Vergne, Takımın Performansından Cesaret Alıyor

yazar:

kategori:

Hem Vergne hem de takım arkadaşı Daniel Ricciardo, birkaç teknik arıza ile karşılaşsalar da geçen hafta sezon öncesi ilk testlerde iyi izlenim bıraktılar.

Fransız pilot, güç dengeleri açısından daha net bir manzara ortaya koyacak Barselona’da da iyi bir performans göstereceğini düşünüyor.

Vergne: “Jerez’in, iyi bir temelimiz olduğunu gösterdiğini düşünüyorum. Şimdiye kadar orta grubun en güçlülerinden birisi gibi göründük”

“oldukça iyiyiz. Gerçekten çok iyi geçen kış döneminin sonucu olarak takım halinde iyi geçen 4 gün geçirdik. Herhangi bir büyük sorun yaşamadık; çok tur attık. Bu yüzden çok fazla olumlu; az miktarda olumsuz şey vardı”

“Elbette Barselona farklı olabilir. Jerez çok soğuktu ve zemin fazla aşındırıcıydı. Orada hiç yarışmıyoruz. Barselona ise bazı nedenlerden daha iyi bir test olacak. Ama umarım orada da iyi bir hafta geçiririz”

Vergne ayrıca tecrübesiz pilotların Toro Rosso’nun gelişim hızını azaltmayacağını belirtti.

Vergne: “Bizimle, tecrübeli pilotlara sahip takımlar arasında pek fazla fark olacağını düşünmüyorum”

“Olması gerektiği gibi çalışırsam ki bir çaylak olarak bu zor bir iş, sorun olmaz. Şimdi iş sadece iyi bir araca sahip olmakla ilgili değil; sezon içinde iyi güncellemelerinizin olması çok önemli. Ve inanıyorum ki biz bunu yapabiliriz.”


Yorumlar

  1. maşallah herkes iyi kötü kim peki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir