Vergne: "Red Bull Simülatörü Bu Kadar Sıcak Değildi!"

yazar:

kategori:

Her iki sürücü bugün ilk 10 içerisinde yer alarak iyi bir günü geride bıraktı.

Vergne “Geçen seneden beri simülatörde bu pistte çok sürdüm ancak Milton Keynes’te ısıtıcıları çalıştırmıyorlardı! Genel olarak bizim için iyi bir gün oldu. Öğleden sonra güçlü bir uzun sürüş gerçekleştirdim ve Daniel’in son turu iyi bir aracımızın olduğunu gösteriyor.”

“Oldukça emin hissediyorum ve işlerin ilerleyişinden memnunum. Açıkçası ilk defa sıcaklık ve nemle mücadele ediyorum ancak hafta sonu ilerledikçe alışacağımı düşünüyorum. Bu yüzden fiziksel açıdan yarış için sorun yok.” dedi.

Ricciardo “Daha önce burada Formula BMW’de yarıştım ancak Formula 1 aracına geçiş yaptığınızda notlar bir işe yaramıyor. Ancak bunun yanında pistte daha önce deneyiminizin olması yardımcı oluyor. Simülatör çalışmaları benim için faydalı olmuş gibi görünüyor. Pist oldukça teknik bir pist ve bugün öğleden sonra iyi gelişme kaydettik. Sabah daha zordu.”

“Bugün genel olarak aracı Melbourne’e göre farklı pist koşullarına adapte etmeye yoğunlaştık. En büyük fark tabi ki sıcaklık. Lastikler bu koşullarda daha zorlanıyorlar bu yüzden doğru dengeyi bulmak hayati.” dedi.




Yorumlar

  1. Kırmızı öküzler 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir