Perez 2012'de Ferrari'ye Geçişi Kabul Etmiyor

yazar:

kategori:

Malezya yarışından önce bile Perez’in adı Ferrari ile anılıyordu ancak Malezya yarışında gösterdiği performansın ardından Perez’in sezon içerisinde Ferrari’ye geçebileceği söylentileri hız kazandı.

Mclaren Takım Patronu Martin Whitmarsh dahi bu konuya değinerek “Bay Massa’ya biraz baskı oluşturduğunu düşünüyorum. Çin’den önce onun takım değiştireceğine dair iddialar ne şekilde bilmiyorum ancak bu konuyu düşünme olacaktır.” dedi.

Ferrari Sürücü Akademisi’nin üyesi olan Perez ise söylentileri önemsemedi. Perez “Tamamiyle takımıma, Sauber F1 takımına adandım. Henüz sezonun ikinci yarışındayız ve daha uzun yol var. Bu yüzden gelişimi sürdürmeliyiz. Biz küçük bir takımız bu yüzden gelişimi sürdüememiz lazım çünkü diğerleri daha fazla gelişebilir. Odaklanmış durumda devam etmeliyiz. Tabi ki söylentiler çıkacaktır ancak hayır, ben tüm sezon Sauber’de kalacağım.” dedi.

Fernando Alonso ise “Şu anda Sergio’nun da dediği gibi o Sauber’e odaklandı ve anlaşmasına göre öyle yapmak zorunda. Ferrari Sürücü Akademisi genç yetenekler konusunda harika iş çıkarıyor ve Sergio Akademi’de yer alıyorsa bu Ferrari ondaki büyük yeteneği gördüğü içindir. Bugün galibiyet onun için mümkün olmadı ancak er ya da geç Sergio kazanacaktır.”

“Şu anda Felipe ile çok güçlü bir takımız. Çok bağlı bir takımız ve Felipe ile yarışmama ihtimali görmüyorum çünkü biz güçlü bir takımız. Felipe Avustralya’da yarışta bazı sorunlar yaşadı ancak burada araçta bazı şeyleri değiştirerek rekabetçi oldu. Dün (sıralama günü 12.ydi ve kırmızı bayrak sallandığında 8. sıradaydı. Bu yüzden normal bir yarışta ve araç geliştiğinde Felipe ile birlikte podyumda yer alabiliriz. Sezonun geri kalanı için hedef bu.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Arkadaşlar biraz mantıklı olun lütfen. Perez alonsoyu geçmek için yırtındı fakat pist dışına taştı ne takım emrinden bahsediyorsunuz. Ayrıca alonsa massa ile iyi bir takımız bu sene birlikteyiz derken massa ile dalga geçiyor değil bu sene böyle geçsin seneye kubica ile takım arkadaşı oluruz diyor anlasanıza.

  2. abi adamı çileden çıkarttılar yemin ediyorum yönetim okadar güzel yorumlarımı siliyorki kasıtlı yapılıyor artık eminim.

  3. alonsoya olan saygım bir kez daha arttı gerçekten takım arkadaşı hakkındaki sözleri hoşuma gitti. çok güzel sahip çıkmış. gerçi massa alonsoyu zorlasaydı daha soğuk bi ilişkileri olurdu büyük ihtimalle ama yine de takdir ettim alonsoyu.

  4. MASSA ile resmen dalga geçmiş :))

  5. Bence geçecek ama yazık etcek kendine .Ben olsam sauberde kalırım bu sene ferrariden daha hızlı şu anda.Önlerinde bitirebilirler sezonu.Ben koyaşiyi daha çok seviyorum bi de bu çocuğa nazaran.Bunda biraz yalkalık sezdim bi koltuk için her şeyi yapar bu.Kobayaşi daha iyi bundan.Kobayaşi geçse keşke Ferrariye ama adamın babası şusici bunun sponsoru dünyanın en zengin adamı .Ben böyle düzene ne diyeyim.Adalete bak.

  6. Kardeş, sen bir aralar çok güzel, çok olgunca yorumlar yapıyordun. Ben de özellikle okuyup icabında +1 veriyordum. Ne oldu da şimdi böylesin?

    Yoksa Benjamin Button gibi giderek küçülüyor musun?

  7. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    mauahhahahaha harbi hak veriyorum 😀

  8. zaten oradayım, haberiniz yok demek istemiştir belki. 😉

  9. geçen sene kanadada, takımın yedek pilotu olmasına rağmen bunun yerine de la rosayı yarıştırmıştı sauber. onun etkisi olabilir 😉

  10. Yusuf  Hitay avatarı

    "Sergio Perez, Malezya'daki güçlü ikinciliğinin ardından çıkan Ferrari söylentilerini önemsemedi ve bu sene Ferrari'de kalacağını belirtti."

    allah söyletiyor demek 🙂

  11. RTL' de spikerler, Perez için "Speedy Gonzales" demişlerdi ama kestiler hızını Speedy' nin, yok dikkatli ol yok ihtiyacımız var bu puanlara vs… Bu sene olmazsa bile seneye Ferrari' ye geçer artık.

  12. esteban gutierrez de bir emrahlık sevdim ben 🙂

  13. iSport Nico'nun çakmasını da bulmuş getirmiş; bir de poz verdikleri en iyi halleri buysa regüle dayak yiyorlar demek ki 🙂

  14. Adam niye turda bir saniye daha hızlı giden aracı bırakıp Ferrari'ye geçsin ki. 2013 için anlaşırlar anca.

  15. ferrariye geçişi kabul etmiyor derken … 🙂 . şakacı çocuk :p.

  16. GP2 pilot listesine bakıyordum, niye hepsinde dayak yemiş gibi bir tip var? Komik geldi 🙂

    link

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir