Webber'in Red Bull'a Güveni Tam

yazar:

kategori:

Takımın kış aylarında gösterdiği gelişimden memnun olduğunu söyleyen Webber, “Evet, oldukça iyi durumdayız. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz ama şu anda sadece 0.2, 0.3 saniye var ve daha fazlasını yapmamız lazım. Hafta sonu durumun ne olacağını göreceğiz ama Malezya’ya da gidip farklı pistlerde durumu değerlendirmek gerek çünkü Melbourne özel bir pist.” diyor.

Webber bu sezon hazırlık döneminin geçen seneye göre daha iyi geçtiğinden de bahsediyor ancak başarabilecekleri konusunda şimdiden yaygara yapmanın anlamı olmadığını belirtiyor.

“Size şimdiye kadar neler yaptığımızı ve bundan sonra da harika işler yapacağımızı söyleyebilirim ama bunu söylemek değil hayata geçirmek gerekir. Bunu yapmamız gerek.”

Avustralyalı son olarak da bu sezondan sonrasını henüz düşünmediğini sözlerine ekliyor.

“2005’ten beri durum böyle. Son yıllarda inanılmaz şeylere imza attım. Eğer şu anda iki yıllık bir anlaşmam olsaydı da şu anki hislerimden farklı şeyler hissetmezdim. Anlaşmalar kendi kendine hallolur. Eğer yeterince iyi değilseniz, buradan gidersiniz. Eğer gerekli sonuçları alıyorsanız da kalırsınız.”

 


Yorumlar

  1. kobayaşhi ismi bile heyecanlandırıyor. Bence en iyi geçiş yapabilen pilotlardan biri hatta hamiltondan bile daha iyi bu konuda iyi bi aracı olursa çok süper olur.

  2. Toro Rosso`nun caylaklarinin geleceginden emin degilim ben, bakarsin Kobayashi`yi aliverirler Vettel`in yanina 🙂

  3. Red Bull şampiyonluğu yakaladıktan beri daha stabil bir yapı ile devam etmek zorunda. Öyle kolay kolay pilot değişimi yapamazlar. Webber 1-2 sene daha kalıcıdır bence. Yerine yetişeceklerin daha çok vakti var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir