Vergne: "Kendime Baskı Uygulamıyorum"

yazar:

kategori:

2010 Britanya F3 Şampiyonu, Toro Rosso ile ilk Formula 1 hafta sonuna girdi.

Fransız pilot, bir F1 pilotu olduğuna inanmakta hâlâ güçlük çektiğini kabul etse de ilk yarışına, farklı bir yaklaşımla girmeyeceğini belirtti.

Vergne: “İnanamıyorum; inanmak istemiyorum.”

“(Avustralya GP’yi) normal bir yarış gibi ele almak istiyorum; ellerimde bir F1 aracı olmasını ayrı tutarak. İlk yarışıma çıkmak için Melbourne’de olmak harika”

“Kendime herhangi bir baskı uygulamıyorum. Mümkün olduğunca çok şey öğrenmeye çalışıp, zamanı gelince yarışa çıkacağım”

Vergne, bu hafta sonu takım arkadaşı Avustralyalı Daniel Ricciardo’yu geçmek yerine daha çok takımı adına elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağını ifade etti.

Vergne: “Kendime herhangi bir hedef belirlemedim. Aracı elimden geldiğinde hızlı kullanacağım ve sonrasında nerede olacağımızı göreceğiz. Onun (Ricciardo’nun) önünde veya arkasında başlayacağımı söylememin anlamı yok”

“Sakin olacağım; hızlı süreceğim; aracı daha hızlı hale getirmeye çalışacağım ve sıralamada mümkün olduğunca hızlı olmaya gayret göstereceğim”

21 yaşındaki Toro Rosso pilotu, orta grupta sıkı bir mücadele olacağını tahmin ediyor ama Toro Rosso’nun yeri için net bir şey söyleyemiyor.

Vergne: “Diğerlerine göre nerede olduğumuz görmek çok zor. Sauber, Williams ve Force India ile benzer seviyedeyiz. Bazıları biraz daha hızlı olabilir; bazıları biraz daha yavaş kalabilir. Daha iyi bir fikre sahip olmak için Malezya ve Çin’i beklemeliyiz”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir