"Ferrari Bahreyn GP'ye Yeni Bir Şasi Hazırlıyor"

yazar:

kategori:

Haberde Maranello kökenli takımın tamamıyla yeni bir araç üzerine çalıştığı ve gelecek ayki Bahreyn GP’ye yetişebileceğini belirtildi.

Marca ayrıca yeni F2012’de düzenlenmiş egzozun haricinde tamamıyla yeni bir şasi olacağını öne sürdü. Bu durumda Ferrari, FIA’nın çarpışma testlerine yeniden girmek zorunda kalacak.

Habere göre Ferrari, bu araç üzerine sezon öncesi Barselona testlerinden bu yana çalışıyor.

Malezya’da konuşan Fernando Alonso: “Şimdi biraz geride olduğumuzu bilerek, diğerlerinden daha fazla çalışmamız gerekiyor. Ama şampiyona uzun”

“Bu bir iki yarışta mümkün olduğunca fazla puan almalı ve çok kısa bir zaman diliminde podyuma çıkmaya, yarışlar kazanmaya çalışmalıyız”


Yorumlar

  1. forza mclaren avatarı
    forza mclaren

    ferrari+L.hamilton+f.massa=kabus

  2. forza mclaren avatarı
    forza mclaren

    mclaren mp4-27+ j.button+f.alonso=rüya takım

  3. rocco junior avatarı

    Ferrari twitter:

    It is interesting to see how rumours and speculations can be spread all around starting from nothing…It can begin in a country then move to another one and then back in the first one, with each one quoting the other as the source. It is a neverending story…
    For instance the rumour that we will have a new car in Bahrain or Barcelona, just to mention one… It is not true!
    We said many times that we support Felipe, in every possible occasion.

    kısaca bu haber bomba dediğim gibi.b aracı diye bir şey yok

  4. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Baya olaylar varmışta ondan….Apartmanların tepesinden polise 100lerce molotof attılar polis bıraktı kaçı.O derece yani..

  5. Geçen seneki araçtan EBD'yi çıkarıp onunla yarışsalar bari.

  6. Taslak takvim yayınlanmıştı 2011'in son yarısında.Orada türkiye gp'si yok gözüküyodu ama bahreyn ile ispanya arasında 3 hafta ara vardı.Çok bekledim ispanya'dan 1 hafta önceye koyarlar bizi takvimde ama olmadı.
    %99'u neye dayanarak söyledin.Ben yarişin yapılmayacağı ile bişi okumadım bu aralar.Ayrıca Bahreyn gp'si yapılmazsa arada 3 hafta yerine 4 hafta olacak.Bu yıl takvimde 1 hafta ara ile yarişların fazla olması güzel ama aralar çok uzun.Bi kere de hoşuma giden bi takvim yapamadılar.Yaz arası 5 hafta mesela.Yuh yani !

  7. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    temmuzdan beridir 2012 aracı için çalıştılar olmadıda 1 ayda bunu başaracaklar puhahahaha
    ancak gülerim ben buna!!! bu işten anlamıyorsan çalış çalış ne olur?

  8. Doğruyu söylemem gerekirse 2011 sezonunda Ferrari nin direkt 2013 ün aracına başlasınlar diye düşünmüştüm ama tifoslerden tepki gelir diye yazmamıştım Belki Alonso müthiş geri bildirimleriyle aracı geliştirir beni yanıltır sanmıştım >:)

  9. rocco junior avatarı

    Bu"Marca" gazetesinin haberi ve bomba haber bence.Tamam araç değişecek ama öyle komple değil.La Gazetta Della Sport ise ön süspansiyon push roda dönecek demiş.Çok uçmuşlar bence.Benim beklediğim;Çin de geçici ve şu an pistte en etkili olduğuna inanılan egzoz,sonra adım adım orijinale dönüş.Tabi arka kısımda ve alt kısımda değişmeler olacaktr

  10. ferrari 2013 için çalışmalara başladı da diyebiliriz 😀 yeni bir araç fevkalade süper bir fikir yani (fevkalade kamillik diyelim buna)
    o araçta bunun gibi başarısızlıkla sonuçlanırsa en az 2 sezon daha ferrariden bi cacık olmaz!!!
    tabi neweyi alırlarsa o başka

  11. ferrari bakın size benden bir tavsiye aracın gelişimini bırakın şimdiden 2013 ün aracı üzerinde çalışın geçen sene yazın başladınız wooow dediniz araç traktör çıktı şimdiden başlarsanız seneye rekabetçi bir araç yapabilirsiniz

  12. mclarenci mp4  avatarı
    mclarenci mp4

    ferrari 2013'e kadar zorlandı, ama 2013'den itibaren f1 yönetiminde yer alacak söz sahibi olacak tekrar. Hissesi bile var. Seneye tekrar eskisi gibi olurlar herhalde :D.

  13. 2013'e odaklanmak için iyi bir vakit…

  14. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Yeni şasisin Mercedes'in w03 üne benzediği ve platipus burun olmadığına dair bir resim vardı internette.Pek gerçekçi gelmedi.

    Bahreyn gp si %99 yapılmayacak.Bu durumda İspanya ya kadar oldukçca uzun bir ara olacak.

    *Neden Bahreyn'le özel bir anlaşma yapmıyoruz.Eğer yarışı yapamayacaklarsa buraya kaydırılması ve takımların&taraftarların buraya gelmesi ve bu sayede teptiğimiz fırsatı seneye geri alma açısından bir fırsatımız olsa olmazmı?Hatta Bahreyn parasını yatırmış.Biz bu sene para vermeyelim.Biletleride çok ucuz yapsınlar 100,000+taraftar olsun ve seneye gelsin anlaşma.

    *İspanya da da,bu şasiden fayda gelmezse sezon biter oda ayrı konu.

  15. Ğ ye kadar yolu var 😀 .. tamamen panik içindeler… mevcut aracı hızlandırmaları lazım… bkz 2009 mclaren sonuncu baslayıp sezonu

  16. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    testlerdeki F2012, daha sezon başlamadan B versiyonuyla çıktılar, sırada gelecek olanda C olur herhalde bütün alfabeyi yapacaklar bu gidişle:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir