Webber Aracın Yarış Performansıyla Ümitlendi

yazar:

kategori:

Webber yarıştan sonra yaptığı açıklamada cumartesi günkü kötü sıralamaya rağmen yarış sonucundan memnun olduğu belirtti.

“Bugün pozitif olmamız için birçok neden var. Sıralama bizim için zordu ancak yarış tempomuz çok daha iyiydi. Sadece gerekli yerde start alamadık. Yarış benim için kötü başladı. Kötü bir start aldım ve akabinde ilk virajda iki araç arasında kaldım. Yarışımın orada bitmesini istemiyordum, şanslıydım ki devam edebildim.”

“İlk bölümde yumuşak lastiklerde biraz sıkıntı yaşadım, sanki araç ilk virajda hasar almış gibiydi, daha sonra ana lastiklere geçince araç çok daha iyi performans göstermeye başladı. Güvenlik aracının girmesi işimize yaradı, son bölümde de Lewis’ten daha hızlıydım, ancak burası geçişe pek izin veren bir pist değil. Malezya’da işler daha değişik olacaktır.”

“Genel olarak bugün güçlü bir performans ortaya koyduk, dün nerede olduğumuza bakarsak bügünkü alınan sonuç iyi bir geri dönüş oldu.”


Yorumlar

  1. webber geçişe elvermeyen pist diyosunda geçen geçen geçti biraz bu konuda takım arkadaşın vetteli örnek al adam atak uzmanı

  2. Rosbergle olan mücadele yarışa zarar verdi o olmasaydı podyumun son basamağını kapa bilirdi ama yarış dışı kalmadığı için mutluyum adeta startta çarpan çarpanaydı ama o olumsuzluklara rağmen gayet güçlü ve zaman zaman hızlı turlara imza atarak güçlü bir yarış çıkardı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir