Hamilton: "Rosberg İle Gurur Duyuyorum"

yazar:

kategori:

Rosberg ve Hamilton, karting günlerinden bu yana birbirlerine karşı mücadele ediyorlar ve McLaren pilotu, rakibinin bu zaferinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hamilton: “Nico’yu tebrik ediyorum. Muhteşem; onunla gurur duyuyorum”

“Beraber yarışarak büyüdük ve F1’de yarışmayı hayal ettik. 2000’de takım arkadaşıydık; öncesinde de arkadaş. Şimdi birlikte ilk sıradayız ama benim cezam var”

Bununla birlikte Hamilton, ceza alacak olmasına rağmen yarış için iyi bir konumda olduğunu belirtti.

Hamilton: “İyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Araçta bazı iyi ayar değişiklikleri yaptım. Şimdi araç iyi durumda; özellikle de uzun sürüşlerde.”

“Zor olacak; etrafımda birçok iyi pilot var ama elimden geldiğince sıkı bir şekilde zorlayacağım”


Yorumlar

  1. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Doğru.Lewis haberlerinin altında 80,diğer pilotların haberlerinde 79 tane yorumu var.Ama aslında anlatmak istediği bir şey yok.Sürekli aynı laflar.Vettel taraftarlarına bile gına geldi arkadaştan.Birde ortada bir konu yokken direk alaksız bir yerde yorumu patlatıyor.Ne diyelim,Şimdi bizim yorumların altınada verecek bir cevap.Vettel en genç diye başlayan.Ben guardımı alıyorum.

  2. bu rambo denen çocuk ortalığı karıştırıyor.arkadaşlar bu çocuk,bakın çocuk dedim dikkatinizi çekerim,vetteli desteklediğine göre formula1 izlemeye yeni başlamış bir ergendir.çünkü büyük ve olgun bir birey olsa bu zaman kadar formula1 boş izleyemez mutlaka eski bir pilotun fanı olurdu ve diğer fanlara saygılı olurdu.bence ilgilenmesin kimse onunla,çünkü her ergenin istediği gibi oda ilgiye muhtaç,pirim vermeyin derim.

  3. hocam sen hani ben vettel haberlerinden başka yere yazmıyorum şöyle etmiyorum böyle etmiyorum diyordun ne yüzsüz adamsın hala utanmadan buraya gelip burayı karıştırıyorsun arkadaş biraz mert ol sözünün, lafının arkasında dur….bari diğer haberleri batırma…

  4. Son gözdesi Lewis ya o bakımdan söyledim 🙂

  5. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Sadece Lewis haberlerimi?Her haberin altında.Her pilot nasibini alıyor arkadaştan.

  6. SANANE!!! Barda adam yaralayanla kim gurur duyar.Ayrıca Lewis Sutile cevap dahi vermeyerek onu tınnnnlamadıgını gösterdi. brak artık Lewis haberlerini batırmayıda dün içine etmişsin zaten yeterince.

  7. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    İnan bıktım.Gerçekten bıktım.Sende çok büyük bir Alonso,Hamilton,Button ve Schumacher düşmanlığı seziyorum.Artık Webber ve Rosberg ten nefret etmiyorsun çünkü onların adı bile anılmaz değilmi senin muhteşem pilotunun yanında.Daha neler neler.

    Gerçekten Vettel'i seven ve onu destekleyen insanları zan altında bırakıyorsun.Senin gibi 2-3 kişi var sürekli olarak diğer büyük pilotların altında kışkırtıcı yorumlar yapan.Bizde takım/pilot tutuyoruz ama sen kafanı Vettel'e takmışsın.Aslında takmamışsın sadece Trollük yapıyorsun.Takmış olsan diğer sitelerde acaba takımımla ilgili ne haber var diye araştırırdın.Ben Mark Webber'in biri sistemler,biride sezonla ilgili iki yorumunu buldum.

    Birinde artık bu eski sistemi kullanmayız diyor.
    Diğerinde artık biz o dominant takım değiliz diyor.Sende istersen arayıp bulabilirsin.Burda durmadan Vettel sempatizanlığı yapmakla olmuyor bu işler.

  8. Vettel haberleri dışında yorum yapmaz; kıikırtıcı yorumlarda asla bulunmaz vs vs vs…

    Hamilton, adamına göre muamele yapıyorsa suç adam olmayandadır.

    Rosberg zaten öyle bir derece ile attı ki o turunu gidip bileğini öpmeyen, kutlamayan hata yapardı o turun üstüne.

  9. "adam değil" demeyle olsaydı bu işler, dünyanın hali nice olurdu. sutilin ettiği kavgada birçok şahit var, adamlıktan bahsederken aynaya bakmak lazım. sağa sola orta parmak haraketi yapıp, hıy.ar demekle de adam olunmuyor. 🙂 bu arada avatarın bana recep ivedik filmindeki kamyoncu sahnesini hatırlattı. recep ivedik kamyona binince etrafındaki body yapmış erkek resimlerini görüp baya şaşırmıştı, sonrası malum.

  10. lewis hamilton 2005 f 3 serisindeki takım arkadaşın sutillede gurur duyuyormusun o sana malum adam değildir demişti

  11. Hamilton q3 kaç set lastik kullandı ?

  12. doğru olanı yaptılar, riske etselerdi belkide yarış dışı kalacaktı.

  13. Şimdi birlikte ilk sıradayız ama benim cezam var"

    :(((

    Neyse enazından yarış performansımıza güveniyorum.

  14. 2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】 avatarı
    2012: A McLaren Odyssey 【spa2000】

    🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir