Button, Barrichello'yu Kutlamayla Gönderemedikleri İçin Üzgün

yazar:

kategori:

Barrichello ile 4 sene takım arkadaşı olan Button, Barrichello’nun Formula 1’de kalma çalışmalarının kendisine parti düzenleme ihtimalini ortadan kaldırdığını söyledi.

Formula 1’in en deneyimli sürücüsü olan Barrichello, geçen sene Williams’tan gönderilmesinin ardından başka takım bulamadı ve bu sene yarışmıyor.

Button “O bir arkadaş ve onunla 4 sene çalıştım. Ona çok saygı duyuyorum. Bu sene yarışmayacağı için hepimiz çok üzüldük ve onun F1’de yarışmak için savaşma kararı karşısında hayal kırıklığı yaşadık çünkü sene sonunda Brezilya’da büyük bir parti düzenleyemedik.”

“Ancak Rubens yarışçı ve hâlâ işini seviyor. Neredeyse 40 yaşında ve herkesten daha fazla yarıştı ancak hâlâ yarışmak istiyor ve hâlâ aç, aynı zamanda hızlı. Aracı ayarlama konusunda o en iyilerden birisi.”

“Indycar’da yeni bir kariyere sahip oldu ve bu, Formula 1’de geçirdiği bu kadar senenin ardından cesurca. Rubens kesinlikle güçlü olacak.” dedi.

Raikkonen’in dönüşünü değerlendiren Button “Bu durum sporu çok erken bırakmamanız gerektiğini gösteriyor. Yaptığınız her işte sevmediğiniz yönler vardır ancak dünyadaki en iyi işlerden birisini yapıyoruz. Michael ve Kimi’nin bırakıp geri dönmeleri bunu kanıtlıyor. Spordan emekli olup ayrılma kararı konusunda dikkatli olmak lazım.”

“Onu tekrar görmek güzel. İlginç bir karakter ve harika bir sürücü.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir