Hamilton, Yeni Aracın Hızından Emin

yazar:

kategori:

Bu haftaki çalışmalarını tamamlayan Hamilton, bugün toplam 120 tur attı ve günü 6. sırada tamamladı. Hamilton, bu seneki duygularının geçen sene aynı dönemde hissettiklerine göre tamamiyle farklı olduğunu söyledi.

Hamilton “Geçen sene 30 tur yapmakta zorlanıyordum. Egzoz sorun çıkarmadan 10 tur yapmakta zorlanıyorduk. Bu yüzden tüm gün çalışmak ve 120 tur atmak… en son bu kadar turu ne zaman attığımı hatırlamıyorum. Bu sene kesinlikle çok daha rahat bir yerdeyiz ve tepedekilerle ön bölümde mücadele edeceğimize eminim.” dedi.

Ancak Hamilton, bugün kendisiyle aynı dönemde yarış simülasyonu yapan Red Bull ve Vettel’in hâlâ önde olabileceğini düşünüyor.

Hamilton “Ben kendi işime odaklandım. Sanırım aynı dönemlerde piste çıktık.”

“Ben hep kullanılmış lastiklerdeydim ve sanırım o 2. bölümde yeni lastiklerle başladı ancak genel olarak çok rekabetçi göründü ve muhtemelen bizden biraz hızlıydı.”

“Ancak tekrar söylüyorum, yakıt yüklerini bilmiyoruz. Bunu söylemek için erken. Ancak arkamda olduğu dönemde aracı oldukça iyi kontrol ediliyor gibi görünüyordu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Iron Maiden – Déjà vu 2007 – 2012
    >:)

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    Mr.Heikkiden de"benimle özel sohbetinde aracın aslında facia olduğunu söyledi" gibilerinden açıklama bekliyoruz. Lewis araçtan iner inemez soluğu heikkinin yanında alıyormuş aracı nasıl kötülesem diye 😀 heikkide alman ve ispanyol medyasına hemen yetiştiriyormuş 😛

  3. "Ben hep kullanılmış lastiklerdeydim ve sanırım o 2. bölümde yeni lastiklerle başladı ancak genel olarak çok rekabetçi göründü ve muhtemelen bizden biraz hızlıydı."
    "Ancak tekrar söylüyorum, yakıt yüklerini bilmiyoruz''.

    Hamilton'ın bu kadar emin konuştuğu düşünürsek McLaren ağır yakıt yüküyle çıkıyor olmalı Alman ve İspanyol medyasınada selam olsun bu arada… 🙂

    Dayanıklılık had safhada görünüyor. Aracın dengesinden ve hızından da memnun olduklarına göre herşey yolunda ama rehavete kapılmamamız lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir