TRF1.net 2 Yaşında…

yazar:

kategori:

Sitemiz, daha doğrusu TRF1 Ailesi bugün, 15 Mayıs 2008 itibari ile 2. yaşını doldurmuş bulunmaktadır. Geçen seneden bu yana çok ilerleme kaydettiğimizi ve F1 haber yayıncılığında çıtayı çok yükselttiğimizi düşünüyoruz. Amacımız her zaman Türkiye’de Formula 1’e hizmet etmek olmuştur. Bu çerçevede hiç bir karşılık beklemeden, tamamiyle gönüllü olarak başlanmış bir çalışmanın sonucunda bu günlere geldik.

Ailemiz de gün geçtikçe büyüyor. Ana sayfası, forumu ve gerçekleştirilen organizasyonlarla bir bütün halinde çalışmalarımız devam ettirmekteyiz. Haberleri en kısa zamanda doğru bir biçimde aktarmak, olaylarla ilgili resim ve görütüleri sunmak, konuları hem ana sayfada hem de forumda düzeyli, Formula 1’e yakışan şekilde tartışmak, radyomuzda sıcak sohbet ortamıyla kaynaşmak… Genişleyen ailemizle, önceden de olduğu gibi bu çalışmalar sürecektir. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Bu ilginiz bizim çalışma şevkimizi arttırmaya yardım etmektedir.

2.yaşımızın mutluluğu ile umuyoruz seneler boyu bu doğum günlerini, siz Formula 1 severlerle kutlamaya devam edeceğiz. .

Doğum Günümüz Kutlu Olsun TRF1 ve Dostları


Yorumlar

“TRF1.net 2 Yaşında…” için 56 yanıt

  1. Fatih Şahin avatarı

    hep beraber mutlu senelere.
    saygı ve sevgi eksik olmadan tabi.

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Peki öyle olsun :))

  3. bizimle hiç alakası yok 🙂

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Bu arada birşey sorayım site değiştiğinden beri kafamda da sorsammı sormasammı fakat sormadanda öğrenilmiyor mclarenin sitesinide siz tasarlıyorsunuz çünkü oda değişti ve sizinle aynı tarihlerde

  5. yasemin yıldırım avatarı
    yasemin yıldırım

    nice yıllara TRF1 ailesi

  6. tolga soydan avatarı

    arkadaslar site yavaşmı yoksa benden mi kaynaklanıyo.

  7. Nice yıllara TRF1dotnet 😀 Sen burda oldukça bizde burda olacağız

  8. Kutlamakta geciktim ama mutlu yıllar TRF1. Bu arada sitenin yeni görünümü çok şık olmuş.

  9. sinan bozok avatarı

    yahu o anket olayı ne iş.Raikkonen filan.:))))

  10. Başından beri burda olmaktan mutluluk duyuyorum ve sonuna kadar da burda olacağım. 2. yılımız kutlu olsun…

  11. İbrahim  Şahin avatarı
    İbrahim Şahin

    TRF 1 gerçekten büyük bir site artık ve gün geçtikçe de büyüen bi site.Bu sitenin bu günlere gelmesi inanılmaz bir özverinin sonucu.Bu yolda sarf edilen çabayı, emeği bilmeyen arkadaşlar abartı olarak değerlendirebilirler belki ama yoktan var olan, belki de iğne ile kuyu kazılırcasına işlenen bu site artık bence Türkiye'de bir numara.Herkes istediği yorumu yapabilir ama araştırıp izleyin F1 adına takip edilebilecek en doyurucu site TRF 1. Yeni yüzüyle nice başarılı yıllara…

  12. Oya Türkmen avatarı

    nice yıllara 🙂 sitenin yeni düzeni de gayet hoş olmuş tebrikler..

  13. sevgi karaca avatarı

    Aaaa Apo bak bugun biri daha üye olmus aa apo bak sayımız söyleyken böle olduu…. Ewet aynen Funda ablanın dediği gibiydi adetaa dokuya dokuyaaa bugunlere gelindii vee eminimm cok cokkk dahada iyi günler bu sitede emeği gecen herkesi bekliyor.
    Baştaa büyük patron:))) Apo vee onun yanında ona destek olup sitede herseyin yolunda gitmesi için elinden geleni yapan arkadaslar kurulan o sıcacık ortamda, o dostlugun temelinde, o ailenin olusumunda katkınız oldugu içinn kendi adımaa cok ama cok tesekkür ederim. İyiki dogdun TRF1 iyi varsınn nice yıllar birliktee, nice basarılarını görmek dileğiylee….

  14. nice mutlu yıllara

  15. 2.yaşımız kutlu olsun..Hep birlikte buraya kadar taşıdığımız Trf1'i daha da ileride görmek dileğiyle. Emeği geçen herkese teşekkürler..Formula1'in vazgeçilmezi; kalitesi ,seviyesi, sıcacık dostluğuyla iyi ki varsın TRF1..

  16. tolga soydan avatarı

    türkiyenin en iyisine mutlu yıllar.

  17. 2. yılda da, 20. yılda da burda tüm camia yazmak ümidiyle,, mutlu seneler….

  18. Özcan Kahraman avatarı
    Özcan Kahraman

    hep yanınızdayız.Nice yıllara

  19. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    tebrikler TRF1,nice yıllara…
    F1 de sınır olmaz , TRF1 de hiç olmaz !!!

  20. sinan  bilir avatarı

    Türkiyenin en iyisine yakışmış yeni tema.gerçekten takdire şayan işler yapıyor bu site kıymetini bilelim.buraya emek harcayan herkese çok teşekkürler.nice senelere TRF1..

  21. Bizim için hayal denebilecek ve açıkçası inanmadığım şeyleri gerçekleştirdik 2 sene içerisinde. bakalım bizi bundan sonra neler bekliyor… 2. senenin geride kalması şerefine bir tema değişikliğine gittik ve kısa modifiyeler ile bir sene bu şekilde gidecek.

    site olarak yaptıklarımız ve enazından yapmaya çalıştıklarımız ortada. tahmin edemeyeceğiniz kadar emek, çaba, uğraş, zaman ve duygu yatıyor cidden arka planda.

    bu kısa süreç içerisinde sitenin bu hale gelmesinde bana ve gülmeze yardım eden ve ne şekilde olursa olsun faydalı olan ve olmaya çalışan ve aynı zamanda en önemlisi bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. inşallah daha uzun yıllar daha iyi şekilde bu çatı altında oluruz.

    Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler ..

    1. Ondan sonra nelerin beklediğini gördük 😀 Hayata kısa modifiyeler ile devam demek 🙂
      Vaybee hayatında hayatımızda neler değişti beh büyüdük yaş aldık kırlaştık 🙂
      Yorumlarda ki isimlere bak birde çoook acayip geldi kimi ararsan var yok yok 😀
      Trollüğüm tuttu bu akşam 🙂
      Evet “Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler ..”

  22. Nice Yıllara TRF1..İyiki doğdun senin sayende bir çok iyi kötü dostlar edindim iyi insanlarla karşılaştım zamanımı geçirdim umarım bu başarınız artarak devam eder..

  23. doğum günümüz kutlu olsun cümlemizin.bizlerin sayesinde bu site ayakta duruyor.emeği geçen herkese teşekkürler.

  24. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    nice yıllara dilegiyle!

  25. TRF1 dogum günün kutlu olsun.Bir sey dikkati mi çekti ankette kimi ne alaka.:))

  26. 1 yıl ne çabukta geçti daha dün gibi hatırlıyorm 1. yıl kutlamalarını ben geldigimde 5. ayın ardından biye bi baslık açilmişti o zamanda dedim daha iyi yerlere gelecegimizi bunu basaran bütün arkadaslarımıza basta gülmez ve apocan olmak üzere emegi gecen herkese teşekkürler bizlerde bu istek bu azim oldugu sürece daha çok şeyler yapacagız yeni yüzümüz hayırlı olsun herşey formula 1 severler için daha nice yılara trf1 …

  27. Ertan  Akkaş avatarı

    TRF1 ailesi bize haberleri en hızlı şekilde ve en kaliteli bir şekilde sunduğunuz için tüm emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Daha nica 2 yıllara… Ama biraz oyunbozanlık olacak ya genede söyleyeyim bence eski görünüm daha güzeldi sade ve kolay bir arayüzü vardı. Ama bana bu şekilde daha karışık geliyor 😀

  28. TRF1 nice yıllara bize en doğru en dürüst ve en güvenilir haberleri sundukları için tarafsız yaklaşımları için TRF1 yetkililerine teşekkürlerimi sunuyorum 🙂

  29. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    NİCE YILLARA ama niçin sitenin yüzünü değiştirdinizki eskisi daha güzel değilmiydi

  30. efe bozdağ avatarı

    Nice yıllara TRF1 ailesi

  31. evet görkem:) ben kimi raikonenin burdada fark açmasını bekliyorum.:))

  32. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    ankette güzel olmuş :)))

  33. görkem yılmaz avatarı
    görkem yılmaz

    TRF1 ailesinin doğum gününü kutlarım. yeni görünümü çok beğendim. site daha güzel, daha derli toplu hale gelmiş. ellerinize sağlık. her sene iyiye, daha iyiye, en iyiye gitmek dileğiyle nice mutlu yıllara TRF1…

  34. Erdal Özyıldırım avatarı
    Erdal Özyıldırım

    trf1 ailesine nice yıllara diliyorum tebrikler.

  35. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    İYİ Kİ VARSINIZ 🙂

  36. Nice yillara insallah, F1 konusunda tek geciyorum TRF1`i, emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler, saygilar..

  37. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    doğum günün kutlu olsun TRF1.
    nice f1 dolu günlere………..
    tarafsız,hızlı ve kaliteli haberleriniz için emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkürler…
    ayrıca yeni tasarımda çok şık olmuş.

  38. Doğum gününüz kutlu olsun,teşekkür ederim bu güzel site için…

  39. Ne mutlu TRF1.net liyimdiyene.. :))

    3.ayımız 5.ayımız aaaa üye sayısı şu olmuş bu olmuş derken bugün artık 2.yaşında bebeğimiz 🙂

    Bu sitede çok fazla emek ve sevgi var arkadaşlar.. Belki çoğunuz bundan uzakta bihabersiniz.. Yaşanan bazı sıkıntılarda sitemizin kısa dönem kapanmasına neden olan server gibi sorunlarda Site kapalıyken yemek yiyemeyen sıkıntıdan kilo verip ruh hali bozulan arkadaşlarımız var.. Yani sizler biran yaptığı bir yoruma kızıp belkide saygısızca sövdüğünüz o arkadaşlarınız kendilerini unutup bu site için çabalıyorlar..

    apocana ilk günden söylediğim bişey var en dogru olan şey bu sitede olan herkese aile denen sevgiyi aşılaması oldu belkide..

    Evet trf1 artık üyeleri, takip edenleri ve sevenleriyle kocaman bir aile bu ailenin bir üyesi olmaktan gururluyum.. iyiki varsın trf1.

  40. ferhat korkut avatarı
    ferhat korkut

    daha nice yıllara TRF1 ailesinin başarılarının katlanarak artması dileklerimle…

  41. tijs_wervest avatarı

    siteye giriş yaptıktan sonra üstten birşey açılmaya başladı aha dedim site degişti :)harbi öyle olmuş ve şahane olmuş.iyisiyle kötüsüyle ii zamanlar geçirdik bu sitede emeği olan herkeze teşekkürler.doğum günün kutlu olsun TRF1 hızlı,agresif,duygusal,başarılı bi site 🙂

  42. Mehmet Yılmaz avatarı
    Mehmet Yılmaz

    nice yıllara….hep destek tam destek…başarılarınızın devamını dilerim

  43. arakadaslar calısmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ederim . Devamını diliyorum.sizden bir istegim var yorum kısmının en altına üye girisi linkini ekleyebilirmisiniz.

  44. kısa sürede büyük işler yaptığımıza inanıyorum. gerçekten belkide hayal edemeyeceğim bir duruma geldi. bizleri yanlız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim

  45. Kutlarım arkadaslar.Arayüz eskisi daha güzel daha sadeydi benim görüşümdür tabi.

  46. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Site harbi güzel olmuş ellerinize ve beyninize sağlık ;nice huzurlu ,başarılı ve beraber senelere

  47. Dogum günün kutlu olsun trf1.2 senede türkiyenin en iyi f1 sitesi olmayı basardın..Güncel haberleriyle forumuyla turnuvalarıyla radyosuyla..bir insan bir siteden baska ne ister ki..iyiki varsın trf1..

  48. Doğum günü kutlu olsun sitemizin,F1 in en güncel,en doyurucu ve en güzel sitesine siteyi oluşturan arkadaşlara ve bu sitede buluşan değerli okuyucu,yorumcu F1 camiasına nice doğum günleri dilerim.Yeni tasarımıda sitemizin baya bir cancanlı olmuş…

  49. Yeni yüzüyle yeni yaşında başarılarının artarak devam etmesi dileğiyle. İyi ki varsın trf1.net Nice mutlu senelere

  50. doğum günün kutlu olsun TRF1. emeği geçen tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim. başarılarınızın devamı dileğiyle..

  51. mikassa arkadaşıma katılıyorum, doğduğunuzda burda yoktum ama bundan sonrasında olmaya çalışacağım.. bu siteye geçen emeğiniz gözle görülür büyüklükte ve takdire şayan.. tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum emekleri için.. forumuyla, ana sayfasıyla, kurulan dostluklarıyla, düzenlenen organizasyonlarıyla çok güzel bir site.. F1 ruhunu mükemmel bir şekilde sunan, seviyeyi hiç bir zaman aşağılara çekmeyen, herşeyi hakkıyla yapmaya çalışan ve yapan, ayrıcalıklı bir site burası.. sıcak ve samimi bir ortam oluşturup bizleri de aranıza aldığınız için teşekkürler.. daha nice yılları birlikte kutlarız inşallah.. kemerlerinizi bağlayıp arkanıza yaslanın trf1.net sakinleri, bu forum hepimizi rüzgarının içine aldı =))

  52. Doğduğunuzda yoktum ama bundan sonra her yaş gününüzde burda olacağıma söz veriyorum. İyiki doğmuşsun TRF1 ve ben iyiki bu sitenin varlığından haberdar olup sizleri tanımışım..

  53. kaan kaanhan avatarı

    tebrikler, nice yıllara……

  54. Doğum günün kutlu olsun TRF1. Türkiyenin en iyi ve en güncel F1 sitesi =)
    Yeni tasarımda ayrı bi güzel olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir