Hamilton: "Gelecek Kararımda Sadece Aracın Hızı Etkili Olmayacak"

yazar:

kategori:

Red Bull Takım Patronu Christian Horner, araçlarından birine oturtmak için İngiliz pilotun yerine Toro Rosso’daki isimleri daha ön planda tuttuğunu söylemişti. 

Öte yandan Hamilton’ın adı, Mercedes ile de anılıyor; Michael Schumacher’in bu sezon sonu bitecek olan anlaşmasını uzatmaması halinde İngiliz pilotun listeye gireceği söyleniyor. Bununla birlikte Melbourne’de, Mercedes ile Schumacher arasındaki anlaşmanın uzatılacağı da konuşuluyor.

Avustralya’da muhabirlere konuşan Hamilton, 2012’nin ilk 4 yarışının önemli olduğunu belirtti.

Hamilton: “Kesinlikle bir rolü olacak.”

“Kararım, sadece aracı esas alarak şekillenmeyecek. Geleceğinizle ilgili bir karar verirken bütün paketi düşünürsünüz; birçok şey var”

“Burada (McLaren’da) olmaktan memnunum. Geri kalanını da ilgilenmesi için menajerime bırakacağım”


Yorumlar

  1. ben mclaren olsam lewis'i kesinlikle kaybetmezdim

  2. aynen katılıyorum bir pilotun ardından takım değiştirenleride anlayamıyorum acıkcası .. pilot bugün var yarın yok kalıcı olan takımdır.. bir futbolcunun arkasından takım değiştirmek gibi bişey…

  3. Bizim için takım ön plandadır her nekadar takımdaki pilotlar arasındada favori pilot seçsekte(Mesela ben Hamilton'a sempati duyuyorum)bu bişeyi değiştirmez gidene kapı açık takımımız kalıcı pilotlar ise hep gelip geçebilir o yüzden sıkıntı etmiyorum.Eğer gidersen Mclaren illaki o koltuğun ağırlığını kaldıracak bir pilot alır hatta bunun için adayları bile bellidir şimdiden diyede tahmin ediyorum.Benim kişisel düşüncem kalmasından yana Lewis bu takıma yakışan bir pilot ama şuda bir gerçekki hiç bir pilot Senna,Hakkinen ve Raikkonen kadar yakışmadı bu takıma…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir