Haug'dan İlk Zaferini Kazanan Rosberg'e Övgüler

yazar:

kategori:

Haug “Bu en iyi, en iyilerden birisiydi. 1997’de David ile buna benzer bir ilk galibiyet almıştık. O da bir dönüm noktasıydı çünkü aracı gümüşe boyamıştık ve ilk yarışı kazandık. Bunun yanında 1994 Indianapolis de var.”

“Mclaren ve Brawn GP ile çok galibiyetler kazandık ancak bu kesinlikle bizim için çok önemli bir galibiyet çünkü bunun arkasında çok fazla çalışma var.” 

“Tarih kitaplarına bakarsanız bu galibiyet çok uzun sürmedi. 3. senede kazanmak çok fazla takımın başarabildiği bir şey değil. Tabi ki ilk sene kazansak buna karşı olmazdım ancak şu anda başardığımızdan mutluyum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bugün ki en büyük cevap Mercedes-Benz yönetim kuruluna idi.
    Artık Haug bir sonra ki toplantıya tele konferans ile bağlanıp yarış sonuç tablosunu gösterebilir 😛

  2. Schumacher'in artık birşey yapması lazım.İlk olarak Cuma namazlarından başlayabilir :))

  3. Bu yarışı kazanan Schumi olsaydı sizce sevinç gösterileri böylemi sönükmü olurdu???
    Bence tribünler yıkılırdı, mekanikerler onu kucaklar havaya kaldırırdı, Brawn ona sarılmak için aracın olduğu yere gelirdi, Schumi direksiyonu takmadan ve omuzluğu yerine koymadan şova başlamazdı ve kürsüde klasik zıplayışını yapardı ki bu hareket tribünleri 8,9 sallardı….

  4. @ Mehmet Ceviz
    hocam ben de bir Mercedes Benz Türk çalışanıyım ve sana aynen katılıyorum. 2011 hedefleri hem Daimler AG olarak hem de Mercedes Benz Türk olarak hedefler aşıldı biz Aksaray kamyon fabrikası olarak üretim rekoru kırdık, Daimler'in dünyadaki diğer lokasyonlarında da benzer rekorlar oldugunu biliyoruz.
    Mercedes için F1 e harcanan para devede kulaktır ancak aracın kazanması beklenir çünkü önündeki yıldız kendi alanında hep 1 numara olagelmiştir.

  5. Yarıştan sonra olabilir ama Garaj da kameralara geliyordu ara sıra elin de su şişesi vardı 🙂
    Ama o göbek boşuna olmamıştır:)

  6. Haug sarhoş gibi geldi bana

  7. Haug bugün çok sevinçliydi gerçekten de ne yaptığını bilmiyor gibiydi Bunu sonuna kadar hak ettiler. Hem sıralama turların da hem de yarışta ilk üçte Mercedes motorlu araçların olması Mercedes motor sporlari direktörünü gururlandırdı.

    Ben bir Renault tutkunu olarak 2010 Monaco yarışın da kendimden geçmiştim Hem sırlama turların da hemde yarışta İlk üçte Renault motorlu araçların olması ayrı bir duygu anlatılmaz yaşanır diyorum.Bu gün bu duyguyu Mercedesci arkadaşlar yaşamıştır.

    3. senede kazanmak çok fazla takımın başarabildiği bir şey değil.

    Kesinlikle öyle Renault 2002 yılın da Yüz yüz Renault olarak döndü ve 2003 yılın da Pole aldı ve yarış kazandı Fernando ile.
    7-8 yıl yarışıp bir yarış galibiyeti alamadan çıkıp gidenler var Kısacası Norbet amca doğru demiş.

  8. Nico yu hiç sevmiyorum, onda itici gelen çok şey var.

    Ama Haug bizden birisi gibi. Atalarında bir Türk olabilir. Hele birara bıyıklıyken tır şöförleri gibiydi:)

  9. rosberg ezelden düşman schumiye bu videoda kanıtıdır zaten.

  10. mehmet ceviz avatarı

    adamın dibisin norbert ustam.hele podyumda mercedes yıldızlarını göstermen yokmu erittin bizi,zaferi kesinlikle en çok sen hakettin.o kadar baskıya rağmen hep dik durdun hep objektif konuştun.hele son yatırımcının açıklamalarıyla en çok sen gerildin.ama araç garaja geldiğinde sevinç gösterilerin bir türlü podyum kapısını bulamaman o kadar sevimli doğal ve sıcaktıki duygulandım.

    bu arada yatırımıcının açıklamasından sonra yorum yapan bazı arkadaşlar mercedesi yerden yere vurmuştu.yok ürün gamı darmış,yok süper spor aracı yokmuş.yahu mercedesin türk sitesine girin kaç adet çesidi olduğuna bakın öyle yazın.arazi suv segmentinde bile 4 çeşidi var.ara seri R serisi var.süper spor serisinde sls yetmezmi hele elektrikli sls den haberiniz varmı.adamlar sürekli satışı artırdıklarını karın beklenenden fazla olduğunu açıklıyor.yorum yapan arkadaşların sanki hepsinin audisi bmwsi mercedesi varmış gibi yazmışlar.eğer varsada f1 yayını paralı diye tantana etmesinler.audiye bmwye mercedese verecek kadar parası olan f1 yayınını ücretli platformdada izler.

  11. Sondaki Rosberg'e ne demeli 🙂

  12. Yusuf  Hitay avatarı

    doğrudur. f1 dışında olacağını tahmin etmemiştim.

  13. Formula 1'den değil, Indianapolis 500'den bahsediyor.

  14. Hastayım bu adamın sevinç gösterilerine.2003 Nurburgring'de Kimi 0.072 farkla pole alınca önündeki masayı yumruklamıştı:)

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    94 te abd yarışı olmadı sanırım, bir yanlışlık olmasın.

    http://en.wikipedia.org/wiki/1994_Formula_One_season

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir