Kobayashi Büyük Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Japon pilot, Cumartesi günü üstün bir performansla 4. hızlı isim oldu ve Lewis Hamilton’ın cezası nedeniyle bugünkü yarışa 3. başladı.

Kalkışta sıkıntı yaşayan ve geri düşen Sauber pilotu, kendisini ancak takım arkadaşı Sergio Perez’in önünde 10. sıraya taşıyabildi.

Kobayashi: “Elbette sıralamaların ardından yarış sonucu hayal kırıklığı yarattı. Kalkışta neler olduğunu tam olarak bilmiyorum; aracım kalkmadı. Biraz garipti ve bir anda birkaç sıra kaybettim.”

“Ardından çoğu zaman trafiğe takıldım; ayrıca ikinci pitstopu biraz geç yaptık; lastikler bitmişti. Aslında genelde kötü sıralamayı yarışta telafi ederdik ama bugün tersi oldu”

Takım arkadaşı Perez ise ilk bölümde podyuma göz kırpıyordu hatta bir ara yarışa liderlik yaptı ama orta sertlikteki hamura geçince temposunu sürdüremedi.

Perez: “Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımı söylemem gerek. Çok iyi bir kalkış yaptım ve ilk bölüm boyunca işler benim için çok iyi gitti. Ama sonrasında orta sertlikteki hamura geçince 17. turdan itibaren performans kaybettim.”

“Aslında üç pitstopla daha iyi olurdum diye düşünüyorum ama asla bilemezsiniz tabi. Pitstoplar çok iyiydi ama (pitstopların) her ikisinde de kalkışta zaman kaybettim; çünkü debriyajda sorun vardı. Tabi bu bir yarış; gelecek sefer daha iyisini yapacağız”


Yorumlar

  1. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    zırhlı yapmışlar bu senekileri ;)) death race'dan esinlenilmiş heralde bende anlamadım , hadi bırak sc'yi filan ulen yarış başından sonuna kadar sarı bayrak çıkmadı arkadaş .

  2. ulan ne yarışsa frenleri kilitleye kilitleye gitti bişey yok, birisi uçtu yere indi hala sağlam ne oluyor bu araçlara

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir