McLaren Geçen Seneki Kâbusu Yaşamadığı İÇin Mutlu

yazar:

kategori:

Genelde Red Bull favori gösterilse de McLaren’dan olumlu demeçler artmaya başladı ve Hamilton’ın hayal kırıklığına uğradığı şeklindeki haberin aksine iyimser yönde.

Geçen senenin kış dönemine kıyasla takımda işler çok daha farklı boyutta.

El Pais’e konuşan Martin Whitmarsh: “Çok cesurduk ve araç ne rekabetçi ne de dayanıklıydı”

“Yaptıklarımız, işleri tersine çevirmemiz bir mucizeydi. Çünkü aracın arkasını tamamen değiştirdik. Neredeyse inanmıyorduk. Çünkü 1-1,5 saniye bulduk”

2011’de geçirdiği zorlu sezonun ardından Lewis Hamilton da şimdilerde iyimse ifadeler kullanıyor.

Hamilton: “Geçen sene bir günde 30 tur atmakta bile zorlanıyorduk.”

“Şimdi 120 tur atıyoruz ve dürüst olmak gerekirse bunu en son ne zaman yaptığımızı hatırlamıyorum”

“Diğer takımlarla mücadelede kendimize güveniyoruz ve rahat hissediyoruz. Aracın hızlı virajlardaki davranışları beni şaşırttı”

“Temelin özellikle bu alanda geçen seneye göre çok daha iyi olduğunu düşünüyorum”

Jenson Button: “Eğer son başında üstlerde olursak, %100 şampiyonluk mücadelesindeyiz”


Yorumlar

  1. sahsen dsmart alırsa su anda internetle bedava veriyorlar kampanyalı digiturk olmasına ragmen alıcam sadece formula 1 için…

  2. Kesinlikle. Hızlı virajlarda Redbull'dan bile iyi olursak zaten iyi olan yarış performansıyla çok güzel bir sezon geçiririz. Şu kahrolası yayın ihalesi de sonuçlansa da rahatlasak artık umarım ekstra bir masrafa sokmazlar bizi 🙂

  3. bunu söyleyenler aracın su an ki durumuna göre yorum yapmıslardır, yoksa yarıslarda sürprizler her zamanaolabilir. takma kafana söyleyenlerin vardır bir bildigi =)

  4. '' Mercedes'in ise henüz galibiyet alacak seviyeye gelemediği '' cümlesi bana çok saçma geliyor . Araç kesinlikle gelişti diyor mercedes tarafı ve bir sürü iyi çalışmaları varmış araçta , ee ne diye galibiyet alamayacağı çıkarılıyor ki bundan ? Ek olarak yarışlarda da ne olacağı belli olmuyor , bence bu sezon mercedes galibiyeti göreceğiz .

  5. araç çok dayanıklı orası kesin gibide bakalım hızı nasıl olacak. önümüzdeki son testlerde yarış simülasyonlarını merak ediyorum. redbul yine favori. diğerleri merak konusu. kurallar o kadar sıkılaştı ki gelişime alan bulmakta zorlaşıyor bu yüzden sezon başında iyi bir araca sahip olmak çok önemli.

  6. Sezonada çok iyi bir başlangıç yaparsak çok daha mutlu olacağız =))

  7. o sidepod olmasaydı 1,5sn olmazdı uleeen. 2014'de tekrar aynı sidepodu istiyoruz.

  8. Hala kimin nerede olduğunu kimse bilmiyor. RB, Mclaren, Ferrari ve MGP çok önemli bir DF kaynağını kaybettiler, işler değişebilir.

    Bu arada araç resimlerine baktıkça Mclaren aracı geçmiş yıllardan birinin aracıymış da diğerlerinin arasına karışmış gibi gelmeye başladı bana. Alışmışım platipusa 🙂

  9. aracın hızlı virajlarda redbull'dan daha iyi olduğu söyleniyor. e öyleyse zor kısmı başarmışız, önemli olan aerodinamik üstünlük, mekanik tutuş bir şekilde geliştirilebilir.

  10. donnie darko avatarı

    hadi bakalım biz de rekabet bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir