Hamilton: "Çok Karışık Bir Sıralama Olacak"

yazar:

kategori:

Yağmurun etkilediği ikinci antrenmanda, takımlar arasındaki güç dengesinin nasıl olduğu konusundaki belirsizliği tam olarak gidermedi.

Sabah antrenmanında ilk iki sırayı alan McLaren’da Hamilton, nerede olduklarını net olarak göremediklerini; dolayısıyla sıralamanın yakın mücadelede geçeceğini tahmin etti.

Hamilton: “Ya oradayız ya da civarlarında ama diğerlerinin ne kadar yakıtla çalıştıklarını bilmiyoruz”

“Çok yakın olduğunu düşünüyorum: Belki Red Bull, Ferrari ve Mercedes ile. İlginç bir yarın olacak.”

“Takımlar son antrenmanda genellikle benzer program uyguluyor. Bu yüzden kimin ne kadar hızlı olduğunu daha iyi anlayabiliriz.”

İngiliz pilot, ikinci antrenmanda az çalışmaktan yakınmadı ama yarınki son seansı çok iyi değerlendirmeleri gerektiğini kabul etti.

Hamilton: “(Az sürüş yapmak) sinir bozucu değildi; sadece biraz sıkıcıydı. Araçta olmayı tercih ederdim.”

“Yarın antrenmanda hemen piste çıkıp bütün seansı değerlendirmeli; doğru ayar değişikliklerini yapmalı, böylece doğru aralığın içinde olmalıyız”

“Lastikler işin aldatıcı kısmı. Onları soğuk şartlarda çalıştırmak kolay değil”

Yarışın ilk sıradan kalkan tarafından kazanılıp kazanılmayacağı konusunda Hamilton: “(İlk cep) kesinlikle doğru yönde bir adım ama ya hep ya hiç olduğunu düşünmüyorum”


Yorumlar

  1. Bu adamın konuşmalarına bakıyorum da bir haftadır hiç hoşuma gitmedi. Biraz kişiliği değişmiş gibi sanki. Cumartesi sıralamada değişmiş mi yada değişmemiş mi görücez. Yarış da da emin olucaz. Hadi hayırlısı.

    Bu arada hala McLaren ın diğerlerinden hızlı olduğuna inanıyorum. Hiç bir değişiklik olmadı yani. Yanlız Mercedes yarışta sıkıntı çekicek bence arka lastiklerden aracın arkası çok yatıyor virajlarda çünkü. Ama sıralamada büyük bir süpriz izleyebiliriz yarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir