Horner: "Ferrari'de Çalışma İsteğim Yok"

yazar:

kategori:

2012 sezonun da Red Bull, şampiyonluk mücadelesi verebilecek kapasite görünüyor ve zaten elinde son iki sezonun şampiyonluk kupaları var.

Formula 1’in en bilinen ve etkili takımı ise Ferrari olarak bilinir ve Maranello kökenli takım, büyük ümitlerle başlattığı 2012 kampanyasında henüz podyuma çıkabilecek araca sahip olamadı ki Ferrari’nin bazı isimleri yerinden edeceği sıkça konuşulur.

Red Bull Tasarımcısı Adrian Newey, daha önceki açıklamalarında Ferrari’ye geçmek istemediğini söylemişti ve şimdi de Horner, geleceği için benzer bir cevap verdi.

The Sun’a konuşan Horner: “Ferrari büyük bir takım ama geleceğim, Red Bull ile. Ferrari’de ilgi çekici şeyleri görebilirsiniz ama bunun yanında gizli tuzaklar da mevcut”

Daily Mail’de çıkan haberde Horner: “Dietrich Mateschitz bana 31 yaşında, bir Formula 1 takımının başına geçip onun için bir takım oluşturma fırsatı verdi.”

“Kendimi gerçekten takımın bir parçası olarak görüyorum. Gidip de Ferrari için çalışma isteğim yok. Olduğum yerde mutluyum”


Yorumlar

  1. helal horner ancak şu şekilde ferrariye geçebilirsin yanında neweyy ve vetteli alarak

  2. Şu küfür edenleri siteden atın artık adminler

  3. Bu ,tam bir istikamet sorusu ve cevabı olmuş. Domenicalli nin boynunun koparılacağını sanmam … Dome gittiğinde de bir gün ALonso nun onun yerine geçeceğini düşünüyorum ki Ferrari iyi bir pilot grubu ve ALonso ile birlikte ileri düzeyde sonuçlar alabilir.Büyük şirketlerde olmaz olmaz dır ama Newey in eşi İtalya ya 3. dünya ülkesi demişken Ferrari yöneticilerinin onun peşinde dolaştığını sanmayın.F1 camiası Ferrari den Newey açıklaması duyması için yapılan söyleşilerdir.
    Ferrari , herşeyi ayarlanabilen bir araç oluşturdu… belli bir eşiği aşmayan araçla şampiyon olma olasılığını gözden geçirip mevcut aracı yaptılar. Hatta bu aracın çok iyi olduğuna dair duyumlar had safhadayken bu kadar teknolojiye dayanamayıp bazı aparat ve aksamlarının çıkarılması ile şu seviyeye ancak gelebilmişler.Araçlarının kötü olduğu asıl nokta lastik aşınması ve Kanada-2010 da görüldüğü gibi hala düzelmemiş olan viraj çıkış çekişidir.ARaç, hızlanma durumunda bir faz geride kalınca maksimum hızadahi ulaşamıyor. F2012 sert lastikle Vettel yumuşak lastikleyken yakın zamanlara ulaştılar.Lastik aşınması sonucunda Vettel ritmini kaybetmedi ve mesafe açıldı (sadece trafik etkisi değildi).Massa da da benzer bir durum var. Rear tire lafına kadar mücadelesi fena olmayan Massa lastiklerin sorun çağrışımıyla birlikte çok hız kaybetti ama o kadar iyi denilen Raikonen de önünden uöarak gidemiyordu.Ferrari öncelikli olarak: lastik kullanımı ve çekiş hızını arttırdığında zaten öndekilerle aynı performansı sağlatacak. Arka tutunma netlendiğinde asıl durumu ortaya çıkacakdır.Başarabilirlerse????

  4. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Aynen abicim dünden beri kanser oldum, beğensende gitmiyor, kapatsanda gitmiyor. İnsanı mecbur bırakıyor beklemeye. Dikta eder gibi ne bu ya.

    Bunun dışında siteye her girdiğimde hatırla seçeneğini seçmiş olmama ramen sürekli logout oluyorum. Sürekli dediğim 2-3 saat içinde örneğin. Başka hiç bir yerde olmuyor böyle. Çerez süresini uzatın bence biraz.

    Konuylan ilgilide horner a str. ordan demek istiyorum. Şimdi deseler şimdi gidersin koşa koşa.

  5. Ya arkadaşlar rica ediyorum kaldırın şu facebook frame lerini işkence haline getiriyorsunuz siteyi.
    İnsan kendi malına bunu yapar mı yahu 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir