Mclaren Pilotları, Birbirleriyle Mücadeleye Hazırlar

yazar:

kategori:

Avustralya’nın ardından Malezya’da da Mclaren sürücüleri sıralamalarda 1-2 sonucu aldılar ve yarışa ilk çizgiden başlayacaklar. 

Button “Zor olacağını düşünmüyorum çünkü son senelerde oldukça yakındık ve her ikimiz sıralamalarda iyi iş çıkardığımız sürece sorun çıkmayacaktır.”

“Birbirimizle çok mücadele edeceğiz. Ancak hayatımızın çoğunda böyle oluyor ve biz buna alışkınız.”

“Açıkçası 1. viraja ilk sırada dönmek isteriz ancak sadece bu yarışta birinci viraj önemli değil, çok uzun ve zor bir yarış olacak. Ve sadece biz olmayabiliriz. Michael bile önümüze geçebilir.” dedi.

Geçen hafta ilk virajda takım arkadaşı Button’a yenilen Hamilton “İlk defa bu durumda olmuyorum. Fernando ile yarışırken de devasa mücadele oluyordu. Hızlı ve sıralamalarla yarışta istikrarlı, her zaman aç olan bir takım arkadaşınız olduğu sürece ona ayak uydurmalı ve daha iyi iş çıkarmalısınız.”

“Jenson şu ana kadar harika iş çıkardı ve onun beni zorladığı gibi zorlamaya devam etmeliyim. Olacak olan olacaktır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Snowmann Mrt avatarı

    McLaren tarihi boyunca hep şampiyonluğa yarışa 2 yetenekli pilota sahip olup hep F1 tarihine adını yazdıran takım içi mücadelelere sahne olmuştur. Button ve Hamilton'da bu trendin bir parçası.

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    haklısın deneyimli, Lewisi durdurmanın yolu belli, önüne kırıp aynada görmedim diyeceksin bu kadar basit 🙂

  3. Button'ın sözlerinin orjinali:

    We both want to get into [turn one] first but it's not just about T1, this race. It's a very long, tough race. It might not even be us. It might be Michael [Schumacher] that gets the jump on us.

    Göreceğin üzere "bile" kelimesi orjinal metinde yok. Tamamen çeviri hatası.

  4. "Michale bie" mi????
    Bu nedir şimdi? bunların burunlerı ne kadar havaya kalktı böyle (Tipik ingiliz gerçi)
    İnşallah o Michael en az birinizi hatta ikinizi startta geçip, yarışıda o şeklide bitirir.

  5. hami kanadayı unutmuş değil.rövanşı almak için tetikte bekliyor.

  6. valla hami nin çekineceğini sanmıorum.zaten kanadayı unutmuş değil rövanşı almak bugünkü yarışta bulunmaz fırsat.öyle bir şey olsada schumide alıp başını gitse.

  7. ne kadar iyi arkadaş oldukları ya da iyi oldukları söylense de iki sürücü gridde yan yana kalkmaya devam ettiği sürece yakında temaslar başlayacaktır diye düşünüyorum. hami bu konuda bayağı deneyimli 😀

  8. Mclaren pilotları ilk yarışta fark ettiler ki şampiyonluğa giden yolda önlerindeki en büyük engel kendi takım arkadaşları. Aralarında ciddi bir rekabet olacak bu sene.

  9. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    birbirinize temas filan etmeyinde ne yaparsanız yapın. bileğinin hakkıyla kazandıktan sonra kimse gocunmaz.

  10. birbirleriyle olan ilişkilerinde saygının ne kadar yer kapladığıyla ilgilenmiyorum açıkçası. bir mclaren taraftarı olarak, iki pilotumuzu da galibiyet için çekişirken görmek istiyorum. mümkünse 3.'den çok uzaklarda. senna-prost gibi olsun mücadeleleri. david-mika ilişkisini sevmiyorum mesela. tek etken elbette bu değil ancak hangi dönem daha çok hatırlanıyor?

    birbirinizi yiyebilirsiniz ve fakat kimsenin galibiyet almasına izin vermeyin. aranızda yenilgiyi kabullenen veya baskıdan bunalan ya da takım liderliğini şart koşan olursa ferrari ve redbull gibi takımlar eminim kapıları açık bekliyor olacaktır, gidebilirsiniz.

    takım patronu olsam çok eğlenceli olabilirmiş.

  11. "Michael bile önümüze geçebilir" Button'ı anlamak mümkün değil.

  12. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    onun beni zorladığı gibi Jenson Alexander Lyons Button'dan bahsediyor.

    Fernando ile yarışırken de devasa mücadele oluyordu-Fernando Alonso Diaz dan bahsediyor.

    Hızlı ve sıralamalarla yarışta istikrarlı, her zaman aç olan bir takım arkadaşınız olduğu sürece ona ayak uydurmalı ve daha iyi iş çıkarmalısınız."——-İkisindende bahsediyor.

    carl bazen iyi demeç veriyor,yada basını carllamasını ve bu gazla basının bu tip soruları çoğaltmasını iyi kontrol ediyor.

  13. Dileğim ikinizin zarar görmeden kaza yapmanız 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir