Hamilton, Vettel'in En Ciddi Rakibi Olarak Gösterilmemesiyle İlgilenmiyor

yazar:

kategori:

O açıklamanın ardından Horner şimdi de, McLaren ile  anlaşması bu sezon sonunda bitecek olan Hamilton’ın, kendi takımlarında olduğunu hayal etmenin zor olduğunu söyledi.

2008 Dünya Şampiyonu, 2011 sezonunda zor anlar yaşamış; özel hayatındaki sıkıntılar sıkça basında yer almış ve seneyi takım arkadaşı Button’ın gerisinde tamamlamıştı.

BBC’ye konuşan Hamilton: “Bu açıklamaları ilk defa duyuyorum ama onlar beni kesinlikle etkilemiyorlar”

“Birçok fikir var ve herkes kendi düşüncelerine sahip olabilir ama bunlar kesinlikle beni etkilemiyor. Çıkıp işimi yaptığım sürece bunlar gerçekten mesele değil”


Yorumlar

  1. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    nedir bu sizin hamiltonu çekememezliğiniz adam başınıza bela oluyor diye olumsuz açıklama yapmak zorunda mısın ? adam agresif sürüyor diye adamı lekelemek zorunda mısın ? sen ilk önce wetteline bak kendi evinde 4. olduktan sonra tırmanamadı bil webbere bak 18. başladığı yarışı liderin 7.5 saniye gerisinde bitirdi.ilk önce kendinize çeki düzen verin sonra başkalarını eleştirmeye gelirsiniz yallah başka kapıya bu arada 2012 sezonunda wettel denen o parmak çocuk şampiyon olmazsa görürüm ben sizi şimdi dağılın burdan

  2. yoksa kendileri zaten hamilton hayranıdır

  3. Horner'ın Hamilton üzerine bu kadar açıklama yapmasının açıkça bir sebebi var : En çok Hamilton'dan çekiniyorlar, elbette Hamilton'un agresif yapısını ve moralsiz olduğunda daha fazla hata yaptığını biliyorlar…
    Formda ve motive bir Hamilton'ın geçen seneki araç dengelerinde bile durdurulmasının zor olduğunu düşünüyorum…Yeterki artık ders almış ve Button'dan bu konuda birşeyler öğrenmiş olsun… Sıralama turlarında takım arkadaşını açık farkla geçmişken, yıl sonunda puan olarak neden geri kaldığını düşünmesi ders çıkarmasına yeterli olacaktır…

  4. lewis senin o sarı kaskını aynalarında gördükçe korkmaya devam edecekler sen işinde en iyisisin aldırma koçum. 2008-2009-2010'daki korkulan hamilton'u göreceğiz bu sene. herkesin nefret ettiği, çok azının sevdiği, ama en iyi olan hamilton'u.

  5. umarım sezon içinde birbirilerine düşman kesilmezler bu kadar birbirine düşürmeye yönelik açıklamadan sonra.

    sürekli birbirinden puan çalan ve yarış içinde birbirini zorlayarak yavaş kalınmasına sebep olan bir ikili görmek istemiyorum.

  6. Horner biliyorki formda bir Hamilton Vettel'i de Red Bull'uda mahveder. Adam hiç bir olaya karışmadan bir kış dönemi geçirdi kafası güzel rahat sorun yok. Horner bilerek adamın motivasyonunu düşürmek için konuşuyor ama nafile…

  7. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamilton haklı.Kabak tadı verdi.Ben bile haksızlık edildiğini düşünmeye başladım.Kendi fanları başka sayfada petrova destek olurken ben de hamiltona destek olayım dedim.:):)
    Şu aralar yeni moda button in , hamilton out.
    Button da bu kadar gazla köşeyi ancak dönecek.:)
    Hamiltonun bu açıklamaları ilk defa duyduğuna inanmıyorum.Biz bile başta bay e olmak üzere bir çok kişiden buna benzer açıklamalar , kıyaslamalar , geleceğe dair görüşler duyduk.Hatta burada yayınlanmadı ama Brundle buttona "dark horse" demiş.Hamiltona da tavsiyelerde bulunmuştu..Sezon başlayınca işlerin yoluna gireceğini tahmin ediyorum lakin bu seneki araç hakikaten iyi..

  8. Ha şöyle yavrum ya salla gitsin kim nederse desin sen işine odaklan yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir