Williams'ta Sıradaki Takım Patronu Adam Parr Olacak Gibi

yazar:

kategori:

Williams’ın şu an için Formula 1 takımının patronluğundan ayrılma gibi düşüncesi olmasa da, gelecekte onun yerine Parr’ın geçmesi artık çok büyük bir ihtimal.

Williams “Hangi nedenle olursa olsun işime gelemezsem Adam boşluğu doldurur. Genç birisi ve ben de onun yaşındayken fiziksel olarak ona benziyordum. O bir yarışçı değil ancak bu tür ticari günlerde muhtemelen bir avantaj. Finansal kararlarda çok iyi ve faydalı oluyor. Ve Formula 1 toplantılarında kendisi oluyor.” 

“Adam çok iyi bir adam: çok dürüst, çalışkan, çok etkili ve pazarlama konusunda harika.”

“Diyebileceğim tek şey Adam’ın çok iyi iş hislerine sahip olan çok akıllı bir birey olduğu.” dedi.

Geçen sene tarihinin en kötü sezonunu geçiren Williams, araçtaki tüm sorunları bildiğini söyledi.

Williams “Mühendis değilim ancak çok iyi ve çok kötü araçlar gördüm. Bizim aracımız yeteri kadar hızlı değildi. Niçin yeteri kadar hızlı değildi? Önemli olan bir çok alanda eksiklikleri vardı. Ancak en önemli alanda, aeroda tamamen zayıftık. Ve muhtemelen biraz da beygir gücü açısından zayıftık.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Williams ve bazı küçük takımlar finansal olarak zor bir dönemden geçiyor sanırım. Bu yüzden bunu yapmaya mecbur kaldıklarını kabullenmeye başlıyorum.

    Eskiden Williams 2 tane tecrübeli pilot yarıştırırdı, geçen seneye kadar bir tane yarıştırıyordu. Bu sene iki tane kazmanadoyu alırlarken elbet düşünmüşlerdir sonuçlarını.

    Damon hill, Ayrton senna, nigel mansell ve JV gibi pilotları yarıştıran bir takım belli ki sıkıntıda. Bu sıkıntıdan kurtuldukları anda bu pilotları şutlayacaklarına eminim.

  2. Evet Frank amca bir efsane yaratti ama su an verdigi kararlara bakinca yaptiklarinin farkinda bile degil gibi.. F1 tutkusunu icinde tasiyan birinin devralmasi gerek bu gorevi, Frank gibi icinde F1 tutkusu degilde ticari kafa yapisina sahip biri gelecekse hic gelmesin Williams`in basina..

  3. Frank dayı yaşlandı. Artık doğru düzgün konuşamıyor bile. Bu sene 70 yaşına basacak. Yerine birini getirmesi mantıklı olabilir. Ancak yine her yarışta pit alanında olsun lütfen. Arada onu görmek güzel.

  4. elvan dalton avatarı

    Adam, adam gibi adam

  5. Muammer UYAR avatarı

    ''Adam çok iyi bir adam'' :))

  6. Aga sen hala takim patronluguna getirecegin kisinin ticari zekasina bakiyosun, bir ticarethanenin patronu degilsin ki? Sen bir yaris takiminin patronusun!

    Birisi Frank`e bi tane caksin benim yerime..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir