Hamilton Kamera Önünde Olumlu Demeçlerini Sürdürüyor

yazar:

kategori:

Geçen hafta İngiliz pilotun, eski takım arkadaşı Heikki Kovalainen’e bir itirafta bulunduğu ve aslında yeni aracın kendisini hayal kırıklığına uğrattığı haber edilmişti.

Bunun ardından belki de son haberlere cevap olması amacıyla Hamilton ile yapılan bir video söyleşi yayımlandı.

Hamilton: “Araç, ilk bir iki gün oldukça iyi hisler verdi. Geçen seneki gibi sorunlar yok. Bu yüzden iyi bir adım. Gelecek birçok güncelleme var ki bu olumlu bir şey. Aracı geliştirmek için gerçekten sıkı bir şekilde çalışıyoruz”

“Önümüzde Barselona var; bir parça (gridi) test edecek. Diğerlerine göre ne kadar hızlı olduğunuzu gösteren veya değerlendiren bir pist. Bu yüzden ilginç bir test olacak.”

Barselona’daki testler 21 Şubat Salı günü başlayacak.

McLaren pilotu, 2012 için umutlu konuştu.

Hamilton: “Bu senenin iyi geçmesini umuyorum. Kendimi harika hissediyorum. Kış döneminde gerçekten sıkı antrenman yaptım. Bu yüzden, (iyi) araca sahip olduğumuz sürece, iyi yerde olacağız”


Yorumlar

  1. kesinlikle belli olacak:)

  2. Delinin biri kuyua taş atmış kırk akıllı çıkaramamış denir ya işte Mclaren'in durumu da aynen öyle.. Ferrari'iyi sevmeyen İngiliz medyası gibi Mclaren'i sevmeyen İspanyol ve Alman medyası var ve bunlar arasından en büyüğü olan AMuS'un ortaya attığı bi söylentiye herkes inanıyo ama ne Jenson'ın ne Lewis'in sözleri kimse için birşey ifade etmiyor. Çünkü insanlar Mclaren'ın kötü olduğuna inanmak istiyo aynen benim RB ve Ferrarinin takımımdan iyi olmasını istemediğim gibi. Ama şöyle bi gerçek varki RedBull harika bi araca sahip, Mclaren ve Ferrari'de bu sporun en büyük iki takımı ve muazzam tesislere, mühendislere, kaynaklara sahipler, bi şekilde diğerlerinden yukarıda olcaklar.

    Gelelim meşhur burun meselesine 🙂 Neymiş efendim Mclaren'ın burnu diğerlerinden düşükmüş, takım büyük yanlış yapmış, Lewis dertliymiş. Bu takım 2 yıldır diğerlerinden düşük şasi ve burunla yarışıyo benim hatırladığım kadarıyla bu 2 yılda Red Bull'dan sonra en çok yarış kazanan araç o düşük burunlu araçtı. Belki tuttuğum takım çok hızlı olmayacak ama ben şu konuda takımıma inanıyorum: Eğer yüksek burun olsaydı daha hızlı olmayacaktık.

    Ben kendi adıma araçtan gayet mutluyum. Jenson aracın geçen geçen yılkinden daha iyi olduğunu, Lewis ise frenlemelerde daha dengeli ancak yüksek hızlı virajlarda daha zor kontollü olduğunu söyledi ki bu zaten EBD sonrası beklenen birşeydi. Yine Lewis'in " RedBull gayet hızlı görünüyori, Lotus'ta iyi gibi ve bizde yukarılardayız" tarzı bi demeci vardı buda bana açıkçası güven veriyor. Q3'e kadar hiçbir şeyden emin olamayız ama içimde kalmış yazmak istedim 😀

  3. son çıkan haberleri detaylı yorumladığımızda fazlasıyla çelişki ve işlerin aslında söyledikleri gibi yolunda gitmediği görünüyor.mclaren geçen seneki aracın evrimini yapmakla belkide hata yaptı şimdi bunun telaşı içinde gibiler.mclaren sezon içerisinde çok iyi gelişim gösteren takımların başında geliyor ama içimden bir his sezona geçen sezon başladıklarından çok daha kötü durumda başlayacaklarmış gibi görünüyor.

  4. Haberin başlığı kamera arkasında farklı konuşmayı sürdürdüğünü ima ediyor.

  5. Valla 1 ay sonra herşey belli olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir