Ecclestone'tan Bahreynli Protestoculara Öneriler

yazar:

kategori:

Geçen sene gerçekleştirilemeyen yarışın bu seneki durumu da henüz netleşmiş değil. Normalde Bahreyn takvimde yer alıyor ancak ülkedeki ortam yarışı sıkıntı altına sokuyor.

Daily Telegraph’a konuşan Ecclestone “Terörist saldırısı tehlikelidir. Bu konuda bir şey yapamazsınız. Her an her yerde olabilir.”

“Her zaman tehdit eden insanlar vardır. Riskli bir durum olursa organizatörlerin  risk alacaklarını düşünmüyorum. Göreceğiz.” 

“Protestocuların şiddete başvurmaları gerekmiyor. Tek yapmaları gereken yol kenarında durup ellerinde pankartlarla mesajlarını dünyaya göstermeleri. Kimse onları vurmayacaktır.”

“Ben onlardan birisi olsaydım akşam 4’e ya da yarış başlangıcına kadar bekler, yolları kapatır ve ardından evime giderdim. Eğer yarışın başlangıcını geciktirseler hayal ettiklerinden daha fazla ekranlarda yer alırlar.” dedi.

Ülkede yer alan gruplardan birisi geçtiğimiz günlerde Ecclestone’a ülkeye gelmemeleri yönünde mektup göndermiş.

 


Yorumlar

  1. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Vay be gerçekten de baya bir saçmalıyorsun Bernie.İnsanlar gelmeyin diyor,sen risk alırız diyorsun.

  2. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Vay be gerçekten de baya bir saçmalıyorsun Bernie.İnsanlar gelmeyin diyor,sen risk alırız diyorsun.

  3. "Ben onlardan birisi olsaydım akşam 4'e ya da yarış başlangıcına kadar bekler, yolları kapatır ve ardından evime giderdim. Eğer yarışın başlangıcını geciktirseler hayal ettiklerinden daha fazla ekranlarda yer alırlar

    düşününce bu durum F1 içinde aynen öyle değil mi Bay E…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir