Raikkonen 5 Sıra Cezası Aldı

yazar:

kategori:

2. antrenmanların bitmesinin hemen ardındna Lotus takımı Raikkonen’in aracının vites kutusunun değiştirildiğini açıkladı. Bu da Raikkonen’in Malezya yarışına alacağı sıradan 5 sıra geride başlayacağı anlamına geliyor.

Raikkonen’in vites kutusunun Avustralya yarışında pist dışına çıktığı zaman hasar gördüğü tahmin ediliyor.


Yorumlar

  1. Şampiyonluğa oynarken şanssız olacağına şimdi şanssız olsun daha iyi.

  2. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Nedir bu Raikkonen'in şanssızlığı..

  3. Bende hiç bir zaman abonesi olmadığım D-Smart'ı bırak abone olmayı, anmamak üzere kendi kendime öyle büyük şeylerin üzerine ant verdim ki anlatamam, oldu mu?! Bu ne ya kardeşim bağlattıysanız bağlattınız; sanki D-Smart'çılar bu tarz sitelerin yorum platformunu reklam amaçlı kullanmak üzere üye olup, olur olmaz telkin ve dikte mesajları yazmaya başladılar.. Her haber yorumunda bu tarz şeyler görünce.. ne bileyim bu geldi aklıma işte..

  4. Mercedes GP avatarı

    Koyu Schumacher fanıyım o gidince Raikkonenci olmuştum ama Şuan tek istediğim MSC 1 yada RAI 1 yazsın yeter

  5. suminin rekorlarını kıracak tek adamdı kimi mclaren yıllarındakı o şanssızlık olmasaydı.

  6. gusül şart aga :)).

  7. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher
  8. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    heidfeld 3. olmuştu petrov da yarışı çok iyi götürürken 6.sıradaydı yanlış hatırlamıyorsam pist dışına çıktı geri dönerken uçuşa geçti ve direksiyonu çıktığı için yarış dışı kalmıştı yani lotus geçen sene malezyada bayaaa iyidi bu senede araç biraz daha gelişti diye düşünüyorum ki inşallah öyledir, bu hafta sonu mercedes kadar en az lotus takımınada destek veriyorum başarılar şimdiden.

  9. senelerdir süregelen bu şeye şanssızlık demek ne kadar doğru tartışılır… Kimi ne yapıyor bilmiyorum ama yapmaması gereken bir şeyler yaptığı kesin

  10. öyle şey mi olur ya, her pilot aşağı yukarı aynı oranda kullanır aracı. şahin mi bu zorla da motoru gitsin? f1 motoru bu zorlamak için var zaten. iki pilotun süreleri arasında saliseler var bu olay o zorladı patlattı motoru gibi basit ve düz bir mantıkla açıklanmaz. şanssızdı bu kadar basit.

  11. Dostum bence Avustralya yarışında Kimi arabayı çok ihtiyatlı bile kullandı zorlamadı bile.En doğrusuda bu zaten onun şu anda araçla zaman geçirmeye ihtiyacı var

  12. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    mclaren kimiye dayanacak kadar saglam arac yapsa bir cok kez sampiyon olurdu

  13. Şimdiki araçların alt tabanları çok hassas, gövdeden öne doğru çıkıntılar mevcut tabanda görmüşsünüzdür zaten, Melbourne'de dışarı çıkarken radyatöre çim kaçmış ve vites kutusu acayip ısınmış, diyecek laf yok.

  14. iceman dönüşü avatarı
    iceman dönüşü

    geçen sene bukadar rekabet yoktu sanırım shumide girdi işin içine ama artık hayırlısı bir tane sorunsuz hafta sonunu göremeyeceğiz bu adamın ama umarım startta sorun yaşamaz ondan sonrası pilotaja kalır artık

  15. Kimi aracı son limitlerininde üstünde zorlayan bir pilot onun kullandığı makine oldukça dayanıklı olmak zorunda,bu göze alınması gereken bir durum,eski takımında nasıl şansızlıklar yaşadığını biliyoruz,aslında şansla alakası yok kimi ye araç dayanamıyordu,lotus aracı dayanıklı hale getirmeli

  16. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Önemli Olan Sevmek Değil.

    Sevmesen Bile Saygı Duymak 🙂

  17. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    geçen sene malezya'da lotuslar 6 ve 8. sıradan başlamışlardı (heıdfeld ve petrov) kimi bu adamlardan kat kat daha üstün bir pilot 5 sıra cezasına rağmen ilk 10 nun dışında kalkacağını pek sanmıyorum , geçmiş olsun tekrardan.

  18. Geldi gelmesine de işte can sıkıcı oluyor. Umarım dediğiniz gibi olur zevkli olur.

  19. Galip Yurdakul avatarı
    Galip Yurdakul

    Zaten arkadaşın yaklaşımının yanlışlığı nickinden başlıyor.Alonso ve G.Villeneuve gibi iki tane zıt tarzı olan pilotu birarada yazmak ne kadar mantıklı, tartışılır ? Gilles-Senna olabilirdi pekala veya Schumacher-Alonso.

  20. Mercedes GP avatarı

    Geçen sene Schumacher'e bol bol geldi merak etme yani pişmiş tavuğa gerek yok.Tabiki bende istemem Raikkonen'i böyle görmek ama daha eski raikkonen'i gördüğümüzü zannetmiyorum daha tam kendine gelemedi avrupaya kadar toparlanır.Schumacher gibi olması beklenemez zaten adamın emekli olduğu vakitle geri dönüşü çok çok farklıydı Raikkonen 2009da bıraktı en azından kerse falan alışkın muhteşem startlar alıyordu yarışlarda bence bu sene Schumacher Raikkonen parlıyacak daha sezonun başındayız…

  21. d-smart almayın arkadaşım bakın bizi mağdur ettiler almayında ellerinde patlasın yoksa sen daha çok 700 lira verirsin.

  22. fazla üzüleceğini sanmam.geçen hafta daha kötüsü vardı bu yüzden 6.cı olsa 11.ci başlar buda onu 5-6.cı yapar.

  23. Ne bu ekipte var şans nede Kimi de Bu kadar da olmaz adamların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi. Umutlar Romainde o zaman. İlk yarış antrenmanlarda sönük kalmışlardı ama sıralama da gayet iyilerdi bakalım bu sefer neler yapacaklar.

  24. Bu adamı bir hamam götüremedik kaç senedir F1 buradayken ona yanıyorum 😀 Kimi sever Malezya yı umarım bir sürpriz yapar bizlere

  25. bu sabah aldım ben valla 700liraya maxi paket satın aldım 24 ay geçerliymiş mecburende olsa aldım bende digiturk olmasına rağmen moto gp'den haberim yoktu ama bu isabet olmuş sevindim biraz, galiba biraz daha işe yaricak demekki D-smart

  26. iceman dönüşü avatarı
    iceman dönüşü

    adam şansız arkadaşşş

  27. sevmediğini her kimi haberinde soylemek zorunda değilsin

  28. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Beyker yeri değil belki ama Motogp de Dsmart a geçmiş 3 yıllığına. Ek olarak internet paketinde AKN yi 25 den 50 ye çıkarmışlar, fiyat 55tlx24 ay..

    Hiç istemesemde müracaat ettim buğün. Çünkü 4mbit sınırsız tt netim vardı 95 lira ödüyordum+5 te tivibu 100 tl veriyordum. Sanki daha çok işime yarıyacak gibi.

    Daha evvel almamış olanlar belki düşünebilir diye yazdım.

  29. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Benimde senide sevmemem büyük tesadüf >:)

  30. Biz de seni sevmiyoruz ama site yönetimi sebebiyle senin saçma yorumlarını çekmek zorunda kalıyoruz.Ne yapalım kısmet.

  31. valla bizde seni sevmiyoz ama napalim katlaniyoz iste 🙂

  32. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Bu adamı gerçekten sevmiyorum.

    Ama bir insan ancak bu kadar şansız olabilir.Eğer Lotus'un iyi bir aracı varsa ve sene boyuncada olacaksa şu anda kotadan harcıyor gereksiz yere.

    Yinede arkadalardan tırmanışı ilginç olabilir.Yağmur ihtimali hala varmı bilmiyorum ama.

  33. Sanzuman iyidir sanzuman!

  34. keşke williamsa gitseydi dedim suan.o cimlerde nasıl bi cimse artık sumiyide yarıştan etmisti.

  35. birisi şunu dedi vaya bunu dedi.kendini bilmez biri söylemiş işte.teşekkurler geçmiş olsun dediğin için.kimi alonso haberlerinde hep nedense sataşmalarla dolu yorumlar var.tamam alonsoyu sevmeyiz.alonsoyu ferraride olduğu için sevmiyoruz.yoksa bence gridin 3 en iyi pilotundan biri.başka takımda olsa 2.bir pilot olarak desteklerim.yarıştaki performansı harika…

  36. salih yildiz avatarı

    Sinirlerinin bozukluğu, vites kutusuna sanayici gibi Şanzuman demenden belli :)))) esasında doğru bir tabir ama F1 de pek kullanılmadığı için ilginç duruyor… Ama merak etme Kimi den bahsediyoruz, sıradışılıklar adamın sıradan işleri…

  37. neyse ya sorun diil yine 17!inci başlicaz heralde yarışa 🙂 bol şans

  38. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    geçen günü alonso malezyada savunma durumunda olacağız dediği haberde kimici bir kardeş o habere beter ol inşallah diye yazmıştı..şimdi tam misilleme zamanı ama neyse ben onu seviyesine inmeyceğim.Beter ol kimi yerine geçmiş olsun kimi diyeceğim.

  39. Buz adam geriden gelmeyi sever =)

  40. Haydaaa, buyur burdan yak..

    Yahu Melbourne de start sonrasi pist disina cikti bile denilemez, oylece yavasca gecti yesilligin ordan, baska birsey olmali.

  41. o pozisyon olamaz iyi hatırlıyorum.çim kısım çok azdı.yavaşladığı an aracın üçte ikisi körplerin üzerindeydi

  42. Yarışın başında ilk virajda çok yavalşayıp dışarıdan geçti, demek oluyor ki hasarlı vites kutusuyla yarıştı.

  43. eğer ki sıralamalardaki pist dışındakinden olduysa bence iyi bir haber bu.demek ki adam yarışta hasarlı vites kutusuyla yarışmış vay be….

  44. tarihin en bahtsizları listesinde de podyuma çıkacağına eminim

  45. Bu sanzuman cezasindan sonra ben Kimi'nin yerinde olsam siralama seanslarinda test amacli yaris simulasyonu yaparim; her seans bi hizli tur sonra lastikleri bitirene kadar turlarim. Gerci bi sert, bi yumusak lastik birakmak lazim yarisa; onu da ayarlariz canim artik.. Bes sira ceza nedir ki, goz acip kapayincaya kadar gecer 🙂 P.S. Bu yazinin bu kadar anlamsiz olmasinin sebebi tamamiyle sinir bozuklugu ve hayal kirikligi v.s.dir..

  46. yine 17inci başlayacak heralde 🙂 bol şanslar

  47. raikkonenf1 avatarı

    nasil bir strateji izleyecekler cok merak ediyorum.umarim su yaris gecen yarisa gore iyi gecer.

  48. hayda bu ne bahtsızlık be.avustralyada yarışta ne zaman pist dışına çıktı bu ben hatırlamadım.sıralamalardaki hızlı turunda çıkmıştı ben onu biliyorum.

  49. Yarışta dışarı çıktığını hatırlamıyorum sıralamada ki hatası ise nasıl oldu da aynı vites kutusuyla yarışabildi. Neyken ne ola 🙂

  50. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    raikkonenin farkı olsun oda 😉

  51. Yusuf  Hitay avatarı

    adam doğuştan bahtsız. 2000'li yılların en bahtsız pilotu seçilse, açık ara kimi birinci gelir heralde.

  52. Allah'ım nedir bu adamın şanssızlıkları 🙁 iyi yanı alışkınım ben onun polü alıp 10. sıradan kalkmasına sonra oralardan gelip podyum yapmasına 🙂

  53. Yine nispeten arkalardan kalkacak.Yazık oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir