Horner, Vergne ile Ricciardo'yu Hamilton'a Tercih Ediyor

yazar:

kategori:

Hamilton’ın bu sezon sonunda McLaren ile anlaşması bitiyor ve İngiliz pilotun Red Bull ya da Mercedes takımlarına geçebileceği konuşuluyor.

 Horner, “Lewis’in takımımızda yer aldığını hayal etmek zor. Bence şu an olduğu ortamda oldukça rahat. Biz de kendi iki pilotumuzdan oldukça rahatız.”

“Ayrıca gençlere yatırım yapma kararı aldık ve Jean-Eric Vergne ile Daniel Ricciardo gibi iki genç isim var. Her ikisi de oldukça yetenekli pilotlar ve bu şansı hak ediyorlar.”

“Takım içindeki dengelere de bakmanız gerekiyor. Sadece pilotlar arasında değil tüm takım içinde bir denge kurmalısınız.”

“Bizim tercihimiz dışarıdan bir pilot almak yerine kendi yetiştirdiğimiz genç pilotlara şans vermek.” Diyor.

Öte yandan Horner 2012’de çok heyecanlı bir sezon beklediklerini belirtti.

“Altı dünya şampiyonuyla akıllarda kalacak bir sezon olacak. Daha önce böyle bir şey yaşanmadı. Gridin kalitesi tartışılmaz. Sanırım gerçekten heyecanlı bir sezon olacak.”

“Hem Lewis hem Jenson güçlü olacaklar. Fernando’yu da asla göz ardı edemezsiniz. Kimi de geri dönmeye hazır görünüyor. Biz de mevdut ivmemizi devam ettirme ve ileriye taşıma niyetindeyiz ama hiçbir şeyi garanti olarak görmüyruz.


Yorumlar

  1. acaba hamilton sizin meşrubat takımınıza gelirmi.

  2. Umarım pazar günü ve sezon sonu bu sözlerini yemek durumunda kalmazsın çok üzülürüm adına.

  3. Nokta. 🙂

  4. horner sezon başlamadan böyle açıklamalar yapma gereği duyduysa rbr geçmiş sezonlar gibi açıkara hızlı değil sanırım. şimdiden psikolojik savaşa başvurma gereği duyuyor. ilk yarış umarım ona gereken cevabı verecektir…

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Yahu bu adamdan ciddi sıtkım sıyrıldı. Ulan alt tarafı bir redbull sunuz, daha düne kadar 10. olunca sevinen takımdınız. Biraz yavaş olun be kardeşim. Zamanında monte, şampiyon olunca şampiyon olunmuyor gibi bir cümle kurmuştu, ne kadar haklıymış adam. Kalite yerlerde, şampiyon olsan ne olacak o erdemi gösteremedikten sonra.

    Lewis zaten koymuş postayı, onlarlan hiç ilgilenmiyorum diye, daha ney..

    Elbet o aracınız elinizde tırtlayacak. O zaman ne olacak. Tabi size weber gibi emzikli plotlar lazım aslında. Geçen sene son yarış verdiniz gazı adama vetelin vites sorunu varmış gibi. Bizde yedik. Telsizden 2-3 hızlı geç diyorlar, adam gayet sakin değiştiriyor normal aralığında vitesleri, üstüne en hızlı turu atıyor. Benim bildiğim arızalı bir parça zaman geçtikçe daha büyük sorun olacağına, her zaman RB lerde zaman geçtikçe kendi kendine düzeliyor :))

  6. 🙂
    Sesli güldüm… 🙂

  7. adam çok zekice hamiltonun duygusal birisi olmasını kullanıyor … Çok komik horner Ergen gibi açıklamalar yapmayı bırakta Avusturalyada Mclareninn sizden hızlı olcagını kabul et

  8. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Horner efendi ufak bi düzletme yapsa isabet olur mesela "vettel varken hamilton u tercih etmem, çünkü prensimizin işine gelmez bu, onun yerine çaylak mazlum genç pilotlarımız tercihimdir, enselerine istediğimi gibi vurabilirim, hamilton gibi asi ruha sahip bir pilot vettelin başına iş açabilir"

  9. yasak aşk hırs şehvet ihtiras hepsi burada

  10. biri zaten 2.turda arkaya bakmıyordu diğeri en kötü sezonunu geçiriyordu başka biri aracıyla boğuşuyordu shumacherin mercedesi ümitsizdi zaten geriye kaç şampiyon kaldı bak bakalım

  11. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Herşey Kanada yarışında başladı.Hamiltonun süpriz redbull garajı ziyaretinde neler yaşandı bilmem ama ondan sonraki gelişmeler pek hayra alamet çıkmadı.Bu gizli görüşmeden tam 2 hafta sonra yani valensiyada horner ""Vettel hamiltondan daha iyi hamiltonla ilgilenmiyoruz"" dedi.Olaylar biraz duruldu sonra monzada horner yine başladı ve "hamiltonun sürüşünde hüsran var ""dedi.Şimdi yine başladı.Bu hornerin hamilton ile bir alıp veremediği var ama anlamadım.Tam da kaza çocuk muhabbetlerinden kurtulduk derken yine başladılar.
    Şimdilik , kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş diyelim ve hornerin hamilton aşkına saygı duyalım:)

  12. Altı dünya şampiyonuyla akıllarda kalacak bir sezon olacak. Daha önce böyle bir şey yaşanmadı. Gridin kalitesi tartışılmaz. Sanırım gerçekten heyecanlı bir sezon olacak.

    Bu laf da amma balon oldu ağızda. Geçen sene sanki 1 şampiyon vardı. 5 şampiyon vardı, ne yaptılar? Kim kiminle çekişti?

  13. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    vergene ve ricciardo dan bu kadar sık bahsedildiğine göre bu sezon sonu webber'e güle güle diycez galiba 😀

  14. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    hamıltonun cok duygusal bır ınsan oldugunu iyi bılıyorlar ve sırf ona yuklenıyorlar bu demk oluyor kı hamıltonu cok cıddı rakıp olarak görüyorlar,piskolojık baskı uyguluyorlar,pısttekı en agresıf ve hızlı pılotlardan bırı hamılton, bu yuzden korkuyorlar bnce 🙂 pek sevmem krendısını ama bence cok hızlı bır pılot agresıflıgı 2 sezondur basıına dert oluyor..SUMI ye bulasmasın yeter…

  15. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bana çıkmadı sorunsuz izliyorum şu anda denemek için ama bilemiyorum yinede ,pek iyi anlamıyorum bu virüs işlerinden, dursun bi kenarda yinede faydası olur belki 😉

  16. McAfee virüs uyarısı veriyor o sitede.

  17. lewis senin o sarı kaskını aynalarında gördükçe korkmaya devam edecekler sen işinde en iyisisin aldırma koçum. 2008-2009-2010'daki korkulan hamilton'u göreceğiz bu sene. herkesin nefret ettiği, çok azının sevdiği, ama en iyi olan hamilton'u.

  18. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    KONU DIŞI ; arkadaşlar RTL için tvibu paketi almanıza da gerek yok bu linkden http://www.one2stream.com/rtl-live-stream/ rahatlıkla direk RTLyi izleyebilirsiniz ..;)

  19. “Bizim tercihimiz dışarıdan bir pilot almak yerine kendi yetiştirdiğimiz genç pilotlara şans vermek.”

    Pilot yerine koyun demeliydin,çünkü işinize o geliyor…

  20. barış özbek avatarı
    barış özbek

    Ancak horner tercih etmez lewis i.Tabi ki bu psikolojik bir hamle ki,şu an f1 gridindeki salt hızı en yüksek olan pilot.Pirlelliler bridgestonelar kadar sürüşüne dayanıklı olsa veya ,eski lastiklerle devam edilse,ham. yine takım arkadaşını geçer ki,çaylak sezonunda yaptıkları ortada ve alonso o sezon ham.ın hızı karşısında afallamıştı ve şampiyon olduğu sezon kimi ile yaptığı o mücadeleyi yapabilecek herhangi bir pilot redbull ların koltuklarında şu ana dek oturmadı.

    Ham .f1 i fazlası ile hafife aldı ve hızının her zaman yeterli olduğunu düşündü.Konsantrasyonunu o kadar dağıttı ve kötü denilen sezonunda bile övülen button ile aynı sayıda yarış kazandı.

    Artık yapması gereken sadece işine konsantre olmak ve kimseye kulak asmamak.Bir kaç sonuç ardından herkes yine peşinde kuyruk olacaktır.

  21. diğerleri gerçek ama şunu demenin ne gereği var Lewis baba evinden dışları çıkamaz çıksa kendi de bütün ahali de biliyor ki bi halt yapamaz.

  22. gerçekler dostum sataşma yok.

  23. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Melbourne havası Horner ve Petrov'a yaramamış.Jetlag olmuşlar ne dediklerini bilmiyorlar.

    Kuru kafası gibi bişeyde yapmış olabilirler tabii..

  24. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bu hamilton'u hiç sevmiyorum aslında ama ,bir adamın üzerinede bu kadar gidilmesi yanlış bence daha doğrusu stratejilerin tek odağı olması yanlış , horner efendi senin wettel'ine bi çomak yapsın da bu sene hamilton gör o zaman kimi tercih ediyosun , kim seni tercih etmiyor..

  25. şimdi niye sataşayorsun ne gereği var

  26. Lewis baba evinden dışları çıkamaz çıksa kendi de bütün ahali de biliyor ki bi halt yapamaz.Kendinden daha yavaş olan bi Button a geçilmesinin bi açıklaması bile yok.Horner baskı falan uygulamasına gerek yok zaten lewis girmiş baskıya Button yüzünden kendini kaybetti.Bu senede bi massaya bi duvara geçinir gider.

  27. yalnız ve feci bir şekilde

  28. yalnız ve şekillde hamilton nun üzerine oynuyorlar hamilton bu stratejiye dayanabilecek mi önümüzdeki günlerde görücez

  29. Uygun olur nasıl olur Vettel takım dan ayrılır Lewis gelir işte o zaman olur. Ama Önümüz deki seneler de Vettelin yanına Lewisin gelmesini istemem aynı şekil de Lewisin yanına'da Vettel gitmesini istmem seyir zevki için iyi olabilir ama takım içerisin de kopmalar yaşanabilir. Bunu da kimse istemez takımın da.

  30. Yusuf  Hitay avatarı

    arka taraf çok iyi paketlenmiş.

  31. Horner'dan motivasyon dağıtma teknikleri 2 🙂

  32. Horner aklı sıra Lewise piskolojik baskı uygulamaya çalışıyor aklını karıştırmak istiyor ama Lewis bu oyuna gelmez hele ki geçen yıl yaşadıklarından sonra kimseyi tınlamaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir