Avustralya'nın 2015 Sonrası Geleceği Belirsiz

yazar:

kategori:

Avustralya GP’nin geleceği belirsizliğini koruyor. Organizatörlerin 2015’e kadar anlaşması var ancak sonrasında ne olacağı bilinmiyor. Ecclestone, Avustralya’nın takvimdeki en az geçerli yarış olduğunu söyledi.

Ecclestone “Saygı duyacağımız bir anlaşma var bu yüzden 2015’e kadar iyi durumdayız. Sonrasında ne olacak bilmiyorum. Melbourne’deki arkadaşlarımızla ayrılırsak Avustralya’dan da ayrılmış oluruz. Çünkü Adelaide’nin ya da başka bir yerin bunu başarabileceğini düşünmüyorum. Bizim açımızdan bu yarış, takvimdeki en az geçerliliği olan yarış.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Öl artık be adam Formula 1'in Fia ile el birliğiyle içine ettiniz. Güzelim efsanevi pistlerin yerine cebine daha fazla para girecek diye berbat ötesi pistleri takvime aldınız. Bu adamda bu para sevdası varken Suriye'de bile yarış yapar.

  2. Hangi pistin geleceği belirli ki? Biraz para sıkıntısı olsun bay E hemen yan çiziyor.

  3. Alonso-Gilles avatarı

    En güzel pist…….

  4. Ecclestone takvimden düşürme tehtidi ile daha fazla para koparmaya çalışıyor. Alıştık artık bunlara.

  5. geçerli derken "viable" demiştir muhtemelen, tam nasıl anlatırım bilmiyorum ama "şu an takvimdeki yeri en sakat yarış" ile aynı anlama geliyor.

    Klasik Bay E işte. Sözleşmesi bitmeye yakın pistleri kötülemeye, kötü reklam etmeye hazır. Maksat yerine daha çok para veren bir yer gelsin. Silverstone bile pisti yenilemeseydi düşecekti tamamen takvimden.

  6. Ecclestone, Avustralya'nın takvimdeki en az geçerli yarış olduğunu söyledi. Bu ne demek anlamadım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir