Jenson Button ile Araç Üstü – Avustralya GP 2. Antrenmanlar

facebook video download free malatya web site



Yorumlar

  1. zaten 1. ya da 2. antrenmanlarda hamilton u onboard verdiler sonlara doğru o birkaç kez kontra yaptı , bu daha çok zorlamayla alakalı evet ama mclaren ın iyi olduğu da kesin .

  2. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    aracın dengeside iyi ama 🙂

  3. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    aldatıcı analizdir bu her zaman, kontra işi sürüş tarzıylada alakalıdır yağmurda kaza yapmamak için fazla zorlamadan gidersen tabiki kontraya gerek kalmaz. Diğer arçlarıda onboard'lardan da izlersen orta sıralardaki birçok takımında kontra yapmadan gittiklerini görürsün. Diceksin ki en hızlı zamanı yaptı. Zaten zemin durmadan iyileşiyor her sürüşte zorlamasan bile zamanı geliştirmesi garanti.

    EE tabi aracımız gelen açıklamalara bakılırsa çok iyi durumda. Burada iki aracımızda ilk üç içinde olacaktır diye düşünüyorum.

    onboard kameralara bakılarak bak şu araç kontra yapmadı çok iyi demekki, diye düşünmek yanlış demek için yorum yazdım. Kötüyüz demiyom 😛

  4. mclarenler çok dengeli görünüyor.button un o zeminde bir tane bile kontrası yok.lewis bir zamanlar errai pilotları için sanki ray üzerinde gidiyorlar demişti.şimdi aynı şeyi button içinde söyleyebiliriz sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir