Vettel'den Karthikeyan'a: "Hıyar!"

yazar:

kategori:

Son 2 senenin şampiyonu Vettel, Narain KArthikeyan ile olan teması sonucunda lastiğini patlattı ve kazanacağı puanları kaybetmiş oldu.

Vettel “Yolumda değildi. Bana göre bitmişti. Gerçek hayatta olduğu gibi yolda da bir kaç hıyar var.”

“Bu çok büyük hayal kırıklığı çünkü kaos dolu yarışta ilk başta telsizimi kaybettim. Bu yüzden dördüncülük memnun ederdi.” dedi.

Red Bull’un durumu hakkında Vettel “Orta grupta bir yerdeyiz. Fernando bugün iyi bir yarış çıkardı ancak kilit nokta doğru zamanda pite gelmektir. Çalışmamız lazım, şüphesiz.” dedi.


Yorumlar

  1. bu meşrubat öyle bir şey ki içiyor kanatlanıyor

    etkisi geçince kafa üstü çakılıyorsunuz.

    bakalım bu sene o muhteşem pilot halleri nasıl bir hayat bulacak

    öyle görünüyorki yine parmaklar konuşacak

    ama farklı bir şekilde.

  2. MADEM KARTİ NİN YAPTIĞI HIYARLIK…O ZAMAN SENİN YAPTIĞIN VE SEBEP OLDUĞUN KAZALAR TAM ANLAMIYLA EŞŞEKLİK…

  3. yaa adam zaten yavaslamis, birde o viraja baska nasil girebilirdi ki iyice disariya acilmis, pist zaten islak. tur bindirenler zaman kaybetmek istemiyor ama gectikleri adamada tamamen yokmus gibi davraniyorlar bazen.

  4. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    evet hatırlıyorum Çin GP'siydi sanırım ama o vettel kadar uzun surmemıstı . parmagnı kaldrmıstı 1-2 sanıye. Bu bir de türk işi bi küfür , çektir ordan gibilerinden bi hareket yapıyo vettel

    En guzel ornek de bu yorumda tebrik ediyorum. Kanada GP'sinde mutlak liderliği Hamilton kırmızı ışıkta gelip vurduğunda kaybetmişken bile sadece ışığı gösteren bir pilot.. Harika bir örnek

  5. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    Meydan boşken kral olmak çok kolay.. Şimdi göster kendini çocuk…

    "Boş meydanı değil Stadı bas bakalım" 🙂

  6. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    Bu adamın benim gözümde 15 yaşındaki bi ergenden farkı yok.isterse 10 tane şampiyonluk elde etsin bu hareketleri yapmaya devam ederse ilerde hep bunlarla anılacak.

  7. Idiot belalıları adlandırılan bir isimdir yurtdışında okuyup yaşayan varsa bilir bilmeyenler zaten hemen atlamışlar.Yönetimde mesajlarımı silmesin zoruna giden varsa direk yazsın.

  8. yok arkadaş o kadar da değil yani . adam tur bindirmede bir de . kaçacak yeri yoktu diye bişey olamaz. yavaşlamak zorunda ..

  9. Karthikeyan daha ne yapsin ben anlamadim virajda adam zaten disarida vettel in gecmesine izin veriyor, vettel gectikten sonra etrafina hic dikkat etmeden Karthikeyan in önüne devam etmis. gecen sene Spa da hamiltonun yaptiginin neredeyse aynisi, hatta burada Karthikeyan in kacacak hic bir yeri yok.
    Vettel, bence suclu olmasina ragmen, birde Karthikeyan a hakaret ediyor gercektende anlamak mümkün degil…

  10. şerefsiz ne çabuk unuttun milletin yarışının içine ettigin günleri örnek istiyorsan hemen verelim spada buttona badozlama girmiştin demekki sende bir hiyarsın.

  11. Yakup ERCAN avatarı

    Bence bekleyelim ve görelim RAMBO sene sonunda bakalım. O zaman tekrar görüşelim.

  12. Çok ağrı laflar ve hareketler Massa ve Hamilton sürekli temaslarında bile iki pilot birbirlerine karşı hiçbir şekilde böyle ağır ifadeler kullanmamıştı. Vettel Button'a yaptığını ne çabuk unutmuşta. böyle bir hareket çekiyor.

  13. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    pilot var pilot var

  14. Herkes nefret de etse, ben saygı duyuyordum Vettel'e, bu lafından sonra hepsi gitti. Sanki yarış kazanmaya gidiyordu da, Narain onu şampiyonluktan etti. Umarım artık RB bu sene Webber'e yönelir.

  15. idiot görmesek narain'i idiot diye bize yutturacak. Yarış esnasında kızması ve türlü tepkiler vermesi (bkz yukarıdaki resim) yine olmamalı ama belki kabul edilebilir. Ama yarıştan sonra çıkıp da bunu derse, nasıl biri olduğunu açık açık gösterir.

    Alonso da abu dhabi yarışından sonra petrova el kol hareketleri yapmıştı sinirden, ama sonrasında konuşmamıştı hakkında.

  16. Black Stallion avatarı
    Black Stallion

    Karthikeyan gibi bir kisinin (pilot demek istemiyorum) gridde yer almasi zaten sacmalik (bana kalirsa belirli bir surede belirli bir performansin uzerine cikamayan takimlar da uzaklastirilmali, HRT nin eninde sonunda hicbirsey yapamadan cekilecegini hepimiz biliyoruz).

    Karthikeyan hem Button' in hem de Vettel' in yarisini mahvetti. Ama Vettel' in en azindan basin aciklamasinda biraz daha sakin olmasinda fayda var.

    Vettel' in diger takimlarla benzer sartlarda neler yapabilecegini ben de merak ediyorum, sanirim bu sezon arac mi, pilot mu sorusunun yanitini alacagiz, ama bunu degerlendirmek icin cok ama cok erken.

  17. vettel gelecek 10 yıla damga vuracak sen ve senin gibiler kapak olacak

  18. yakup o parmağı bu sene bolca görcen kıskananlar çatlasın başkada bişe demiyom yalancı yakup geçen sene nerde 1 saniye hızlıydık uydurma polleri bile 0.2 0.3 saniyelerle son dakkalrda alıyoduk

  19. neden bu sitede en çok vettele yükleniliyo bakıyoruz massa rosberg çuvallıyo onlara kimse bişey demez button kanadını kırdı onada bişe yok ama söz konusu vettel oldumu herkez hıncını vettelden alıyo derdininiz ne sizin kuyruk acınızı söyleyin

  20. antivettelciler tarih aşağıda yağtıgınız kalleşlikleri unutmayacak gün gelecek bu yaptıklarınızın hesabını teker teker vereceksiniz

  21. Vettel yine parmak gösteriyo ama bu sene parmağı değiştirmiş orta parmağı gösteriyor

  22. Yakup ERCAN avatarı

    Geçen senelerde araç diğerlerinden 1 sn hızlıydı sıkıntı yoktu işler yolunda gidiyor vettel herkese parmak gösteriyor du. Şimdi araç kötü hız yok işler yolunda değil vettel yine parmak gösteriyor arda tek fark sizde dikkat ettiyseniz araç. bu da demek oluyorki araç iyi ise bazen pilot olmayanı bile bile pilot yapar redbul sloganı gibi kanatlandırır ama etkisi geçinde kafa üstü çakılırsın.

  23. senelerdir f1 takip ediyorum raikkonen en kötü anda bile sakinliğini her zaman koruyan bi kişiliğe sahip çok sinirli olduğunu bir kez gördüm oda son turda 1. giderken sanırım almanya gp di yarış dışı kalınca yol kenarındaki görevlileri terslemşti onunda olması normaldi. schumi desen iki senedir başına gelmeyen kalmadı adam bir kere kötü bişey söylemedi. yapcak bişey yok karaktersizlik işte şampiyon olmakla adam olunmuyo.

  24. bu arada duzelteyim cucumber sansurlenmis kelime idiot kelimesi sanirim yabanci basinda yayinlanmasi yasak kelimelerden

  25. yok adam direk cucumber demis yani harbiden hiyar 😀

  26. Yazınınıza aynen katılıyorum. Bunun bence sebebi montoya ve kimiden ayrı olarak genç yaşta zaferler ve başarılar kazanması ve kıskanılmasıdır. Burdaki yorumları okuyunca vettelin orta sınıf bi pilot olduğunu düşünüyorum ama gerçek bence apayrı

  27. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Vettel'in röportajı…

  28. O kelimenin çevirisi salatalık olarak çıkıyor ve salatalık daha kibar hıyara bakınca. Tamam salatalık da kötü ama hıyardan iyidir Abdullah bey…

  29. evet sebze gibi bi şey demiş ama sitenin direkt hıyar demesi bence yanlış olmuş. Çok provake edici bi başlık. Tamam vettel in sebze demesi yanlış ama hıyar da çok aşırı kaçmış

  30. Ayan beyan küfür edilse zaten kırpmak zorunda hissedilir zaten o kısmın alıntılanmayacağını
    düşünürüm zaten ama söylediğiniz uç bir örnek. Peki hıyar nedir ne demektir?
    Küfürden midir değil midir.
    Bu millet için edebe muğayir sözler neyden sayılır. Konuya bu bağlamda da bakılmasını
    talep etmiştim.
    "ifadesini kullandıysa bunu farklı bir şekilde vermenin bir manası yok. sonuçta ortada bir saygısızlık var. ne kadar kızgın olsa da böyle dememeliydi."
    işte bu bağlamda haberi girenin bir yorumu eklenmiş olsa iş çok değişir. Fakat bunları göremediğimizden eleştirmek durumunda hissediyoruz. Herşeyi bırakın amiyane tabirle diye giriştiğimiz açıdan bakın; niyet okuyuculuğuna girilmesi doğru olmaz, girmek istemeyiz ama sanki haberi girenin, oh demiş zaten bi girişeyim şu Vettel'e gibi bir niyeti algılanır. Bunun aksini ifade edecek bir metin parçası da görülmeyince, herkesin bunun dışında anlamasını beklemek arifane bir beklenti olur sanırım.
    Diğer site örneğini de benzer bağlamlarda verdim zaten. Hiç kusura bakmasın böyle haberleri giren arkadaşların, yorumlardan şikayet etmeye hakkı olmaz. Yine edebe muğayir laflar sarf ettiklerinde silinmesi, eleştirilmesi başka yorumlara sebep olur. Ben altına direk yazabilirim mesela ilk önce başlığa bak….
    Kısaca neysen yorumlarda ki filtrelemelerin de o bağlamda olur.
    Balık baştan kok……….
    En basit haliyle başlık; hişt memet sana ne demiş biliyon mu hıyar demiş… diyenlerden bir farkını ortaya koymuyor.
    Böyle yapanları değil, yapmayanları örnek almalıyız….bence.

    Abdullah hocam hayat savaşında başarılar inşallah. 🙂 Selam ile.

  31. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    ya bırakın bu adamları adam hemen kendi karakterini gün yüzüne çıkarmaya başladı daha 2. yarıştan. geride olmak böyledir işte hemen insanın bilinmeyen yönlerini çıkarır ortaya!!! bala mala 2 şampiyonluk almış en yakın rakibinden 2 saniye hızlı araçla olan bu yani. o hızdaki araçla şoförlüğü bilmeyen dedemde şampiyon olurdu yani. hemen ağız bozmalar falan işte bu adam bu kadar! hayatı bal!!!

  32. tur bidirdiğin adamın üstüne kırarsan hanginize o kullandığın tabiri kullanırlar bilemem sevgili parmak çocuk

    onlara günlerini gösterdinmi…)))

    hep öyle diyordunya telsizden..

  33. Eleştiri için teşekkürler. Yalnız içeriğinde direkt küfür olmadığı sürece bu tür bir haberi verirken söyleneni de kırpmam açıkçası. insanlar söylediklerine dikkat etmiyorsa bunu benim değiştirmemin hiç bir anlamı yok. bu insanlar tüm dünyaya mâl olmuşlar. onlar dilini tutamıyorlarsa ben onların yerine tutamam açıkçası. ister bizim toplumumuzdaki "hıyar" anlamı ile örtüşsün ister örtüşmesin. bu çocuk "cucumber" ifadesini kullandıysa bunu farklı bir şekilde vermenin bir manası yok. sonuçta ortada bir saygısızlık var. ne kadar kızgın olsa da böyle dememeliydi.

    ha yorumlardan çok mu memnunum? açıkçası bugünkü sıkıntılardan bırakın yorumları haberlere bile hiç bakamadım ben. güne nasıl başladım nasıl bitti. arada bir iki haber denk geldi bana onlardan birisi de bu oldu.

  34. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Neyse Uzatmayacağım.

    Zihniyet Böyle Olduktan Sonra Ne Yazsam Boşuna.

  35. Basına üye olmak, bazı anlarda insanlara örnek, lider olmak herşeyi söylememeyi gerektirir. Haber anlayışında bir kaç kez sizi eleştirdim yine eleştireceğim.
    Yalan söylemenizi beklemiyoruz sadece bazen biraz daha hassas olmayı tavsiye edebilirim. Bu konuda malesef açık olarak turkiyef1'i örnek göstereceğim sizlere onlar bu haberde de buna benzer veya değil bir çok haber de daha hassas davranıyorlar. Bu ifade orada yer almıyor böylece haber altında benzer tartışmalar dönmüyor. Bu kimseyi doğru habercilikten uzak etmez.
    Haber altı kısımdan herkes gibi sizinde rahatsız olduğunuzu biliyorum fakat bu seçimler (başlık, içerik) körükle koşturmak parantezi içinde yer alır ve rahatsızlıkların önüne geçmek nasıl mümkün olabilir. Yorumlar kısmında ki harareti almak için bazen çok fazla vakit harcadığınızı, nasıl daha iyi yapabiliriz noktasında soft. çözümleri araştırdığınızı biliyorum. Önce olan duruma referans olmamanızı tavsiye edeceğim.
    Abdullah kardeşim biz sizden memnunuz, arkadaşlar gönüllülük esasına göre yük alıyor sırtına fakat yük alan insanın daha fazla düşünen olanlardan olma mecburiyeti var. Sadece biraz daha hassasiyet rica ediyoruz o kadar yılda sadece bir kaç defa başlık tartışmaları yaşandı isteriz hiç olmasın, elit bir platform oluşturmanın yolu açıktır sanırım.
    Gerektiğinde bir çok arkadaş zaten haberlerin kaynağından paylaşımda bulunuyor. Yani haber bu şekilde biz bunu böyle vermek mecburiyetindeyiz demeyin lütfen haberleri her zaman copy paste yapmıyorsunuz.
    Biraz uzun oldu kusura bakmayın, eleştirinin sebebi bazen saygı, sevgidir.

  36. Valla ne yalan söyleyeyim benim tuttuğum pilot (Kimi) herhangi bir pilotun arkasında kırk tur dolanıp egzoz kokusu çekmedi sinesine.Onun için ben daha Kimi'yi küçümseyen bir tane nick görmedim.artık siz o nicki nasıl anladıysanız :)) bize de söyleyin,ben sadece abu dabiden bahsettiğini anlıyorum.Böyle 2010 yılın da tarihi yerlerde yenilmiş acılı kebap türü bir yemek anladım.Alonso ne alaka? :)))) Şayet düşündüğüm gibiyse demek ki arkadaşın nicki üstünüzde derin bir iz bırakmış.Taaa ilkokul çağlarınıza döndüğünüze göre.Hayırdır. :)) Sinirlenmeyin alt tarafı bir nick.

  37. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Bild-Zeitung'un haberine göre Alonso, Monza'daki podyumun öncesinde şampiyona lideri ve yarışın galibi Vettel'in kulağına "f*** you, my boy" demiş.

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/magazin_haberleri/22330-alonso-vettel-e-kufur-ettigi-yonundeki-haberleri-yalanladi.html

  38. Ula bu gavurlar hıyarı ne bilir.Hıyarı biz kullanırız.O salatalık,muz,acur falan demek istemiştir:))

  39. bizim bahsettiğimiz şekilde hıyar dememiş aslında ama, yine aşağı kalmayacak şekilde hakaret etmiş.

  40. Ya ben anlamadım. bi başka sitede sadece "bazıları yolda ne yaptığına dikkat etmeli" demiş vettel. "hıyar" kelimesi yok. Bu röportajın ingilizce metni var mı merak ettim. Bazen enteresan ifadeler söylenebiliyor..

  41. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    "German daily Bild-Zeitung, who said Alonso whispered in the ear of championship Vettel before the Monza podium: "f.ck you, my boy".

  42. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Böyle Nickleri Görmek Beni Sinirlendiriyor. Sırf Alonso İçin Değil Bütün Pilotlar İçin Geçerli Bu Durum.

    İlkokul Çocuğu Zihniyeti Resmen.

  43. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Vettel Haklı Ama Böyle Konuşması Hoş Olmamış

  44. http://www.youtube.com/watch?v=5BxCIWtp-qY
    evet haklısın yumruk 😉 orda adam yarışıyordu onunla tur bindirmiyordu tepki göstermek niye??? yol verse ne olacaktı…

  45. Benim de en çok kimi ye karsı sempatim var ama yol vermeyen rakibine orta parmak gostermisligi de var 🙂

  46. Parmak dan öte eldivenli elinde bir yumruk yaptı (Kokpit de fazla hareket şansınız yokdur). Adam şampiyonluk kaçırdı da sende bunu anlamak istermisin? 2007 Çin de ekrandan Hamilton u itelemeye çalışan Ron Dennis i hatılıyormusun. Bİr yarışda bir lastiğe sebep olan adama kolunu kocaman sallamak neyin nesi ( nerde ise kokpitden dışarı çıkacak kadar kolunu havalattı)?? Hamilton un dahi elini kolunu görmüştük ama Hıyar dediğine şahit olmamıştık. Merak ettiğim… İngilizcesini bir yazarsanız 'cucumber ' mi demiş yoksa'… ' demişde çeviren mi öyle demiş.

  47. Benimde en cok kimiye karsı sempatim var ama o da rakibi yol vermeyince orta parmağını gösteriyordu 🙂

  48. Snowmann Mrt avatarı

    Hem Button'ın hem de Vettel'in yarışını katletti. Bence bu tabiri hakediyor. Böyle sponsor desteği ile f1'e giren çakma pilotların f1'de yeri yok.

  49. acaba ACUR olmasın 🙂

  50. ben seni okumadan yazmıştım… ne doğru tespit yapmışsın. Henüz geç bir pilot ama yetişecek…

  51. Raikonen ,2008 Kanada da arkadan çarpan Hamilton a böyle tavırlar yerine sadece kırmızı ışığı göstermişdir.

  52. vettel olum koşarak şampiyon olacaksın. başka yolu yok. doğru stratejiyle ya da en iyi araçla şampiyon olduysan sana iyi pilot demezler. en azından bu ülkede. bunun seni ilgilendirdiğini hiç sanmıyorum ama bu böyle. biz böyleyiz. mutlaka sürünüp şampiyon olacaksın. herkes bir vettel'dir tutturmuş gidiyor. şimdi çıkıp ben de ayrton senna 1988'deki şampiyonluğu hak etmemiştir desem buna kim katılılır ? işte senin değerin de senna kadar olmasa da en azından diğer şampiyonlar kadar anlaşılacak. belki çok büyük bir efsane olamayacaksın ama mutlaka seni hatalarınla, az ama güzel geçişlerinle, monza'daki 2 muhteşe galibiyetinle, şampiyonluklarınla hatırlayacak. 2011'e dönelim. button'ın galibiyetini hangimiz takdir etmedik onca pilotun yarışını mahvedip güvenlik aracının sayesinde de olsa? hangi ferrari taraftarı pit stop hatası yüzünden kazanılan silverstone zaferini kutlamadı? herkesin başarısı takdir edilir. ama bana button'a çarpmış onun bir şey deme hakkın yok derlerse o zaman sinirlenirim. yarışla tur bindirme arasındaki farkı anlayamayanlar var. hata yaptığından, ilk defa ağzından kötü bir söz çıktığından- 11. olduğu yarışta- adamı yerden yere vuranlar var. biz buna yarışmak diyoruzmuş. tabi tur bindirirken de adamın yarışması lazım ki sizin gözünüze girebilsin. hatırlayın o zaman montoya'yı. kafasına yanlışlıkla kamera değdiği zaman nasıl sinirlenmişti. ama onu şu an gözü peklğiyle, sürüşüyle hatırlıyoruz. aynı zaman da kimi'yi de. yarış başlamadan önce kameramanı itip yere düşürdüğü zamanı hatırlayın. bunlar sinir birikmeleri. bunu zaman geçtikçe anlayabiliyoruz. kimi yapmıştır adamın hası diyoruz. vettel'e hep antipati duyuyoruz. güzel böyle devam edin. davranışa, fikirlere göre değil de kişiye göre adaletli(!) yargılamanızı sürdürün.

  53. hakaret eden adamı savunmak o adamla aynı seviyede olduğunu gösterir. ki bu adam yorumumun altındaysa, istediğim gibi konuşurum.

    dediğinde hakaret yok ama yazdığını bir oku istersen. yukarıyı söylemiyorum bile. düzgünce yorum yapacaksan, aramıza hoşgeldin, yoksa güle güle.

  54. Çok iyi ve güzel bişeymiş gibi bide daha hatırlatıyosun.Tabi vettel yaylana yaylana torro rosso pilotlarına tur bindirmeye alıştıgı için karthikeyan ona zor geldi galiba.

  55. nickimden de anlaşıldığı gibi koyu bi raikkonen taraftarı olmama rağmen ben bugüne kadar hiç bi pilottan rai, hamilton, alonso button gibi bu kadar seviyesiz bi açıklama duymadım. vettel gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya başladı

  56. Ne laf sokması birader sanki bişi dedik hakaret edip laf sokan sensin.hem benim tahsilimi boşver sen önce biraz kendine çeki düzen ver insanları yargılama böyle şeyler için ayıp etme.

  57. senin gibi birinin demesiyle bir şey anlaşılmaz, ne olduğunu sen de biliyorsun. maksat ortalık karışsın, laf sokayım. git okulunu bitir önce gel! Kimden cacık olur belli oluyor!

  58. Peki alonso petrov a puan mücadelesi verdiği için daha haklı bir şekilde direnen Petrov'a alonso parmağını görterdiğinde de aynen bu şekilde düşündüysen tamam haklısın ama o zaman ayrı şimdi ayrı düşündüysen farklı düşüncelerdeyiz
    Onu geçtim bunu bir pilotun söylemesi nispeten yanlış olsa da yoğun ve zorlu geçen aracınızın önünde 1 numara yazarken yeni aracınızın en önde olmamasından dolayı gergin ve zorlu geçen bir yarışın ardından bence birçok pilot benzer düşüncelere sahip olabilir ayrıca belirtmek istediğim bir nokta var vettel daha 24-25 yaşında bakınız Button suçlunun kendisi olduğunu söylemiş ama o kaza da taraflı tarafsız herkes suçlunun Button olduğunu görür ama Vettel'in kazasında gerçekten hiç gerek yokken elin oğlu 4.lüğü elinden aldı adam bence haklı yinede…

  59. ben burada vettel haksiz demiyorum kizmakta hakli ama bu sozu de soyleyemez. ayrica yaris kazalari olabilir vettelinki de yaris kazasi ama simdi kazadan kazaya fark var. bir tekerlek tekerlege mucadeleden kaynaklanan var bir de tecrubesizlikten kaynaklanan var. sen buttonla olan kazasini savunuyorsan petrovun schumiye carpmasini da savunmus olmalisin. cunku sonucta bu da yaris kazasi. schumi 2.olan tur coultharda tur bindirirken kaza sonucu yaris disi kalmisti ve iner inmez mclaren garajina yurumustu. ben bunu da elestiririm. yani sorunum vettelle degil bu saygisizlikla. umarim ben de anlatabilmisimdir dusuncelerimi.

  60. Ferrarici olduğumu bilsen hakaret eder miydin acaba ? Ayrıca burada kimse kimseye hakaret etmiyor.Sadece fikir paylaşıyor.

  61. KEKO (Mıdı Gılli) ve RAMBO abartmayın beyler kimsenin kimseye hakaret etme hakkı yok vettel telaffuz ettiği hakaretle haklı durumdan suçlu duruma düşmüştür

  62. tur bindircem diye, kosede olan bir adamin ustune arabayi kirip onun cizgisine girersen; kirarsin kanadi kolu sonra aglarsin boyle 🙂 yakismiyor hiyar miyar, montoya olsaydi gorurdun hiyari :)))

  63. yarış içinde aşırı zorlamaktan olan kazalar var bir de yarış kazaları;

    Aşırı zorlamadan olan kazalara en net hatırladıklarımdan birisi 2005 te Türkiye GP sinde monteiro Montoya'ya arkadan çarpıp araca hasar vermişti Montoya hem orada spin atmış hemde aracın hasar almasından dolayı 8. virajdı sanırım bir sonraki tur dışarı taşarak 2. liği alonsoya hediye etmişti aynı onun gibi bugün de karthikeyan tamamiyle gereksiz bir şekilde zorluk çıkararak kazaya sebep olarak hıyar olmayı kesinlikle haketmiştir…

    yarış kazası diyebileceğimiz 2008 Spa'da Hamilton'la Raikkonen arasında geçen gibi (her ne kadar Hamilton son şikan da hile yapmış olsa da) kazalar da pilotlar araçlarını limitin üstüne taşımaya çalıştıkları için olan kazalar benim aklıma gerçekten kazadan çok yarış kelimesini getiriyor umarım anlatabilmişimdir dşüncelerimi…

  64. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    http://www.trf1.net/formula1_haberler/23821-video-helmut-marko-ve-alguersuari-tartismasi.html

    vettel böyle şeylere alışık değildir.Vettele yamuk yapanın f1 hayatını böyle bitirirler.hem de patronunun bile gözü önünde. kartikheyanın derhal ayağını denk alması lazım.

  65. ikili mucadelede beceriksizlik yapip carpmak ile cok hizli bir araca tur yerken yol verme beceriksizligi arasinda fark var katiliyorum

  66. Vettel haklı atak yaparken herkes hata yapabilir ama tur yerken hemde viraj çıkışı tür bindiren araca carpmak hakikaten büyük hata vettel in böyle tepki göstermesi normal ben neler söyledim izlerken yazsam buraya Hesabim banlanir. Vettel button temasiyla bunu nasıl kiyaslayabiliyorsunuz anlayamıyorum birinde atak var digerinde tür bindirme

  67. Sen iyi bi admsın dostum seni sevdim en azından hakaret etmiyorsun

  68. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Alıştın tabi önde kopup gitmeye.Orta grup kolay değil öyle insanın kanadını kolunu kırarlar eline verirler lastiğini.Alışacaksın zamanla.Buttonu nasıl biçtiğini bir hatırla istersen.

  69. Ne demek acıyı paylaşalım 🙂

  70. tur bindirmesine gerek yok. petrov schumiyi bictigindeki elestirilerin aynisi vettelin buttoni bicmesi icin de gecerli. eger onundekini duzgun bir sekilde gecemeyip biciyorsan bu sozleri soylemeyeceksin. cunku yarisini mahvettigin kisi de sana aynisini diyebilir.

  71. Dostum arada bir nickini ödünç alabilirmiyim çok güzel :)))

  72. Bitirim İkili – Keko ile Rambo

  73. Alonso cuların havalandığını sanmıyorum… Perez arkasından jumbojet devasası gibi yaklaşırken ALonso arkasında iyice kontrole aldığı araca dikkatli tavır göstererek geçti . Vettel de tecrübe sahibi olacakdır.2009 Avustralya nın yarışın sonlarındaki Vettel i hareketini incelerseniz iyice anlarsınız.Uzun zamandır Vettel in bazı durumlarını gözden geçirelim dediğimiz böyle hareketleridir. En önde olduğunuzda ve jet gibi hızınız olduğunda önünüze çıkan tur bindirme araçlarını mavi bayrakla rahatça geçerken bir karambol ortamında aynı durumu nasıl yapacağınızıda bilmelinsiniz. Bunlardan örnek alıp gelişirseniz büyük pilot oluyorsunuz.Vettel in duble şampiyon olmasına bakmayın… bu adam çok genç ve büyük pilot olmak için hala zamanı var.Hamilton dahi bir dünya hata yapabilirken Vettel de yapabilir hatta Alonsoda yapabilir.Yarış sonuçlarını yarış sonrası yaşamayacaksak sırlamalardan sonrasını neden bekliyoruz ? Acemilik yada öğrenmek ise… kabül edinki; Vettel hala bunları başarmak için çabalamalı.

  74. hani recep ivedik-3 filminde Şahan Issız Adam'ı anlatıyor ya; o geldi aklıma:
    Ağnamazdığn Ağnamazdığn, kadere de inanmazdığn.

  75. donnie darko avatarı

    Beyler kendisi buttona kamikaze yeptiginda, webbere daldiginda bunlari soyleselerdi ne derdiniz acaba???
    Bi de demissin ki sizin pilotun basina gelse… Kanada pit cikisinda arkadan rai' yi bictiler. Rai bisey dedi mi? Ki liderlige oynuyordu. Vettelin yaptigi yakisiksiz. Kazanamadiginda sogukkanliligini korumali

  76. evet ben de yakıştıramadım vettel'e ama gülmedim değil duruma 🙂

    morali bozmuş ama son açıklamalara bakarsan baldan değil konsantrasyondan vericek gibi sıraları..

  77. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    aynen. bu kadr fanatık taraftar gormedım ben. at gozluklerını atmalarını tavsıye edıyorum. buyuk resme bakına artık

  78. alonso 2010 da pistte onlarca kamera çekerken Petrov'a parmak gösterirken iyiydi ama deme onu örnek al Vettel geçemediysen salla parmağı

  79. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    eleştiriye saldırmayın diyen sendin ama maşallah herkese saldırıyorsun

  80. doğru zaten 2010 spa da vettel Button'a tur bindiriyordu haklısın
    respect…

  81. Dostum hakediyolar.Rahat durmuyolar.Hemen hava civa yakışmıyor bu insanlara .

  82. Yaris kazanılarak ADAM olunmuyor Vettel Efendi.

  83. Keko ile Rambo terör estiriyor…

  84. 2010 spa'da senin buttona yaptigin sey daha buyuk bir sacmalikti unutma.

  85. İşte şampiyon var, şampiyon var. Vettel ne zaman polden kalkmasa hep aynı hikaye. Şunu kabul edelim Vettel hiç bir zaman mental olarak güçlü bir pilot olmadı ve olamayacak da.

    Sen Button'ı biçerken sof domatesiydin sanki!

  86. Kesinlikle adamların zaten işleri ne F1 de onuda anlamadım,tur yerken herzaman pilotlara sorun çıkarıyorlar,Bu arada Dela rosa Perez e yol verirken onuda biraz zorlamış hani hızını düşürmeyerekten.

  87. Evet dananı kuyruğu alonsocuların elinde neden mi?

    2005 ten bu yana (Ki ikisinin arası çok çok iyi olmasına rağmen )demediklerini etmediklerini bırakmazlar Kimi'ye.Allahtan şimdi vettel çıktı kurtuldu kimi :)) Gazanız mübarek ola alonsocular vettel elinize düştü yerden yere vurun gayri :))

  88. KEKO bu tifosiler böyle kendilerine olunca nahoş başkasına olunca ……………… bunların çoğunluğu vettel düşmanı alonso abu dabide petrovu geçemeyince yarış sonunda adama hareket çekti yapmadığı halt kalmadı gelmiş vettele sövüyolar.

  89. keko kardeş:)havalanmadık çin yarışında biraz daha araç gelişmiş olursa o zaman redbull ve densiz vettel karşısında direct alonsoyu bulacak o zaman ne yağmura gerek kalacak ne de çok iyi bir stratejiye adamın havasını böyle alırlar bu saatten sonra bence vettel kendini zor psikoloğa atar:)

  90. aynı şey senin pilotunun başına gelse tepkisi vettelden farklı olmaz dı 2010 yarışı zaten yağmurluydu lastik kayınca oluverdi işte senin pilotunun başınada buna benzer bir çok olay geldi hadi konuşturma beni vettel zaten adam formula 1 deki en delikanlı en dürüst en ahlaklı pilot sebastiandır özel hayatıyla iş hayatını çok iyi ayırır o sizin pilotunuz gibi değil yani

  91. helal sinan iyi dedin.bunları çinde tur yerken görcez kardeş.ben rbr ci değilim ama çok sallıyolar.

  92. Schumacher- avatarı

    Kendi yaptıklarını çok çabuk unutmuş beyefendi.
    Bir şampiyona yakışan sözler değil bunlar baskı hissedince çirkinleşmek düşünce yapısının ne kadar zayıf olduğunu gösteriyor.

  93. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    aynen katılıyorujm arkadasım

  94. Sen hamiltona bak önce birader kendi pit ekibine küfreden adam.Sen önce onu eleştir sonra gel burada vettel e laf söyle.Bu iişşler böyle iğne kendine çuvaldız başkasına ben tarafsızım

  95. tabi redbull ıllegal aracla sampıyon oluyodu. bu sene neden bır nanesi yok.horner takmıs mercedesın arka kanadına.siz yaparken iyiydi.meşburabatçılar saman aleviydiniz kaybolcaksınız.

  96. 2010 abudhabideki petrova yapılan terbiyesizlikleri unutmadık

  97. alonsoooo

  98. Hazımsızlığı bırakın bi Allah aşkına 2010 spa yarışında Vettel Button'u geçeyim derken bodoslama yandan vurup radyatörünü dağıtmadımı?Bir puanın nekadar önemli olduğunu herkes çok iyi biliyor evet ama vettel o bodoslama kazasıyla podyumdan etmişti button'ı sizin mantığınıza göre button ozaman vettele hıyardanda ağır hakaretler etse haklıydı öylemi?Bu bir yarış orta sıralarda olunca böyle panik oluyor işte bunu öğrensin vettel beyefendi lewis'e yetişecem diye yırtınırken bir tur bindirmeye bile dikkat etmezsen sonuçları böyle olur.Zamanında ne tur bindirmeler gördük montoya tur bindirdiği pilotu daha ilk virajda sırtına çıkmış olarak görmemişmiydi?Yarıştır olur bunlar dersin sinirinide bukadar hakarete varacak sekilde yapmazsın bide burda ahkam kesmeyin adam haklı diye haklı falan değil kartikheyan kazaya sebebiyet vermiştir doğru fakat bu ona yolda giden hıyar demesini gerektirmez adam olsun önce sempati duyduğunuz pilot…

  99. Alonsocular başlamış yine havalanmaya .Merak etmeyin az sabır edin tur yiceniz günler yakın sonra görcem sizi kaçışacak delik arıcaksınız.arap baharı gibi yok olursunuz yine.ayıp bu adam sizi kaç senedirrezil etti biraz saygılı olun

  100. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    aferin prensimize gercek yüzü ortaya cıkmaya başladı, kendisine yakışan cümleler dökülmüş ağzından, 4-5 yarış sonra küfür etmeyede başlar

  101. bu adamı helmut marko ve horner şımarttı böyle şeyler söylemesi bir şampiyona yakışmaz az alonsoyu kendine örnek al ferrari çok kötü olmasına rağmen adam birşeyler yapıyor senin sahip olduğun arabaya sahip olsaydı şimdi 35 puanla lider olmayı bırak 50 puanla olurdu şunu da unutmayalım bence vettel hakettiği yerde milletin bahsettiği gibi iyi bir pilot değil

  102. O zaman Hmilton hıyar oğlu hıyar

  103. Bi zamanlar o hıyar sendin .

  104. Bunların kuyruk acısı belli zaten adam koydu geçti 2 sene üst üste sonra çirkef deyincede alınıyorlar hazımsız tifosiler

  105. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    günün adamı perez diyolar ama bence günün adamı KArthikeyan.

    Button+Vettel=Karthikeyan 😀

  106. Karthikeyanin sana yakin hizda neredeyse yanyana gitmeye calismasi hatali fakat sende biraz acele ettin, butun haftasonunun siniri adama bosaltmana gerek yok bence. Ayrica bu hintli pek sucu olmasada button lada temas yasadi, bence yarista olmalari problem

  107. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    günün adamı perez diyolar ama bence günün adamı KArthikeyan.

    Button+Vettel=Karthikeyan 😀

  108. yoruma bak ya ümit sen bu sitedeki en hıyar adamsın 2010 da vettelin dayanıklılık problemi olmasa açık ara şampiyondu hadi onu geç senin kendi pilotun petrovu 40 tur geçemezse suç vettelin mi oluyo hadi başka kapıya dolanma fazla buralarda

  109. ah vettel ah pilot olsan o hıyarı yerdin sende,ayıp ayıp hiç yakıştıramadım:))

  110. Böyle bi laf ettiysen çok ayıp etmişsin.F1 desin ve kazalar her an umulmadık bi yerde olabiliyor bunu öğrenemediysen sana ne denilmeli ki?Haaa sinirine hakim olamadıysan olmayı öğrenmelisin.Yeni bir akım başlat istersen F1 de.Kaza olduğu an pilotlar birbirlerine böyle yakıştırmalarda bulunsunlar.Bir de senin ilerki yarışarda yada kariyerindeki çokk daha ilerki yarışlarda böyle hıyarlıklar yapmıyacağının garantisi var mı?Geçmişte yaptın mı mesela bi iç muhasebe yap.Kazan yada kazanma ama sokak adamı gibi davranma şu ana kadar çizdiğin karakter profilinden bu kadar basit bi şekilde sapma…

  111. Sakin ol şampiyon Tabi ki puan alsan iyi olurdu ama Tüm F1 Camiasının senin en büyük rakibin olarak gösterilen bu sezon ki Bottonun da puan alamadığını unutma.

  112. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    dinime küfreden Müslüman olsa,kendi hatalarını ne çabuk unuttun

  113. vettel az bile yapmış emin ol sitede küfür serbest olsa ………………………………… gerisini sen düşün hem virgin hem hrt ikiside f1 i hak etmiyo

  114. Sen çok tecrübelisin belli

  115. bence bir hıyar varsa o da sensizdir.2010 yılında ferrarinin yanlış strateji ile şampiyon oldun geçen senede en iyi araç redbull olduğu için şampiyon oldun.Hadi vettel bey şimdi bu araçla geçen seneki gibi kolay şampiyon olda görelim.havanı böyle alırlar:)))

  116. vettel pitten bi çıktı önündeki şumiyle 10 küsür saniye var yahu nasıl geçiş yapsın senin dedin şu şekilde olur vettel yarışa 20. sıradan başlar vesaire vesaire

  117. birader bi puanın bile ne kadar öneli olduğun anlıcaksın adam kızgın doğal olarak bi geçen seneye bak bi de bu seneye hrt ve virgin bu sporun yüz karasıdır tepkisi de doğrudur .

  118. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    pazar gezmesine mi çıktığını sandın vettel bey yarış bu yarış

  119.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Arkalarda hayat zordur. Biz buna yarışmak diyoruz.

  120. Vettel sen ki koskoca en genç çifte dünya şampiyonusun hırsına veriyorum bunu bize yakışmaz.Bugün bazıları gibi ballı değildin sadece 1 değil 2 değil 3 değil 4 hiç değil tam 5 kilo bal hediye verdik buda çömertliğimizi göstersin 🙂

  121. Adam haklı hıyar değil hint acuru

  122. Narain'in yaptığı hoş bir şey değil elbet, ama hatalar olabiliyor. Aynısını Button kendi kendine yaptı Button.

    Bu şekilde bir yorum yapmamalıydı, yakışmamış. Mesele hakaret etmeye gelirse geçmiş senelerde Vettel'den çok cacık olurdu…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir