Vettel: "Umarım Yarın Daha Hızlı Oluruz"

yazar:

kategori:

Alman pilot, bu sabahki antrenmanda aracın hakimiyetiyle ilgili sorunlar yaşadı ama öğleden sonra daha mutluydu.

Yağmur nedeniyle az sürüş yapmaları ile Vettel, günü 10. tamamladı.

Vettel: “İhtiyacımız olan her şeyi belki de alamadık ama mutlu olabiliriz.”

“Bu sabah çok iyi geçmedi. Araçtan memnun değildim. Öğleden sonra ise biraz daha iyiydi ama şartlar nedeniyle çok tur atmak zordu. Hepimiz için durum aşağı yukarı aynı elbette”

“Öğleden sonraki kısa zamanda durum gayet iyiydi. Dengeyi bulup bu pistte aracı bu şartlar altında daha iyi anlamak bize bağlı; umarım yarın daha hızlı oluruz”

“Şimdi önemli olan, gece bir adım atmak ve o noktadan yola devam etmek. Araç genç olduğunda pistte geçen süre önemlidir.”

Red Bull pilotu, derecelerin ne anlama geldiğinin hâlâ net olarak anlaşılamadığını; Cumartesi günü son seansa kalıp neler yaşanacağını göreceklerini ifade etti.

Vettel: “Sonları karışıktı; özellikle de kuru zeminde sadece bir iki tur atabilmemiz nedeniyle. Dereceleri değerlendirmesi zor”

“Her şeyden önce hızları görmeli ve analiz etmeli; kimin DRS’yi açtığını kimin açmadığını görmeliyiz. Sonrasında kimin daha fazla yakıtla çalıştığını tahmin edebilirsiniz. Bir şey söylemek zor. Yarınki hedef sıralamanın son seansına kalmak ve ondan sonrasına bakmak”

Alman pilot, takımının ilk günden çok ders çıkaracağını ekledi.

Vettel: “Önlerden başlayıp yarışın kontrolünü elinde bulundurmaya devam etmek güzel olacaktır. Daha önümüzde çok yol var. Bu sabah hiç iyi değildi; öğleden sonra daha iyiydi. Çok ders çıkarmalı ve sonrasına bakmalıyız”


Yorumlar

  1. redbull bu yıl çok zorlanabilir egzoz beslemeli difüzör artık yok ve rb7 tamamen bu sistem üzerine kurulmuştu ve sanırım etkin bir çözümde üretemediler hala bu sene rakiplerde artık çok dikkatli herkes işi ağırdan alıyor lotus ağır depoyla çalıştığını söylüyor vettel belki il 2 de olur ama webber ilk 5 te olmassa çaşırmam sorunlu denen ferrari bile zirveye yakın turlar atıyor nico rosberg dolu depo ile çalıştık diyor turlarda ortada mclaren testlerde iyiydi lotus testlerde hep zirvedeydi bence sezonun tablosu belli olacak artık gelişim alanlarıda çok kısıtlı eli kolu bağlı mühendislerin geçen sene ilk yarışta ortaya çıkan tablo hız açısından red mac ferrari merc ve renault idi ve aynen sezonda aynen öyle devam etti 2010 dada yine aynı tablo vardı ilk yarışta

  2. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Dikkat edin kimse webber haberlerinin altına olumsuz yorum yazmıyor.psikolojik olarak herkes vettelden çok korkuyor

  3. umarım mgp den daha hızlı olmazsınız.

  4. Umarım yarın daha Yavaş olursun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir