2012 Malezya GP'nin Yıldızı Kim?

yazar:

kategori:

Yorumlar

  1. 1-Perez
    2-Alonso

  2. Alonso ve Perez arasında kaldım..Sauberin Ferrariden daha hızlı olduğunu kabul edersek (!) sanırım Perez oyumu almak için bir kaç yarış daha bekleyebilir:))

    Bu arada Alonsoyu yarışın yıldızı olarak seçme şansı parmaklarımın ucuna sezonda bir defa da olsa (!) geldiği için fırsatı tepmek istemedim!!!!

    antiparantez alttaki yorumlara bakana kadar Karthikeyan aklımda yoktu..Karthikeyanı hafta sonunun yıldızı seçmek bu sporun mizah duygusunun da gelişmiş olduğunu ortaya koyuyor..arkadaşlara tebrik benden:))

  3. sanamı kaldı insanların ne söyleyeceğini kontrol etmek bre deyyus

  4. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    hmm. ilginç o zaman helal olsun.

  5. Bana mı yazdın bunları. Ben yıllardır bu sitenin üyesiyim ne avatarımı ne de nicki mi değiştirdim. Bir araştır derim !

  6. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    Yeni kabuğun bumu… İsmin değişmiş eeEE tabi onca kargaşa ortamına girersen olacağı buydu. bu üyeliğin de iptal olunca bana gel sana değişik bir isim düşünelım . artık üyelik değiştire değiştire isim kalmadı yardımcı olurum. :))))

  7. allah ıcın konusturmayın beni :D. parmakların içinde özür dilerim 😀

  8. Ben sana vıdı vıdı yapma demedim o kelime sana ait o yüzden tırnak içinde aldım o laftan sonra tartışma bitmiştir anlamında yazdım bunu bile açıklamak zorunda kaldım zaten böyle düzeysiz cevaplar veren biri olduğunu bilseydim boşu boşuna o mesajı yazıp parmaklarıma zahmet vermezdim

  9. vıdı vıdı yapan bellı ben şakirle konusurken çekirke gibi zıpyalayan dır.

  10. laf ebeliği yapmıcam çünkü ne sölesem boş size en iyisi ben kacıp MW3 kapısayım 😀

  11. " vıdı vıdı. yapma" Tartışma bitmiştir !

  12. ferrari mutlaka iyi bir araç yapcaktır mutlaka şampıyona oynıcaktır ama sizin pilotunuz bile daha f1e tam bağlı değilken bana gelip vıdı vıdı. yapma. kimi hızlı bir pilottur lafım yok ama kotu aracla kazanamaz sakın spa 2009 diyip durmayın alonso çok kazandı öle yarısları. kiminin altına vereceksın hızlı aracı ozaman iş var…

  13. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    diğer şıklara bakmadan Perez'i işaretledim ama , Cesar'ın hakkını Cesar'a vermeyi kabullenemeyen arkadaşlarımız çok sayıdaymış

  14. benım ısmım rengım belli sizi gibi garip isimleri alarak hayalet gibi dolaşmıyorum.

  15. Indycar anlayış olarak F1'den daha yenilikçi. Son 4 senedir ciddi fikirlerin üzerinde tartışıyorlar, karar veriyorlar. Öyle DRS gibi şeylerde değil. Orda da kısıtlamalar var fakat daha iyi nasıl yapabiliriz noktasında adamlar. Küçük çözümler de değil sadece olayımızı komple daha nasıl iyi hale getirebilirizin peşindeler. Çok radikal şeyleri tartıştılar sonra daha geleneksel yaklaşımlarla devam ettiler. Indy de en büyük problem araçların düzlükte lastiklerinin temas etmesi. Tasarımları hep bunu yenici eğilimler üzerinde gitti.
    Burada mı gördüm yoksa diğer sitede mi hatırlayamadım bir Nissan görmüşsünüzdür roket'e benzeyen o, uygulanması ciddi düşünülen bir indy projesiydi misal. Eleyip Dallara, Lola'nın daha klasik tasarımlarına yoğunlaşalım dediler ama o roket yapı tekrar gündeme alınacak ileride.

  16. Ortada harika, gök gibi bir yarış göremeyince yıldız da seçemedim.
    Alonso iyiydi ama sadece o kadar, kazanılan kumarlar, tesadüf değil tevafuk derim, özetle Alonso kendinden beklenebileceğin üzerinde görünmedi. Aynı konunda Maldonado vs felan olsa bak yıldız olur işte.
    Perez o hatasıyla beni benden aldı zaten. nötron yıldızına döndü 🙂

    Başka da birşey yoktu zaten.
    He Onur'un dediği gibi Peter ve ekibi en büyük takdiri hak etti.

  17. Fanatizim mi nickine avatarina ve yorumuna bakiyorum da fanatizmin tum inceliklerini sergilemissin zaten . Kimi 2 sene ara vedi ve daha 2. yarisinda ilk kez islak zeminde ve ilk kez gecis lastigini kullanmasina ragmen performansi gayet iyiydi en iyi olmak icin yaris kazanmak gerekmiyor. Alo ve perez cok iyiydi ama pitstop stratejisi iyi calismasaydi ne alo nede perez podyuma cikamazdi bu yarista sadece pilot performansi degil takim performansi da on plandaydi alonso uctu firladi kimse tutamadi kimi birsey yapamadi dersen yarisi birdaha izle derim Alonsoya 1. ligi kazandiran Lewise liderligi kaybettren sadece onlarin sürüşlerimiydi ? Sen simdi kimicilere bulasmayi birakta galibiyetin tadini cikar. Bu sene biraz zor gecek gibi.. Ha bu arada ben oyumu pereze verdim 🙂

  18. istanbul parkta hatırla weber 1.vettel 2.hamilton 3.sırada iken yarışta vettel webere atak yaparken çarpışıp kaza yaptılar yarış dışı kaldılar.levis 1. oldu.levis podyumun tepesine çıktığında sevinç gösterisi yapmadı yüzü gülmedi bile.o zaman diyebilirmiyiz yarışın yıldızı hamilton diye?

  19. alonsoyu istikrarlı sürüşünden dolayı yarıştan sonra yorumumda övmüşümdür.istersen bakabilirsin,fernando gerçekten iyi bir pilot.bir pilot yarışı kazandı diye o yarışın yıldızı olamaz.fernandonun galip gelmesi tamamen mclaren ekibinin hatasıyla olmuştur.iyi yarıştı tamam bir şey demiyorum.ama yarışın yıldızı olacak kadar değil.kesinlikle yarışın yıldızı olacak kişi perezdir.hem ben kimi yarışın yıldızı olacak demedim kimi ne yaptı demişsin.senin yorumuna cevap yazmamın sebebi (fanatizm e bak kimiciler nezaman objektif olmayı öğrenecek)sözündür.lutfen sataşmalardan uzak kalalım.objektif olmayı burada hiçkimde diğerlerine öğretecek değil.

  20. pereze takım emri gelmeseydi telsizden biraz zor alırdı o yarışı ancak böle havalarda şansı yanında olursa podyum görebilir

  21. ne mi yaptı şakir 😀 YAVAŞ ferrariyi q3 TAŞIDI.hatasız sürdü webberi perezi geçti. güzel savunma yaptı. yağmurlu havada farkı actı. her turda pit duvarındakı ekibe benzın miktarı hakkında bilgi verdi. altındaki aractan maxsimumu cıkardı. ya kimi naptı ? altında ferrariden çok daha iyi araç olmasına rağmen. 7,8 lerde dolaştı…:D ama tam alısamadı oda2 yıl ara verdi 😀

  22. 2012 Malezya GP’nin Yıldızı Kim?

    Tabiki Peter Sauber

  23. youtuba nası upload etmişler bunu :)). 10 saat nedir ya :).

  24. evet doğru alonso yıldız olcak kadar ne yaptı ki ilk sırada:fanatizm işte 🙂

  25. objektif olursak kesinlikle perez

  26. TRT-HD vardı zaten.. Üstelik TRT-HD'de reklam da yoktu..
    Ayrıca Trt de yarış öncesi ve sonrası yayınlar vardı ama D-Smartın tek artısı 3. antrenmanları veriyor ve yayına 30 dakika önce bağlanıyor. E o kadar da olsun tabii..

  27. 07.MEHMET.FERRARİ avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ

    Yarışın yıldızı alonso

  28. 07.MEHMET.FERRARİ avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ

    Yarışın yıldızı alonso

  29. Anket dediğin şöyle olmalı değil mi:
    2012 Malezya GP'nin Yıldızı Kim?
    ✧ Fernando Alonso
    ♢ David Couldhard
    ♢ Narain Karthikeyan
    ♢ Niki Lauda
    ♢ Romain Crashjean
    ♢ Ralf Schumacher

  30. hakikate buradan ulaşabilirsiniz sanırım kendimi yormayacağım 🙂http://www.trf1.net/anketler/

  31. fanatizm e bak kimiciler nezaman objektif olmayı öğrenecek 😀 adam ne yaptıda yıldız ya 😀

  32. Yan kısmı güvenlik amacıyla öyle oldu. Lastik lastiğe çarpışıp araçlar havaya uçuşmasın diye. Dediklerine göre daha Wheldon ölmeden bile F1'den bile daha güvenli araçlar tasarlamayı planlıyorlarmış. Seneye jet canopy de planlıyorlar. Bana alt seri araçları gibi görünüyorlar, ama sonuçta spec serisi bu, olur o kadar.

  33. platipustan ziyade ben arka kanat olayını hala kabullenemedim.Indy car araçlarının ise yan kısmını neden değiştirmişler anlamadım.estetik açıdan hiç hoş olmamış

  34. IndyCar araçlarında hiç olmazsa bir ahenk var. Şu platipus muhabbeti kötü oldu, yoksa 2008'e göre kötülerdi, ama yine idare ederdi.

  35. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    asıl özet

  36. Videoyu baştan sonuna kadar izleyeni alnından öperim. 10 saat mi onun uzunluğu ben mi yanlış gördüm?

  37. güzel fikir. site kısmına bu öneriyi izninle biraz yamalayarak yazıyorum

  38. f1'deki araçların farklılaşmasına çok tepki gösteriyoruz ama görünüşe göre indycar da yerinde duramamış ve onlarda tasarım işinde çuvallamış.

  39. Keşke senin içinde "Basit kaale alınmayacak bir kullanıcı" butonu olsada tıklayabilsek. Yorumlarını bir daha hiç görmesek..

  40. asd@hotmail.com avatarı
    asd@hotmail.com

    senin sorunun ne ?
    nedir bu karın ağrısı ya

  41. Bu sıradan basit kaale alınmayacak bir yarış olduğu için naçizane fikrim bu yarışın bir yıldızı olmadığı yönünde.Yani seçenek seçmiyorum.

  42. alonso bu spor için bir nimettir normal böyle şeyler dostum fazla takma kafana 🙂

  43. Bu arada, Barrichello IndyCar'daki ilk yarışına çıkmış, 13. başlayıp yakıtı bitince 17. bitirmiş. Haberi

  44. Eyvallah kardeşim, doğrudur, yanlış anlaşılabiliyor. Veya benim önceki yorumlarımı filan görmeyip, diğer atarlı üyelerle karıştırmışsındır.

  45. Lewiiiiiisss Hamiltooooooon avatarı
    Lewiiiiiisss Hamiltooooooon

    çok güzel yarış oldu ama mclaren pit ekibine çok uyuz olmaya başladım.

  46. alonso yarışı kazanıp iyi bir performans sergiledi ya hemen yıldız kim diye bi anket açmışlarr.ey allahım yaaa.bu anket her yarış sonrası yapılsın o zaman daha güzel olur.

  47. Schumici arkadaşlarım. Yahu o 17 oy nedir? Ne yıldızlığını gördük bu yarışta. Tamam kötüydü demiyorum ama Perez var Alonso var. Komik oluyor, yapmayın…

  48. anadoluda gavur ermeni gibi küfürler olduğu malum. seninde hakaret anlamında kullanmış olduğunu düşündüm. insanlar arasında ırk dil din gibi ayrımları hoş karşılamıyorum bu sebeple o yorumu yaptım kusura bakma kardeşim

  49. Elbetteki oyum MSC ye
    Grosjen in temasına rağmen
    Her turda kötüye giden lastiklerine rağmen
    ve en çok da 17. sıraya düşmüşken pes etmeyip 10. sıralara kadar
    ilerlemesi sayesinde oyum sonuna kadar MSC…ye
    İster beğenin ister beğenmeyin benim yorumum bu.
    Marifet ilk sıralarda sorunsuz bir şekilde araç kullanmak değil
    Marifet en kötü şartlara rağmen sonuna kadar savaşmak
    ve iyi bir yerlere gelmek

  50. Yusuf  Hitay avatarı

    alelade bir anketi çok dikkate almaya gerek yok.

    ama hamilton ve şumi'ye kim oy verdi allasen? nasıl bir subjektif kafa var insanlarda?

  51. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    oyum tabiki raikkonene.kers problemine rağmen vettel in ara açmasına izin vermedi.webberinde geçmesine izin vermedi.yarış sonundada biraz sıkıldı ve en hızlı turları attı. bu adama bayılıyorum f1'i hazlarında yaşatıyor.

  52. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    hakkaten yav nasıl bir bağ kurdun.gerçekten ermenilerin isimlerinin sonu yan diye bitiyor. benim de aklıma gelmedi değil.

  53. faşizm nerden çıktı? ermeni lafı edenler faşist mi oluyor? İsmi benziyor diye yazdım.

    Tam olarak neden bahsedildiğini bilmeden yorum yazma lütfen. Beni pislik faşistlerin arasına katamazsın. Senden bir özür bekliyorum.

  54. arkadaşlar inanmayın bu zat mc larenci hamdi değil fake

  55. allah allah admin yine aynı kişi sinan uzunoğluna çirkin bi saldırıda bulunmuş yukarıdaki face sayfasında yuh be yuhhhhh o yorum nasıl kaldırılmaz yuhhhh beeee hakikaten çıldırmamak elde değl

  56. Güzel yarıştı 🙂

  57. malezya yarişinin ortasında sky linkine bi haller oldu.ben de işi garantiye almak için link aramaya başladım.LShunter'da bi sky linki buldum ki tadından yenmezdi.cam gibi yayın vardı falan ama nerdeyse 1dk geriydi.ben livetimingden takip ettiğim için dayanamadım kapattım o mükemmel kaliteyi.Bi dahaki yarişta ilk bi kaç turu oradan izlerim,sonra dandilk kaliteye geçerim diye düşünüyorum.nasılsa yarişin başında pek bi live timinglik bi durum olmuyor.

  58. al burdan yak. vira faşizm….

  59. Tabiki Perez Alo da çok iyiydi ama Perez hep sınırlarda sürdü

  60. tabiki grojaaaann…

  61. genç meksikalı 6 numaralı otomobil seni bekliyor…

  62. edit olmadığı için cevap olarak yazıyorum: tabi, öndeki araçta alonso var biliyoruz, ama tur başına 1 saniye civarı hızlıysan, isterse senna olsun yine de geçersin. hamiltonun çaylak yılını da hatırlıyoruz. nedense çaylaklık bana bahaneymiş gibi geliyor. bir pilot kalitesini ilk sene gösterir, di resta, raikkonen, hamilton gibi.

  63. şahsi fikrim:

    perez alonsodan çok daha hızlı olduğu halde 1. olamadı, geçişi yapamadı. o yüzden kesinlikle haketmiyor. öndeki araçtan çok hızlısın ve geçiş yapamıyorsun. nasıl yarış pilotusun sen?

    alonso, birinci oldu ama perez yüzünden. perez yerine o araçta sağlam …..ları olan bir pilot olsaydı, alonso 1. olamayacaktı. bence o yüzden alonso da haketmiyor.

    bence karthikeyandı. vettelden o kadar küfür yemesine rağmen ''vettelden sertifika almaya ihtiyacım yok, sadece aracı hızlı diye bana gerizekalı diyemez'' diyerek, saygımı kazanmıştır en azından. ne derece gp'nin yıldızı onu bilemem.

  64. fena 😀 vettel diğer şeceneğine dahil olmuş 😀

  65. Yayın demişken,bilenleriniz vardır belki.D-Smart ilk kurulduğu 2007 yılında,belirli bir süre ilk üye olan kullanıcılarına ömür boyu bedava yayın sözleşmesi imzalatmıştı.Geçen günlerde iş yerini kapatan bir arkadaşım da bu kampanyadan yararlanmış,bedavadan HD Smart Spor geliyor 🙂 Mutluluğu burada da paylaşayım dedim 😀

  66. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    İlk yarışın sonunda oyumu Perez'e vermiştim, o bir istisnadır belki diyordum ama ikinci yarışta Perez yine parladı.

    Bu yarışın yıldızı Alonso'ydu, en iyisiydi demiyorum ama Yıldız diyorum, bu yarıştan sonra en çok gündemde olan, en çok konuşulan Alonso oldu.Bu açıdan yıldız Alonso'ydu. Ancak benim için en başarılı pilot Perez'di. Bu benim bakış açım tabii ki, ben pilotların seviyelerini de göz önüne alarak yorum yapıyorum. Alonso, Perez'den daha iyi iş çıkardı ama Perez'in acemiliği var, henüz 2. yılı ve zirve mücadelesine çıkmak onun için önemli bir deneyim oldu, ilk zirve mücadelesi olduğu için hatasını görmezden gelmeyi yeğliyorum, tabii bu deneyimlerinden dersler çıkaracağını umuyorum, bir dahaki seferde daha dikkatli olur herhalde. Ama kendini geliştiremezse yazık olur.

    Kısacası ilk yarıştan sonra ikinci yarışta da benim gözüme batan yine Perez oldu. Ama diğer taraftan her iki yarışta da iyi iş çıkaran Alonso var, onu asla gözardı etmemek lazım, bu çizgide giderse en iyi sezonunu yaşamış olur, eğer Ferrari problemleri çözer ve Alonso böyle giderse 2004 yılındakine benzer bir dominasyon izleyebiliriz

  67. şans konusunda birinci alonso
    aracın performansı olarak sauber perez
    normal şartlar altında iki sene ara vermesine rağmen vites kutusu ve kers problemine rağmen sıradışı sürüş gerçekleştiren kimi raikkonen…

  68. Yarışın yıldızı karhikeyan başka kim olabilir ki

  69. abdurrahman ben de ismini değişik yazacam da Rahmanın kulu anlamına geldiği için değiştiremedim sen fetel yerine vettel yazarsan sevinirim

  70. Listede Karthikeyan'ın da olması tam komedi olmuş 🙂 Kasıt var 🙂

    Karthikeyan: Ermeni ismi gibi?

  71. ben öyle izledim. yarış başlamadan önce teker teker hepsini açıp, tam ekran çekip kalitelerini karşılaştırdım. en iyisi tivibu çıktı.

  72. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Oyum Alonso'ya! Gerçekten çok çok iyiydi. Alonso'dan sonra en iyi tartışmasız olarak Perez'dir. O küçük -BÜYÜK- hatası sadece bir kıl geride kalmasına neden oldu!

    Ama 1-Alonso 2-Perez 3-Senna…

  73. uydudan ilk başlarda idman dan izledim yarışı ama sonlara doğru zaten kötü olan görüntü kalistesi çok bozuldu bulanık görünüyordu bende rtl den izlemeye devam ettim… biri yarış dışı kalınca iki spikerde çuvallıyor ekrandaki aracın kime ait olduğunu bilmiyorlar…ama konuşmarı bazen komik oluyor 🙂

  74. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Oyum Karthikeyana 😛

  75. mclarencihamditoprak-hamilton avatarı
    mclarencihamditoprak-hamilton

    Trt-Smartspor dan 2 gömlek üstte yayın yapıyordu.

    Smartsporun tek avantajı HD olması.

  76. mclarencihamditoprak-hamilton avatarı
    mclarencihamditoprak-hamilton

    "Kaza için beni suçlamak tamamıyla profesyonelliğin dışında. Aşağılayıcı açıklamalar, ancak onun ne kadar kötü biri olduğunu gösterir."

  77. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    listede fetel olmayınca oy verecek biri yok.

  78. Şüphesiz Alonso ve Perez..Ama Alonso daha iyiydi.

  79.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Oyum tabi ki Alonso'ya. Ama Perez de hak ediyor. Narain de oyu almış:)

  80. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    normalde bakılırsa aslında sauberde aracın potansiyeli belli ve perezin gerçekten heyecan verici bir iş çıkardığını söylemek lazım bu yüzden oyumu pereze verebilirim fakat şu yönden de düşünmek istiyorum. ferrarinin aracı saubere oranla bir çok soru işareti ile dolu dolayısıyla ve yarıştada gördüğümüz kadarıyla bir çok takımdan ve hatta sauber den bile çok daha yavaş bir otomobile sahipler şuanda. gerçekten araç fevkalade kötüydü yani rengi kırmızı olmasaydı ben ferrari oduğuna inanamazdım! o otomobile ve o koşullara rağmen alonso şampiyonlar gibi sürdü aracı (zaten şampiyon:) ) ve ödülü aldı. aslında markalarda ödülü ferrarinin almaması gerekirdi 🙂 sadece alonsoya ödül verilmeliydi.
    oyum ikisi arasında kaldı fakat perezin ferrariden daha iyi bir sauberle ortaya koyduğu performans gerçekten çok iyiydi!

  81. sandro verone avatarı
    sandro verone

    :)))
    McLaren pit ekibimize gönülden sevgi iletiyorum…Onlar gönüllerin şampiyonu…!!!!

  82. tivibu rtl den izleyen varmı kalite nasıl

  83.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    İdman Tv, uydu, hiç memnun değilim. Spikerler çok bilgisiz ve gaf yapıyor. Telsiz konuşmalarında duymayalım diye ölümüne konuşuyorlar. Mesela Ferrari'nin şahlanan atı için 'öküz', Hamilton için 'uğursuz pilot' yakıştırması yapabiliyorlar. Damalı bayrak sallanır sallanmaz yayını bitiriyorlar. Adil kullanım kotası olmasa SKY'dan izlerim.

  84. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    "indirdim izledim" de olmalı 🙂

  85. Tüh yanlışlıkla Schumi dedim.Elim otomatik ona gidiyo arkadaş napim 😛
    Objektif olursak ( bu kelimeden nefret eiyorum 🙂 ) Perez diyorum.

  86. Bir de yayın anketi yapılabilir mesela. Güzel kaynak olur.

    Hangi kanaldan izlediniz?
    – Smartspor, memnunum
    – Smartspor. Memnun değilim
    – Tivibu ile RTL, memnunum, değilim
    – uydudan RTL, memnunum, değilim
    – Skysport, memnunum, değilim
    – idmantv web, memnunum, değilim
    – idmantv uydu, memnunum, değilim

  87. mclarencihamditoprak-hamilton avatarı
    mclarencihamditoprak-hamilton

    Alonso-Perez-Senna

  88. 1.Perez 2.Alonso 3.McLaren pit ekibi. 😀

  89. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Tabikide ciddi olarak Alonso ve Perez objektif olarak bakarsak.

  90. kesinlikle sergio perez zorlarsak karthikeyan da olabilir 😀

  91. Halil Akıncı avatarı
    Halil Akıncı

    Mclaren pit ekibi ve Karthikeyan!! 😀

  92. Şaka bir yana Perez çok iyi bir iş çıkardı ancak oyum Alonso'ya. O vasat araçla ve değişen koşullarda durumu çok güzel idare etti ve neredeyse hiç hata yapmadı.

  93. Hadi tifosiler gösterin kendinizi 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir