Brawn, Mercedes'in Performansı Konusunda Aceleci Konuşmak İstemiyor

yazar:

kategori:

Brawn “Lastiklerin hassaslığı nedeniyle tahmin yapmak çok zor. Herkes lastikleri yanlış kullanıp biz mi doğru kullandık? Ya da herkes doğru mu kullandı ve biz adil bir şekilde mi lider olduk? Bilmiyorum.”

“İlk 2 yarışta sıralamalarda yakın olmamız bana cesaret veriyor ancak burada mükemmel bir yarış geçirdik ve diğerleri için öyle olmadığını düşünüyorum. Mükemmel yarışlar geçirmek için daha çok yarış geçirmeliyiz.” dedi.

Norbert Haug “Gerçekçi olmayan cevaplar vermeyeceğim. Favori değiliz ancak kayıplarda da değiliz. İlk 2 yarışın ardından kimse bu galibiyeti bizden beklemiyordu.”

“Bizim kendi beklentilerimiz var ve takım bunları başarabilir. Daha önce de kazandılar ve umarım gelecekte tekrar kazanırlar.” dedi.


Yorumlar

  1. Bu galibiyet hem takıma hemde pilotlara ekstra motivasyon ve güven verecektir.
    Bundan sonra sorunlara bakış açıları ve olaylara bakışları daha farklı olacaktır.
    Şimdi herkes yarışın nasıl kazanıldığını birkez daha hatırladı ve bu hazzı yeniden tattı.
    Lastik konusunda daha yapmaları gereken çok şey var, bence halen yarış tempoları mclarenle mücadele edecek seviyede değil.
    Rosberg mücadelesiz önde sürmenin avantajını iyi kullandı. eğer defansif yada ofansif bir sürüş sergileseydi raikonen gibi gerilere düşerdi bence.

    Ancak 3 yıldır bir podyum veya bir galibiyetle gerisi çorap söküğü gibi gelecek dediğimiz zaferleri bakalım getirebileceklermi.
    Umarım Schumiyi en kısa sürede kürsünün en üstünde görürüz.
    Sürekli bir şanssızlık var yakasında ve ben buna deli oluyorum!!!

  2. hak ederek kazanılmış güzel bir galibiyet. tek turda (en kötü ihtimalle) mercedes zaten 2. en hızlı araç. şimdi yapılması gereken son yarıştaki lastikleri koruyabilme konusunu (belki tam olmasada) bahreyne de tekrar edilebilmesi. eğer orda da lastik aşınma problemini çözdüklerini ispat ederlerse McLaren için Mercedes en büyük tehdit olur. araçlar birbirine yakın, çok üstün bir araç yok pistlerde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir