De la Rosa: "Red Bull Henüz Büyükler Arasına Giremedi"

yazar:

kategori:

HRT’nin tecrübeli pilotu, kendi takımının gridin en kötü olarak nitelemişti; Red Bull’u en iyi görmesine rağmen “en büyüklerden birisi” olarak düşünmüyor.

De la Rosa: “Formula 1, bu bağlamda İspanyol futbol ligine çok benziyor.”

“İki büyük kulüp var: Madrid ve Barcelona. (F1’de) Ferrari ve McLaren’ı sayabilirim”

“Red bull henüz değil. Kupayı kazanabilen bir takım ama büyük takımlar 20 sene sonra da hâlâ büyük iki takımdır.”

De la Rosa uzun süre McLaren ile birlikteydi ve 2012’de HRT adına yarışacak.

De la Rosa: “(Takım Patronu) Martin’in (Whitmarsh) bana bağıracağını; zor olacağını; beni yarıda kesip ‘Pedro, ne demek istiyorsun?’ diyeceğini düşünmüştüm”

“HRT’ye gitmek; tekrar yarışmak istediğimi söyledim. Uzun bir sessizlik oldu ve ‘Delirmiş olmalısın aöa yedek pilotumun böyle olmasına bayılıyorum: Demek ki doğru adama sahipmişiz’ dedi.”


Yorumlar

  1. Aynen,
    Demek ki McLaren doğru bir yöneticiye sahipmiş…

  2. belki red bulll henüz büyükler arasına girememiş olabilir ama vettel daha şimdiden girdi elde ettiği başarılar kıskanılacak cinsten

  3. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    kesinlikle doğru söylüyor zaten bu böyle büyüklük 3-4 şampiyonlukla gelmez bu doğanın kuralıdır. büyük bir geçmişe sahip olman lazım. redbull sadece içecek firması ve f1 in son 2-3 yılına damgasını vurmuş bir takım. sürekli böyle devam ederlerse 15-20 yıl sonra büyüklük sınıfına koyulabilir. tabi takım f1 i bırakmazsa

  4. Mclaren'de de olsa yedek pilot olmaktansa HRT'de yarışmak iyidir elbette. (Maaş hariç)

    Whitmarsh'ın dediği komikmiş 🙂 "Delirmiş olmalısın!"

  5. HRT'nin tecrübeli pilotu

    Pedrocuğum sevgili HRT pilotu bizde biliyoruzki büyük takım olmak kolay iş değil hadi F1 i 2 senedir izleyenler neysede sen bari bu sporun içinde olan birisin Redbull'un 8 yıldaki yükselişini göremiyorsan yada artık çekemiyormusun ne yapıyorsun hak ettiğin yerdesin işte gridin sonundasın.Fazla söze gerek yok herşey zamanla bu sporda yeni bir takımız diğer takımlara göre ama hepsini dize getirdik önemli olanda budur kim ne istiyorsa desin egosunu tatmin eder sadece gerçekler acıdır.

  6. De la Rosa: "(Takım Patronu) Martin'in (Whitmarsh) bana bağıracağını; zor olacağını; beni yarıda kesip 'Pedro, ne demek istiyorsun?' diyeceğini düşünmüştüm"

    "HRT'ye gitmek; tekrar yarışmak istediğimi söyledim. Uzun bir sessizlik oldu ve 'Delirmiş olmalısın aöa yedek pilotumun böyle olmasına bayılıyorum: Demek ki doğru adama sahipmişiz' dedi."

    İşte büyük takım patronunun sahip olması gereken bakış açısı.

    Demek ki doğru takımı tutuyormuşum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir