Ricciardo: "İstediğimizi Aldık"

yazar:

kategori:

Her iki pilot da sıralamanın son seansına kalma potansiyeline sahipti ki Ricciardo, takım arkadaşının küçük bir farkla önünde son 10’a kalmayı başardı.

Avustralyalı pilot, elde ettiği bu başarının hem kendisini hem de takımını tetikleyeceğini söyledi.

Ricciardo: “Güazeldi. Sıralama bağlamında hafta sonunun başındaki isten, S3’e kalmaktı ve bunu başardık”

“Melbourne’e gelmeden önce diğerlerine kıyasla tempomuzun nasıl olacağı hakkında net bir fikre sahip değildik. Aslında S3’ün biraz ulaşılamaz olduğunu da düşünmüştüm. Bu yüzden mevcut sonuç, hem benim hem de takım için gerçekten olumlu”

“Bugün, Pazar gününün alt yapısını hazırladı. Güçlü bir yarış çıkarmalıyız; çünkü iyi durumdayız”

“Jean-Eric (Vergne) çok arkamda değil; dikkatli olmam gerek. Bu yüzden takım olarak yaptığımız işten memnun olabiliriz.”

Vergne ise son seansa kalamadığı için hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

Vergne: “Son seansı çok küçük bir farkla kaçırdığım için hayal kırıklığı yaşasam da fena değildi diye düşünüyorum”

“S1’de çok iyi bir tur attım; S2’de biraz zayıf. Ama yine de çok ders çıkardım. Esas olan, her şeyin yolunda gitmesiydi. Bütün bu yeni tecrübelerden keyif alıyorum”

“Sıralamalardan çıkarılacak çok fazla olumlu şey var. Yarınki yarışta iyi çalışacak bir aracımız varmış hissi edindim. Yarın için hedefim? Biraz puan almak”


Yorumlar

  1. bizim junior pilotlarda iş var ya ikiside geleceğin şampiyon pilotları arasında

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    sadece 10.-11lik mi? STR sezon sonu sizide gönderir merak etmeyin. yarışta yükseleceğinizi sanmıyorum. geçen sezonki gibi sonuçları alırsınız. bu takım sizden kazanmanızı istiyor buda saçmalık. ekstrem bir durum söz konusu olmazsa bu çok zor. 2008dede kazanacak bir araç yoktu ama vettel şartlardan faydalanabildi şampiyonanın favorileri mclaren ve ferrari tökezleyince iyi değerlendirmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir