Button Geçen Sene Ferrari'den Teklif Almış

yazar:

kategori:

Brezilya’nın Estado Haber Ajansı’nın haberine göre Button geçen sene Ekim ayı öncesinde Ferrari ile görüşmeler yaptı ancak aynı dönemde Mclaren ile anlaşmayı yeniledi.

Bu söylentiyi yorumlaması istenen Button “İşime saygı gösterildiğini bildiğim için mutluydum. Diğer takımların bana neler teklif edebileceğini dinledim.” dedi.

Button daha önceki açıklamalarında da Fernando Alonso ile takım arkadaşlığından keyif alacağını belirtmişti.


Yorumlar

  1. Tifosi6178_  avatarı

    Ben Martin'e koptum abi o gözler nedir ya Bukalemun 😀

  2. iyi pilot zaten değil. lastik koruyan pilot.

  3. ahahahaha teşekkürler.

    alonso emrah gibi, kubica oyuncağı elinden alınmış gibi, webber birazdan canına okuyacağım der gibi, kovalainen platipus burnu ilk defa görmüş gibi bakmışlar.

    bunu sona sakladım, kimi de böyle bakmış 🙂

  4. Webber ve Kubica süpermiş. 🙂

  5. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Hmm… =)

  6. biraz katılıyorum, biraz katılmıyorum. pilotun yarış felsefesi,stili pekçok etken var. alonso 2010 da en hızlı aracı olmadığını biliyordu ve yapacağı veya yapması gereken şey belliydi. alonsoda aynen onu yaptı. elinden geldiği kadar istikrarlı şekilde puanlar aldı. 2010 da redbul dayanıklılık ve takım arkadaşları arasındaki itiş kakış olmasaydı,alonso zaten ne yaparsa yapsın yarışın içinde olmazdı. 2011 de vettel açtı arayı gitti bizde ilk kaybeden kim olacak diye seyrettik. yani iyi aracın yoksa yapacağın şey istikrarlı şekilde sabırla puanları almak AMA 2011 redbul gibi araç hem dominant hemde dayanıklı, hemde 1.pilot açıkça belli. buna istikrarlı olsanızda fayda etmez,ne prost ne alonso tarzı etkisiz kalır. bu durumda yapmanız gereken Win or Crash Lewis tarzı. tutarsa ne ala, tutmazsa da kaybedeceğin pek birşey yok. 🙂

  7. button 2009 da bu kadar iyi değildi. aksine şu anda eskisine göre çok geliştirdi kendini. uzun sürüş ve bitiş çizgisine gelme konusunda şu anda en iyi 2 pilottan birisi. altında diğerlerinle hemen hemen yakın bir araçla yarışıyor. yani button bu sene belki her yarış 1 veya 2 olmaz ama 10 yarış sonra bakıldığında gerekli puanların çoğunu almış götürmüş oluyor.

    1.lik anlamında dersen kiminin 7 birincilik alıp da şampiyon olamadığı 2005 sezonu örneği olabilir. veya çok az birincilikle şampiyon olmaya yakın olduğu 2003 sezonu örneği verilebilir.

  8. Niye mi? Halini görmüyor musun? Geçen yıl takım arkadaşı 10 podyum 1 zafer almış Massa ikisinde de 0 çekmiş bu sezon daha puan alamadı, Q3'e kalamadı niye diye soruyorsunuz. Massa'nın vadesi doldu ne Ferrari'de nede McLaren'de hiçbir şey yapamaz.

  9. Tifosi6178_  avatarı

    O değilde o Rambo yok hayret her bağlantının altına alakalı alakasız Vettel yorumu atıyor da şaşırdım göremeyince 🙂 Bide Alonso şöyle Alonso böyle diyenler Metin Mete'nin twitini görmemişler sanırsam 😉

  10. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Bende senin düşüncenin aksine etraftaki iyi pilotların altında araç olmamasına bağlıyorum geçen sene ve 2009 u. Çünkü 2010 da nispeten mclaren ile aynı denecek bir araçla Alonso seneyi 2.bitirip(50 puan geriden gelip) kıl payı şampiyonluktan olmuştu. Geçen sene yine mclarenden daha kötü bir araç ile son yarışa kadar kovaladı buttonu, hemde tek yarış galibiyetine karşı Buttonnun 3 yarış galibiyeti olmasına ramen.

    Kısaca bazı pilotlar vardır her türlü şarta da ben burdayım der, bazıları vardır ancak altlarındaki araç ve diğerlerinin rekabet edemediği durumlarda orda olurlar. Bunlardan biri Button, diğeri Vetteldir bana göre.

  11. forza mclaren avatarı
    forza mclaren

    şu massanın aracına,usb girişli pioneer mp3 çalar+sub bas anfi +mid tiz takımı takmak lazım adam zaten sahil turu atıyor bari ses sistemide tam olsun nemelazım belki müzikle gaza gelip kazayla podyuma çıkar..

  12. bu adam bence piyasa yapıyor bakın ve görün.

    ama yanlış yolda..))

  13.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Yani. Massa'yı kim ne yapsın?

  14. Button a helal olsun. 2009 da şampiyon olduğunda kimse iyi pilot olduğuna inanmıyordu, geçen sene gerçekten inandırdı herkese.. Tarzını prost a benzetiyorum. Profesör unvanını o da hakediyor

  15. KEKO adamım döktürmüşsün gene çok güzel tespitlerde bulunmuşsun 2007 hezimetinden sonra alonsonun başka büyük bir pilotla aynı takımda olacağını sanmıyorum

  16. Birileri galiba 2008 den sonra F1 i izlemeye başlamış.2007 de yaşadıkları akıllarını başlarına getirmemiş.Alonso da o yürek yok kusura bakmayın bu saatten sonra ferrari 2. koltuğuna ancak bi kukla oturur.

  17. Massa'yı test pilotu bile yapmayız.

  18. Ferrari'ye faydası dahi olmayan Massa'yı ne yapsın McLaren.

  19.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Button-Massa takası olsaydı.

  20. Alonso&Button=Ferrari.

    En sevdiğim iki pilot Ferrari de.mclaren eğer Button ı verip Vettel i alırsa,gülmekten midelerimize kramplar girer herhalde >:)

  21. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    Button hala zarf atıyor.
    İyi bir tazminata satabiliriz aslında.

    Sonra da Vettel'i alırız.

  22. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    mclarene karşı koz olsun diye ferrari ile görüşüp teklif almıştır.Sözleşme öncesi bunu çoğu pilot yapar.hamiltonun sözleşme zamanı gelince redbul ferrari ve mercedes söylentileri çıkacak.olağan dışı bir durum yok.

  23. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Keşke Gelseydi 🙂

  24. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    massa bissigoplease!! ferrariden bu sene yine bir şey olmaz.massayla nereye varabilirsin bu saatten sonra.kıçınıza tekmeyi yiyeceksiniz en geç sezon sonu !!

  25. Ferrari Button'ı alabilseydi iyi olurdu ya. Takım resmen tek pilotla yarışıyor. Massa benzin yakıyor sadece 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir