Sauber, Malezya'da Kazanamadığı İçin Üzüntü Yaşamıyor

yazar:

kategori:

Meksikalı pilot, Fernando Alonso ile birlikte Pazar gününün yıldızıydı ve yağmurun etkili olduğu yarışta beklenmedik bir podyum zaferine imza attı.

Yarışın son turlarında Alonso’ya çok yaklaşmasına rağmen Perez, hata yaparak pist dışına çıktı ve galibiyet mücadelesinden uzak kaldı.

Sauber CEO’su Monisha Kaltenborn, podyumun tepesine çıkamadıkları için üzgün olmadıklarını; ikinciliğin de memnun olunacak kadar iyi bir sonuç olduğunu ifade etti.

Kaltenborn: “Elde ettiğimiz beni mutlu etti. Takım adına çok büyük bir başarı bu. Ve bize, yavaş-yavaş, istikrarlı bir şekilde yukarı çıktığımız konusunda bize güven veriyor.”

“Böylesi bir anda neler olabilirdi veya ne yapmalıydınız diye düşünmek istemezsiniz. Sahip olduğumuz bizi memnun etti. Bakalım daha neler gelecek.”

Bir Sauber aracının zafer mücadelesinde olduğu görünce tepkisi sorulan Kaltenborn: “Muhteşem bir andı. Hafta sonuna birkaç sorunla başlamıştık. Takım aşırı derecede sıkı bir şekilde çalışdı. Çünkü hâlâ araca güveniyorduk”

“Sergio yarışta bize mükemmel bir performans gösterdi. Takım iyi hazırlanmıştı ve muhteşem bir yarış oldu”


Yorumlar

  1. var veya yok neden bukadar zoruna gidiyor ferrari istediğini alır istediğini kovar takım emride yasak olmadıgı için artık boş boş konusup tartışma cıkarma !

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir