Alonso: "Zor Bir Hafta Sonu Bekliyorum"

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu, Sepang’daki zorlu şartlarda zafere ulaşmış ve şampiyonada liderlik koltuğuna oturmuştu.

İspanyol pilot, Ferrari’nin hâlâ zirveden uzakta olduğunu; bu hafta sonu da ayakları yere basarak hareket edeceklerini ifade etti.

Alonso: “Malezya’dan bu yana hiçbir şey değişmedi. Bu yüzden zor bir hafta sonu bekliyorum. Hiçbir büyük sürpriz olmayacak. Bazı küçük güncellemeler var ama bu yarış için büyük bir şey yok”

“Diğer takımlarda da durumun aynı olmasını bekliyorum; zaten bu yüzden genel durumun geçen iki yarıştaki ile aynı olacağını hissediyorum. Bu da demek oluyor ki Cumartesi günü S3’e kalmakta sıkıntı yaşayacağız; ardından Pazar günü iyi bir kalkış yapıp lastik idaresinde iyi bir iş çıkarmayı umacağız”

Alonso ayrıca puan almayı sürdürme adına şartların lehine olmasını umuyor

Alonso: “Biraz şans umabiliriz. Çünkü, genelde unuttuğumuz ama var olan bir etken bu. Avustralya’da ve ilk viraj kazasından kurtulduğum için şanslı olduğum Malezya’da gördük”

“Kazanmak için büyük bir pakete ihtiyacınız var ve şans da bunun bir parçası. Bu yüzden umalım ki bu hafta sonu da (şans) bizim yanımızda kalsın”


Yorumlar

  1. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    uln 3 haftada hiç mi değişiklik olmazda "hiç bir değişiklik yok" diyorsunuz? kış sezonundan itibaren 3 ay geride kaldı hiçmi aracı anlayıp geliştireceğiniz yeri bulamadınız? bu 3 haftalık bir süre değilki 3 aylık bir süre her geçen gün gelişmesi lazım aracın arkadaş hiç bir değişiklik olmadı diyorsan bende derimki ferrari mühendisleri aptal! ki zaten öylelerdi aptallıklarını her defasında tescil ediyorlar!!

  2. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    normal şartlarda 3.lük en iyi sonuç senin için şimdilik tabi.ama ferrari taraftarı şahlanan atı herzaman zirvede görmek ister.mclaren ve ferrarinin yeri herzaman zirvedir ve zirve için çekişme pozisyonudur

  3. abuziddin damdagezer avatarı
    abuziddin damdagezer

    yorum yazacaktım kekoya naptın öyle tifo alo maymına çevirmişin mıdı gılliyi.helal olsun ne diyim sana şimdi

  4. yukardakinin sana cevap olması gerekiyordu

  5. Yanında olan takımınla beraber yine kolay bir yarış olur senin için.Mclarenlar dökülür torrorossolar ve webber zaten cebinde diğerleri de bırak zorlasınlar bi zahmet kolaya kaçma .milletede çarpma

  6. Yanında olan şansınla beraber yine kolay bir yarış olur senin için.Öndekiler dökülür sauber ve massa zaten cebinde diğerleri de bırak zorlasınlar bi zahmet kolaya kaçma .

  7. Alonso biraz karamsar bakıyor gibime geldi
    Muhtemelen yine mücadelede olacaktır
    Takım arkadaşı da mücadelede olsa iyi olur

  8. alonso_rf1 24.03.2012 13:29:33
    yarın start çok heyacanlı olacak alonso ve kimi umarım iyi bi start alıp 2-3 sıra kazanabilirler,bence yarışın açık ara favorisi bir hata yapmazsa button olur, 2 ve 3 cü sıra için ucu çok açık herkes olabilir(kimi-vettel-weber-sumi-lewis)alonso podyum da olamaz diye düşünüyorum ama belli olmaz alonso bu nede olsa:))
    malezyadan önce bu yorumu yapmıştım…button hata yaptı,alonso bu belli olmaz dedim o ne yaptı şapkadan tavşan çıkardı:))

  9. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    zaten alonso ya kızmaya kimsenin hakkı yok benim sitemim koskoca Ferrrari takımına böyle demeçler hiç yakışmıyor. Sen Ferrarisi ne demek S3 e kalmak için çabalayacağız.

  10. 5. lik 6. lık mümkün bence normal koşullarda. Anormal koşullarda neler olabildiğini Malezyada gördük zaten 🙂

    Eğer mercedes lastik sorunlarını çözdüyse, Ferrarinin önünde
    Mclaren
    Red Bull
    Lotus
    Mercedes olmak üzere 4 takım var, bunlara Sauber ve Williamsta eklenirse ilk 10 bile zor. Fakat bu saydığım araçlara sahip pilotlar her an iyi performans gösteremiyor ( örneğin Alonso'nun önünde bitirebilecek isimlerden biri olan Grosjean iki kez yarış dışı kaldı kaza yaparak) Eğer Ferrari ve Alonso iyi bir haftasonu geçirirse normal şartlarda en iyi sonuç 5. lik 6. lık mertebesinde olur gibi gözüküyor

  11. alonso realist davranıyor durum neyse ifade etmiş. kendisini şampiyon yapacak bir pakete sahip olmak istemez mi alonso. ona iyi bir araç veremeyen yeteneksizlerin cezasını çekiyor…

  12. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Ne bu ya hep şans olcak güncelleme gelcek bilmem ne hep bi taraftarları savusturma sezon bası yeni paket yetişmeyecek 2-3 yarış dişlerimiz gıcırdayacak daha sonrasında 3.yarıştayız hala bi değişme yok güncelleme yok bu bundan sonraki 3 yarıştada olursa buna ben taraftar oyalama derim. Hep biz ya biri kaza yapsın ya yagmur yagsın diye mi bekliyecez ne zaman gelcek artık şu hızlı olan araç???????

  13. hahahaha. Gerçekten de olabilir. Çok fazla aynı tarzda demeci var.

  14. alonso şu gridde 2. en iyi pilottur, birinciyi zaten herkes biliyor söylememe gerek bile yok. ferrari adamın altına rekabetçi bi araç verse bütün kurugürültüleri susturacaktır bundan şüpheniz olmasın.

  15. Enes  Demircioglu avatarı
    Enes Demircioglu

    ALonso'nun geribildirimleri Ferrari'yi kurtaracaktır . F1 Avrupa'ya gelen kadar sabredin

  16. senin olduğun araç için hiç birşey imkansız değil, çin için bi podyum fena olmazdı 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir