Adam Parr, Williams'tan Ayrıldı

yazar:

kategori:

Takımın kurucusu Frank Williams tarafından doğal veliahdı olarak görülen Parr, Britanyalı takıma 2006’da CEO olarak katılmıştı.

Daha sonra 2010 sezonu içinde başkanlığa terfi eden Parr için Williams takımı, Pazartesi sabahı yayımladığı bildiri ile 30 Mart’ta yolların ayrılacağını duyurdu.

Parr’ın yerine Nick Rose gelecek. Frank Williams ise şirketi denetlemeye devam edecek.

Frank Williams: “Adam’dan 2006 sonunda Williams’a katılıp takımı idarede bana yardımcı olmasını istedim. 5 sene boyunca Adam’ın başarıları beklentilerimi aştı ve hizmetleri için ona teşekkür etmem gerekiyor.”

“Sadece geçen seneki teknik değişikliklerde kararlı rolü için değil, ki bu sezon takımın gelişen rekabet seviyesi kendini göstermeye başladı, onun yanında bu şirketin başarılı bir şekilde halka açılmasındaki önderliği için de”

“Adam, kendi hayatında daha iyi bir denge elde etme adına bizden ayrılıyor ki ona ve ailesine iyi dileklerimi sunuyorum. Bizden iyi bir şekilde ayrılıyor. Williams’ta yönetim kurulu ve üst düzey idari takımın, ümit verici bir gelecek için bu işi ileriye taşımaya devam edeceklerine inanıyorum.”

Takım, Parr’ın bundan sonraki planları hakkında bir şey söylemedi.

Parr: “5 sene boyunca Williams adına çalışma fırsatını veren Frank’a minnettarım. Bu süreç hem zorlayıcı hem de ödülkâr oldu”


Yorumlar

  1. Yerine getirilecek adam da hiç fena değilmiş. Eski Diageo finansal sistemler direktörüymüş. Şimdi Williams ve FTSE100 endeksinden 2 şirketin yönetim kurulunda. Ama internet sitesinde Williams'ın herhangi bir CV yazmıyor adam hakkında.

  2. Bakışları Andy Garcia yı hatırlattı

  3. dominic in yerine getirebilirmi acaba monti ?

  4. Anaa. F.Williams'tan sonra patron olmayacakmıydı bu ne diye ayrılıyor.???

  5. Haydaaa! Bu adam başa geçmeyecek miydi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir