Perez: "Son Seansa Kaldığım İçin Çok Mutluyum"

yazar:

kategori:

Sauber’in Japon sürücüsü Kamui Kobayashi 17. sırada kalırken Perez son seansa kaldı ve yarışa 10. sıradan başlayacak.

Perez “Son seansa kaldığım için çok mutluyum. Dün yaşadığımız ve tma olarak açıklanamayan denge sorunlarına bakarsak bugün takım olarak harika bir sonuç elde ettik. Aracım sıralamalara göre yarışta daha iyi. Bu yüzden yarın için iyi potansiyele sahibiz.”

“Her nedense orta sert lastiklerde düzgün bir yol tutuşu bulamadık ancak antrenmanlardan sonra yaptığımız değişiklikler işe yaradı. Yarın araç, lastikler ve sürücüler için zor bir yarış olacak. Savaşıp mümkün olduğu kadar çok puan toplamaya çalışacağım.” dedi.

Kobayashi “2. seanstaki son turumda trafik ya da hata gibi sorunlarım olmadı ancak orta sert lastikleri ısıtamadım. Dün aracın dengesinde çok sorun yaşıyorduk ancak 3. antrenmanlarda durum daha iyiydi. Ancak sıralamalar için yaptığımız değişiklikler yanlış yönde olmuş gibi görünüyor. Yarışa bakarsak pist geçiş açısından zor bir yer değil ancak yeterli düzlük hızına sahip miyiz emin değilim.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Kırmızı Giyeceksin İnşallah En Kısa Zamanda 🙂

  2. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bu adam çok tehlikeli iki pitstop'la yarışı götürür kazaya belaya karışmaz ise redbulların önünde bitireceğinden eminim ,demedi demeyin ..

  3. Lovely_F2008  avatarı

    Harikasın dostum , o araçüstü görüntüler hala aklımda .

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Aracından bence Maksimumu çıkarmayı başardı..Bu adamda gerçekten gelecek var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir