Petrov: "İyi Bir Sene Bizi Bekliyor"

yazar:

kategori:

Petrov “Melbourne açıkçsı benim için her zaman özel olacak bir yer. Geçen sene ilk F1 podyumumu orada kazandım ve Avustralyalı taraftarlar tarafından çok iyi karşılandım ve bu sene de aynısının olacağına eminim.  Bu sene yine podyum mücadelesi veremeyeceğimiz oldukça açık ancak hedefim orta sıra takımlarını mümkün olduğu kadar zorlamak. Bakalım o zaman ne olacak.” 

“Avustralya’da genelde biraz yarış dışı kalma durumu olur ve pistin bazı bölümleri hata sevmiyor. Bu yüzden umarım yarış sonunda pistte oluruz ve ortaya çıkacak durumları lehimize çevirebiliriz.” 

“Yeni takımımda çok keyif alıyorum. Henüz ilk günlerdeyiz ancak herkes tarafından çok iyi karşılandım ve mühendislerimle iyi ilişkiler kurmaya başladım. Bu yüzden ne olursa olsun önümüzde iyi bir sene var.” dedi.

Takım arkadaşı Heikki Kovalainen “Oraya gittiğimizde ne olursa olsun, her şeyin başlamasını istiyorum. Harika bir kış dönemi geçirdim, sıkı çalıştım ve 2012’ye her zamandan daha iyi giriyorum.”

“Tamamiyle takımdaki işime odaklanmak için pist dışında bazı değişiklikler yaptım ve bu seneki aracımızda ileri adım attık. Piste çıkıp ne kadar geliştiğimizi görmek için her zamandan daha çok sabırsızlanıyorum.” dedi.

*Haber düzeltilmiştir.

 


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Heikki İçin İyi Olacak. Seni Çerez Niyetine Yiyecek. =)

  2. Alican Akpak avatarı
    Bu sene yine podyum mücadelesi vereceğimiz oldukça açık

    derken Vitaly ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir