Bahreyn: "Diğer Yarışlardaki Kadar Güvende Olacaksınız"

yazar:

kategori:

Al Khalifa, hükümete karşı uzunca bir süredir devam eden protestoların ardından yarışla birlikte halkın bir bütün haline geleceğine inanıyor.

Al Khalifa: “İnsanlar bana Bahreyn’i sormaya devam ediyor. Endişelerini anlıyorum ama önceden gelmiş birisi şimdiki gelişinde bir fark olmadığını görür.”

“İşte bu yüzden yarışın mümkün olduğunca çabuk gelmesini umuyorum; (F1) topluluk görecek ve Bahreyn’de neler olduğu görülecek.”

“Bütün gözlerin bizim üzerimizde olduğunu biliyorum. Ülkede Formula 1 merkezli bir heyecan olduğunu hissediyorum”

“Bu yüzden Formula 1’e mesajım, ‘ülkemdeki bütünleşmenin parçası olun’dur”

Al Khalifa, güvenlik konusunda bir sıkıntı olmayacağına inanıyor; bu yüzden yarış sırasında ilave güvenlik olmayacağını ifade ediyor; bununla birlikte garanti veremeyeceğini ekliyor.

Al Khalifa: “Her ölüm talihsizliktir ve üzücü bir olaydır ama hayır; hiç endişem yok. Elbette dünyada hiçbir şekilde garanti yoktur. Her yerde olabilir; Silverstone’da bile.”

“Tek garanti edebileceğim, diğer yarışlardaki kadar güvende olacağınızdır”


Yorumlar

  1. % 99 demişlerdi. 🙂

  2. Yarışın yapılmaması kötü olur biz seyirciler açısından umarım yapılır ama 2013 için bunların takvime girmemesi lazım. Sürekli sorunlarla gündeme geliyorlar. Türkiye'de böyle bir durum olsaydı inanın değil takvime alınmamak her türlü siyasi ve sportif platformda ambargo yerdik. Lanet olası para herşeyi herkesi değiştiriyor işte.

  3. Brezilya dan daha kötü olamaz herhal.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir