Raikkonen Hatalı Olduğunu Kabul Ediyor

yazar:

kategori:

Yaptığı hatayı kabul eden Fin pilot, yarınki yarışa 18. sıradan başlayacak. Raikkonen takımıyla yaşadığı iletişim sorunu ve yaptığı bir pilotaj hatası yüzünden hızlı turunu tamamlayamamıştı. Takım arkadaşı Grosjean ise yarınki yarışa üçüncü sıradan başlayacak.

Raikkonen, “Bugün planladığımız gibi olmadı. Otomobilde bir sorun yoktu. Ben bir hata yaptım ve bir de iletişim sorunu yaşadık. Bu yüzden bir tur daha atma fırsatı bulamadım. Bu da bize iyi bir pozisyona mâl oldu. Ama bazen böyle şeyler olur.”

“Kolaylıkla ikinci seansa kalabilirdik. İyi bir başlangıç değil ama yarışta daha iyi olmaya çalışacağız. Bu otomobil daha hızlı olabilir.”

“Direksiyon da iyiydi. Tam olarak istediğim gibi kurusuz değildi ancak sürüşümü etkilemedi. Yarın elbette on sekizincilikten iyisini yapabiliriz. Neler olacağını göreceğiz.” diye konuştu.

 

 


Yorumlar

  1. Bugün sabahın köründe sırf Rai için zor şekilde uyandım ve yarışı izledim gerçekten süper bi yarıştı genelde güzeldi ama Massada sıkıntı büyük zaten bu yıl onun son şansı seneye Ferrari'de olması zor bu performansla ve Alonso'yuda tebrik ediyorum yavaş araca rağmen 5.oldu.Kimi yeni dönmesine rağmen çok iyi bir yarış çıkardı son turda 3 sıra kazandı ve 7.oldu aslında Kobayashiyide geçseydi daha iyi olurdu ama bunada şükür Kimiye zaman lazım 2 yıldır f1 aracı sürmüyordu dönüşü iyi oldu işte sonunda F1'den tat almaya başladım 2 yıl aradan sonra ve Kimi'yide kutluyorum süper bir yarış çıkardı.

  2. Bugün sabahın köründe sırf Rai için zor şekilde uyandım ve yarışı izledim gerçekten süper bi yarıştı genelde güzeldi ama Massada sıkıntı büyük zaten bu yıl onun son şansı seneye Ferrari'de olması zor bu performansla ve Alonso'yuda tebrik ediyorum yavaş araca rağmen 5.oldu.Kimi yeni dönmesine rağmen çok iyi bir yarış çıkardı son turda 3 sıra kazandı ve 7.oldu aslında Kobayashiyide geçseydi daha iyi olurdu ama bunada şükür Kimiye zaman lazım 2 yıldır f1 aracı sürmüyordu dönüşü iyi oldu işte sonunda F1'den tat almaya başladım 2 yıl aradan sonra ve Kimi'yide kutluyorum süper bir yarış çıkardı.

  3. Bugün sabahın köründe sırf Rai için zor şekilde uyandım ve yarışı izledim gerçekten süper bi yarıştı genelde güzeldi ama Massada sıkıntı büyük zaten bu yıl onun son şansı seneye Ferrari'de olması zor bu performansla ve Alonso'yuda tebrik ediyorum yavaş araca rağmen 5.oldu.Kimi yeni dönmesine rağmen çok iyi bir yarış çıkardı son turda 3 sıra kazandı ve 7.oldu aslında Kobayashiyide geçseydi daha iyi olurdu ama bunada şükür Kimiye zaman lazım 2 yıldır f1 aracı sürmüyordu dönüşü iyi oldu işte sonunda F1'den tat almaya başladım 2 yıl aradan sonra ve Kimi'yide kutluyorum süper bir yarış çıkardı.

  4. Bugün sabahın köründe sırf Rai için zor şekilde uyandım ve yarışı izledim gerçekten süper bi yarıştı genelde güzeldi ama Massada sıkıntı büyük zaten bu yıl onun son şansı seneye Ferrari'de olması zor bu performansla ve Alonso'yuda tebrik ediyorum yavaş araca rağmen 5.oldu.Kimi yeni dönmesine rağmen çok iyi bir yarış çıkardı son turda 3 sıra kazandı ve 7.oldu aslında Kobayashiyide geçseydi daha iyi olurdu ama bunada şükür Kimiye zaman lazım 2 yıldır f1 aracı sürmüyordu dönüşü iyi oldu işte sonunda F1'den tat almaya başladım 2 yıl aradan sonra ve Kimi'yide kutluyorum süper bir yarış çıkardı.

  5. kimi hatalı olabilir ama onu 2.bir hızlı tur atamayacak kadar geç psite çıkaran bu takımdada suç var ama puan puandır.sc girer kazalar olur vs vs.avustralyada çok olaylar olur.

  6. kimi yarın soğukkanlılığıyla kazaya karışmadığı sürece enazından puan alabilir…

  7. mclaren pilotlarından sonra bizi zamanında bırakıp gitmiş olmasına rağmen keyifle desetkleyeceğim ilk pilot yarın büyük bir performans bekliyorum kendisinden

  8. Tolga Soydan avatarı

    temiz lastikler ve DRS nin olması avantaj.önündekilerden bir iki tanesi sıkıntı yasayıp SC falan girerse iyi bi yerde bitirebilir.ilk 10 da olsa kafi 🙂

  9. DreamOfWinD  avatarı

    ilk virajda ortalık karışmazsa kiminin yükselişini izlemek büyük keyif vericek

  10. Biz 17. Kalkıp yarışı kazandığı suzuka 2005 yarışlarını da biliyoruz. Raad olun 🙂 bence direksiyon fena değildi demiş ama, direksiyon çok ekiledi. Son tur hatası da var tabi. Yeterki azmanlar biçmesinler..

  11. yarın kiminin yarışta sıçrayışını izleyeceğiz

  12. Schumacher- avatarı

    İlk yarışlarda eski Kimi'yi görmeyi beklemiyoruz zaten biraz süre lazım sonrasını biliyoruz zaten .
    Schumacher kadar olmasada oda sıkıntı çekecektir en azından lastiklerden.

  13. ama 3. antreman turlarındaki performansıda kötüydü, romain ile aradaki fark 1 sn. idi .. sıkıntı var ..

  14. Orada spin atması kötü oldu umarım iyi bir yarış geçirir,Kimi'ye güveniyorum yarın güzel bir yarış izlettirecektir bize.

  15. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Hadi yine iyisin.Perez de ceza almış bir sıra daha yükseldin.Yarıştada birkaç kişi daha out olur vee gelsin puanlar.

  16. arkadaşlar idman azerbaycan tv yarışı veriyo mu ben sıralamalarıı izlemedim de

  17. Moralleri bozmaya gerek yok pozitif olalaım, startt'ı sorunsuz atlatsın bizde 2 yıllık aradan sonra keyifle Rai'yi izleyelim 🙂

  18. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    bu bi gerçekki grosjean bütün sezon boyunca raikkonen'in başını ağrıtıcak ayrıca perezin 5 sıra grid cezası alması massa ve raikkonen'i arka arkaya getirtti.raikkonen startda massayı geçer inşallah

  19. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    sen bize yarın muhteşem bir keyif yaşatacaksın o zaman

  20. bence raikkonen çok sanslı herseyden önce yas dezavantajı yok en azından griddeki en yaslı pilot değil ayrıca lotus gerçekten hızlı gözüküyor bu onun için büyük bir sans bir an önce kendini toparlamalı araç ona gereken yardımı yapacaktır.

  21. Yusuf  Hitay avatarı

    direksiyonda sorun yoksa cidden yazık olmuş. yarın startta uçmaz ise güzel geçişler izletebilir.

  22. sana güveniyorum sen çok iyi pilotsun yarın bunu göstereceksin sadece her zaman ki gibi şansızdın

  23. Üzülmüyoruz Kimi; daha önce de gerilerden başladığın yarışlar olmuştu, böylesi daha heyecanlı..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir