Mercedes W03 – Lansmandan Önce Net Bir Şekilde Karşınızda!

yazar:

kategori:

Takım yeni aracını normalde Barselona testlerinin ilk günü olan yarın tanıtacaktı ancak şimdiye kadar yapılan reklam çekimleri ve özel testlerden elde edilen görüntüler yeni aracı beklenenden önce görücüye çıkardı.

Takım Barselona’da DTM aracıyla birlikte reklam çekimleri yaptı ve bu reklam çekiminden fotoğraflar basına yansıdı.


Yorumlar

  1. Hamilton'ın kapı nurarası 4 Button'ın 3

  2. pilotlara numaralar geçen sene en üstte bitiren pilota göre verilir. o aracın içindeki SARI kaskıyla hamilton. 2011'de button 2. olduğuna göre hamilton bu sene 3 numara olacak. umarım anladın.

  3. Button 2. olmasına rağmen 4 numarayımı vermişler? wah wahh…
    arkadaşım ben karşılaştırılan resimleri mukayese ediyorum sen neden heyecan yapıyosun?

  4. hamilton bu yıl 4 esas

  5. Geçen sene sidepodlar böylemiydi 😀

  6. Mclarenden az bişey kısa ve gövdesi daha dar. Muhtemelende daha hafif bir araç.

  7. sidepotun önünde aracın alt tarafından geliyomuş gibi duran gri bir kanat var. ama sanırım rüzgarın bir kısmını sidepota yönlendirmek iin olabilir.

  8. allahım güzelliğe bak..

  9. DTM aracının kapısıyla F1 aracının kanadını mı test ediyorlar?

  10. Gerçekten de sıkı bir arka kısım var. Bakalım ben bir şey diyemiyorum Şuan da en çok merak ettiğim iki takım var Biri Lotus diğer Mercedes öndekiler ile arayı ne kadar kapattılar göreceğiz.

  11. Arka kısım çok iyi duruyor.Bu sezon bombayı Mercedes Patlatıcaktır Umarım…

  12. reklam arası vermek zorundayız.reklamdaki otobüs firmasının neoplan ıyla yolculuk yaptığınızda ne mercedesi ne bmw si ne jeep i hiç biri neoplanın yerini tutamaz harbiden kendim biliyorum yer uçağı gibi ama neoplan olacak.neoplan olmazsa ben oynamıyom 🙂

  13. arkadaş mclaren geçen seneden. görmüyomusun hamiltonun numarasını koskoca 4 yazıyor. bu sene hamiltonun numarası 3.

  14. Mclaren ile karşılaştırma

  15. Sidepodlar oldukça dar alçakta ve çok kısa. Arka süspansiyon geometrisi çok değişik motor güç aktarma organları çıkışı alçakta. Egzoz konumlandırılması çok değişik Süspansiyonlarda ısıya dayanıklı kaplama var sanırım egzoz gazını süspansiyona çarptırarak alttan ve üstten arka kısmı besleyecek takım.Ön kanat Rbr ile çok benzerlik gösteriyor. W03 Kesinlikle daha sıkı bir paket özelliklede arka kısmı çok yenilikçi.

  16. Lansman mundar oldu desenize…

  17. Sidepodlar oldukça dar tasarlanmış İnce alçakta ve kısa.Radyatör tasarımları merak konusu. Ön kanat dikkat çekici Rbr'nin kanadına benzettim. En dikkat çekici kısım da arka kısım Vites kutusu Süspansiyonlar sıkı paketlenmiş. Anlaşılan takım egzoz gazlarını süspansiyon kollarına çarptıracak ve arka kanat kirişini besleyecek.Süspansiyonlarda ısıya dayanıklı parça var.

  18. mercedes w03 geçen seneki araca göre kesinlikle daha komplike görünüyor. geçen seneki araca baktığımızda özellikle kokpitten itibaren arka bölüm, motor kapağı pek kaliteli bir görüntüye sahip değildi. yeni araç baktığım zaman güçlü olduğu hissini veriyor. bakalım ne kadar doğru çıkacak

  19. fotoda ne işi var kafam karıştı iyice !

  20. sadece 10 saat kaldı hakikisini göreceğiz.rbr sauberde dikkatimi çekti ferraride öyleydi galiba burunla kanat çok az çok ince tutturulmuştu birbirine mgp dende böyle bir beklediğimden olabilir.

  21. Alonso-Gilles avatarı

    @ Salim Kaya.

    Dostum hangi parçalardan bahsettiğini anlamadım ama açıklarsan yardımcı olmaya çalışırım.Bu arada araç yukarıdan muhteşem görünüyor...

    F2012 ye toz kondurmam ama galiba bir kaç dakikalığınada olsa aldatacam onu :D….

    Şaka bir yana gerçekten ''ben araçları beğendim.''Onlarda sezonu bize beğendirsin.Başka birşey söylemek istemiyorum.

    Ama şu araca bak ya!!!!!……..

  22. o kask ralf schumacher'in kaskı

  23. Alonso-Gilles avatarı

    Görüntüsü muazzam.En çok F2012 ve Mercedes W03 ü beğendim.Daha sonra Lotus-RBR ve Mclaren geliyor.Ama açık söyleyeyim hiç birini diğerinden ayırt edemiyorum.F2012 nin yeri ayrı ama hepsi güzel.Hepsi birere canavar.Umarım güzellikleri görüntüde kalmaz.Hakkını verir hepsi.Pilotlarıyla beraber.

  24. http://f1news.cz/pictures/photo/2011/09/25/13169618361.jpg

    Ön kanada dikkatli bak.Daha farklı duruyor yenisinde bağlantı noktalarının hemen yanında extra kanatcıklar var ve dip planyalar daha eğimli duruyor.

  25. bu arada pilotların kask tasarımlarıda görülüyor schumi aynı kırmızı kask siyah çizgiler.nico farklı sarı kask ama kırmızı çizgi alman bayrağı renkleri fonda yine.

  26. ön ve arka kanat geçen yılki.testde göreceğiz bu senekini.her şeyiyle belli etmemişler w03 ü.

  27. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Resimler hala yeterince net değil.sadece ön kanat biraz değişik gibi geldi.kesin sakladıkları şeyde ordadır bence.neweyin de belirttiği gibi neyse cabuk koypalanacak bir şeydir hehalde

    Biraz alakasız olucak ama bütün bu burunlara ve bu yılki tasarım felsefelerine bakınca içimde bir ses mclarenin bu senen yeni bir b şasisi hazırlayacağını söylüyor.zaten hamilton inceden inceye mesajlara vermeye başladı.ama bu mclareni küçümsemek için yeterli sebep değil.dediğim gibi mclarenin gelişim açısından yanına yaklaşılmayacak kadar müthiş bir ekibi var.örnek 2009 bakın 2 saniye yavaşlardı herkesden ama sezon sonunda farkı 0.3 saniyeye kadar indimişlerdi

  28. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    arka taraf ilginç

  29. yanındaki otodan bile iri duruyor.ne dersiniz bu sene gümüş ok podyumun zirvesinde dalgalanırmı?

  30. egzoz çıkışını daha öne almışlar ilginç olmuş, sidepodlar da tepeden hilal şeklinde olmuş bizim türkler boş durmadı heralde almanyada 🙂 pilatipus burna alıştığımdan olsa gerek araç bana güzel geldi, içindeki zaten güzel. bir de podyumda görürsek schumiyi bizden mutlusu yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir