Jones: "Trulli'nin Yerine Petrov'un Geçmesi Çok Mantıklı Bir Karardı"

yazar:

kategori:

Son gelişmelere kadar Trulli’nin yeri sağlamlaşıyor gibi görünse de Caterham, ülkesi tarafından büyük destek gören Rus Pilot Vitaly Petrov ile anlaştığını açıklamıştı.

Caterhamın yaptığı açıklamada bu değişimle takıma “taze bir güç” katılmasının amaçlandığı belirtilmiş; ayrıca küresel ekonomik pazarın da göz ardı edilmediği ifade edilmişti.

Fransa’da bir haberde dün açıklanan SIBUR sponsorluk anlaşması ile Petrov’un takıma 12 Milyon € kazandırdığını yazıldı.

32 sene önce Williams’a ilk pilotlar şampiyonluğunu kazandıran Avustralyalı Jones, Caterham’ın bu kararının performans açısından da doğru olduğunu düşünüyor.

Jones: “Kovalainen 2011’de Trulli’yi mahvetti. (Aslında) onu herkes mahvetti; değil mi?”

“Bana göre Trulli, görevini yapmıyordu. Bu yüzden daha hevesli, daha aç olan bu genç adamı getirme kararını vermek kolay olmuştur.”

“Ayrıca (Petrov) para da getiriyor. Bu yüzden bence üzerine düşünmeye bile gerek yok.”


Yorumlar

  1. bu adam kovalainenden her turda 1sn yer trulli yine 0.3sn civarında farkı tutuyordu

  2. bu adamın koltuğunda çaylak değilde kimi alonso yada montoya gibi biri otursa zorumuza gitmez.ama şumi katili mağara kaçkınına gidince koltuk tırlatıyorum.

  3. "Ayrıca (Petrov) para da getiriyor. Bu yüzden bence üzerine düşünmeye bile gerek yok."

    pilot degiştirin para kazanın naparsanız yapında , bu vefasızlık nedir be kardeşim, trulinin dünkü konuşması bile sizin konuşmanızdan daha iyi, o enazından takımın paraya ihtiyacı vardı bunu anlayabiliyorum bu onlar icin iyi olan dı diyo sizin söylediginize bak,…….

  4. Ergin BOYACI avatarı

    Neydi bir söz vardı, pra iyi bir dost ama kötü bir efendi dir…. şu ana kadar Petrov paranın sadece iyiliğini gördü ama bu zamanla değişecektir… bakalım o zamanlar ne olacak, Trulli ye gelince pek sevmezdim ama yinede yazık oldu.

  5. Ben Petrov'un Williams'ta Bruno Senna'nın yerine getirilmesini isterdim. Adam koltuğu kaptım diye sevinirken birden kaybederdi 🙂 Petrov yeterince tecrübeli artık, Bruno'ya tercih ederdim.

  6. hidrolik sorunlarını baban yaşıyordu dimi????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir