Fisichella 200. Yarış Öncesi Kendisini Genç Hissediyor

yazar:

kategori:

Önümüzdeki Monaco GP’sinde kariyerinin 200. yarışına çıkmaya hazırlanmasına rağmen Giancarlo Fisichella kendisini genç hissettiğini ve Formula 1’den hâlâ zevk aldığını söyledi.

Formula 1’de 13. sezonunu geçiren 35 yaşındaki İtalyan pilot 200. yarışı ile Formula 1’de en çok yarışmış 9 pilot içerisine girecek ve sezon sonuna kadar 5. sıraya yükselecek.

3 yarış galibi Fisichella "Kendimi hâlâ genç hissediyorum. Hâlâ f1’de çalışmaktan dolayı mutluyum. Tek sorun sürekli dünyayı dolaşmak ancak bunun dışında çok keyif alıyorum. Eğer böyle olmasaydı burada olmazdım."

"Çok fazla değiştiğimi düşünmüyorum ancak başladığım ana göre daha iyi bir pilot olduğumu umuyorum. Oldukça fazla öğrendim. Yarışı kontrol etmeyi, sıralamalarla başa çıkmayı, testlere daha fazla dikkat vermeyi ve mühendislerle konuşmayı…" dedi.

Fisichella ayrıca Renault’tan ayrılıp Force India’ya geçtiği için mutlu olduğunu yineledi.

Fisichella "Bu iyi ancak zor bir karardı. Tepedeki bir takımdan yeni birisine geçiyordum ve bu takım son senelerde hep gridin sonundaydı."

"Ancak şu ana kadar fantastik bir iş çıkardık, büyük gelişim gösterdik ve gerçekten bundan keyif alıyorum. Bu çok cesaretlendiriyor. Daha yapacak çok işimiz var ancak yakınlaşıyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. ne laka ya ikinci Hakan Şükür çok para kazanıyor felan, siz yarışı nasıl izliyorsunuz anlamıyorum doğrusu. Barrichello 257. yarışına çıktı arada 57 yarış var bir sezon da ortalama 16 yarış dan kaç sene fark yapar, Coulthard'ı söylemedim bile !

  2. Erhan Zambak avatarı

    İkinci bir Hakan Şükür vakası…

  3. fisiconun mutlu olmasının nedeni yeni takımında daha fazla kazanıyor olması olabilir 🙂 çünkü eğer gridin ön tarafı için mücadele eden bir takımdan ayrılıp son sıralarda olan bir takıma gidersen bence pek memnun olmassın ama ortaya maddi durumlar çıkınca tabiki mutlu olursun.

  4. FİSİ BIRAK BU İŞLELERİ renault senin kontratını uzatsaydı paşa paşa kalırdın ama ne oldu uzatmadı yolun açık olsun dedin force indi a ya geldin bırak renault ile force india yı sala bir tutma ok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir