Raikkonen: "Melbourne Lotus'a Uygun Olacak"

yazar:

kategori:

Avustralya GP öncesinde konuşan Raikkonen “İyi çekişi olan bir araca ihtiyacınız var ve testlerdeki her şey E20’nin iyi bir çekişi olduğunu gösteriyor. Bu da bize yardım edecek. İyi bir viraj dönüş ve istikrarlı frenler de yardımcı olacak. Aracımızda o alanlar da iyi durumda. Bu yüzden ilk yarış öncesinde iyi durumdayız.”

“Pist başta biraz kaygan olabilir ve MElbourne havası her zaman pek sıcak olmuyor. Melbourne’de hava durumu biraz aldatıcı olabilir. İlk yarış olacak bu yüzden diğer takımlara göre ne durumda olduğumuzu bilmiyoruz.”

“Mühendislerim simülasyonda çalışıyorlar ve test verilerini inceliyorlar. Bu yüzden aracın Albert PArk’ta nasıl olacağına dair bir fikrimiz var ancak piste çıkana kadar tam olarak bilemeyeceğiz. Piste çıkmadan önce konuşmak zor ancak güçlü olacağımızı düşünüyorum.”

“Elimden geldiği kadar iyi olmaya çalışacağım ve bakalım nerede bitireceğim. Avustralya’daki ilk yarışta büyük sorunsuz ya da hatasız iyi bir hafta geçirmek istiyoruz.”

“Gridde nerede olacağımızı bilmiyorum, kimse bilmiyor. Testlerdeki tur zamanlarına bakarsanız herkes birbirine çok yakın. Diğerlerinin yakıt yüklerini bilmiyoruz. Bu çok büyük fark yapabilir. Melbourne’de antrenmanlardan sonra fikir sahibi olacağız ve sıralamalarda tam olarak nerede olduğumuzu göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Su ilk Barcelona testlerini kacirmis olmalari cok kotu oldu, bari eski aracla testlere devam etselerdi..

  2. Genelde Lotus ile ilgili iyimser bir hava var ama ben gerçek durumun bu olmadığı kanaatindeyim.Raikkoneni alarak reklam işini abartan takım testlerde de önce çıkarak neredeyse tavan yaptı reklam konusunda.Hele Ferrarinin önünde oldugu yorumları bence tam bir saçmalık

  3. Tolga Soydan avatarı

    4 günlük testi kaçırmasaydılar çok daha iyi olabilirdi.

  4. donnie darko avatarı

    Bu sene (değişken hava koşulları ile birlikte) 6 podyum yakalamaları gayet ulaşılabilir bir hedef. Sezonda 60 podyum bulunuyor ve 6 podyumun oranı %10 ki gayet uygun bir değer. Açıkçası fazlası ikramiye gibi olur bizler için. Umudum çok, lakin kötü sürprizlere de hazırlamamız lazım kendimizi.

  5. Lotusa başarılar dilerim gerçekten sağlam geliyorlar. Çekişin iyi olmasına ve Frenlerin iyi durum da olmasına sevindim R31 in eksik yönlerin den biriydi bunlar. Geçen sene çekiş çok kötüydü.
    Takımın elin de şimdi daha iyi bir Simülasyon var Mclaren ile yapaılan anlaşma ile Pilotlar harika ekip yeni taze kan gelmiş durum da takıma. Şimdi meyveleri toplama zamanı olduğunu düşünüyorum.

  6. Tolga Soydan avatarı

    şu simulasyon işine bi ısınamadı yıllardır.hiç çalıştıgı yok 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir