Kobayashi: "Test Liderliği Gerçek Bir Sonuç Değildi"

yazar:

kategori:

Japon sürücü, testlerin son gününde elde ettiği 1.22.312’lik derecesiyle hem son günün hem de tüm haftanın en hızlı tur zamanını kaydetmişti.

Bu sonucu değerlendiren Kobayashi “Testti, hiç bir şeyden ve sonuncu olmaktan tabi ki iyidir ancak bunun gerçek sonuç olduğunu düşünmüyorum. Buna inanmıyorum ve durumun ne olduğunu herkesten çok biliyorum. Mclaren ve Red Bull’un yavaş olduklarını düşünmüyorum.” dedi.

Kobayashi, yaşadıkları dayanıklılık sorunlarını geride bıraktıklarını düşünüyor.

Kobayashi “Oldukça iyiydi. Biraz daha iyi olabilirdik ancak egzozda sorun yaşadığımız zaman oldu ve biraz zaman kaybettik. Genel olarak burada çok iyi bir test geçirdik ve çok iyi bir programa sahiptik. Bir günde 2 yarış mesafesi kat ettik ve bu çok iyi.”

“Yine de bazı sorunlar var ancak gittikçe azalıyor ve bu iyiye işaret. Bunlar sadece küçük dayanıklılık sorunları.” dedi.

Kobayashi ayrıca sıradaki Barselona testlerinde çok büyük yenilikler beklemediğini söyledi.

Kobayashi “Bir haftada yeni parçalar bulmak kolay değildir ancak ayarlarda yapacağımız şeyler ve ağır yakıtla gerçekleştirilecek daha uzun sürüşler önemli olacak. Bu anahtar nokta olacak.” dedi.

Kobayashi, hedeflerinin sadece düzenli puan kazanmak olduğunu belirtti.

Kobayashi “Çok istikrarlı olmalıyız. İyi olduğumuz zaman takım olarak oldukça hızlı oluyoruz ve puan kazanabiliriz. Galibiyet ya da podyumlar istemiyoruz. Bu bizim için biraz uzakta. Gerçekçi olursak düzenli olarak puan kazanmak istiyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Buzlu bademleri götürüyorlar dı :))

  2. Kobayaşinin dedesi, küba dağlarında emperyalistlere karşı çarpışmış 😉 ccc che reyiz ccc

  3. Haydi Kobayashi Redbull falan hiçbiri enerji içeceği olarak işe yaramıyor sen Bruno'nun ballıbademinden bol bol tüket doğru yoldasın 😀

  4. che guevara daha fazla yorum yazman dileğiyle.saygılar

  5. çok içten ve dürüst açıklamış olayı kobayashi gerçekleri ve haddini bilerek konuşmuş tebriklerrrr…

  6. 1.gün şasi ve galiba denge çubuklarında sorun yaşamışlardı.tamamen halletmişler gibi.4.lük için çekişebilirlermi acaba ? teslerden hiç bir şeyanlamadık kimin nerde olduğu blli değil.

  7. bisiklet lastiği mi takıp atıyorlar bu turları anlamadım. birisi süper yumuşakla bir tur atıyor. tur ekranlarının en üstünde kapatıyor haftayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir