Bahreyn'in Durumuyla İlgili Farklı Haberler Geliyor

yazar:

kategori:

Manama’dan 10 km uzağa olayları izlemek için giden PA Sports’tan Ian Parkes “Yaşananları kendi gözlerimle görmek için deneyimli bir gazeteci olarak görevim vardı. Sonuç olarak biz gazeteciyiz. Bizim görevimiz bu.” dedi.

Daily Mirrors’tan Byron Young ise Twitter’dan Molotof bombalarını ve göz yaşartıcı bombaları kokladım. F1’in Bahreyn’de ne işi olduğunu merak ettim.” dedi.

Pistin Patronu Zayed Alzayani “Görünce inanırız. Red Bull’un takım patronu Horner ile şimdi konuştum ve takımı çoktan buraya gelmiş, her şey normal. Dün akşam yemeğe gittiler ve her şey yolunda.” dedi.

Times’tan Kevin Eason “Protestocuların F1 pistinin yakınlarına gelmesi için şanslı olmaları gerekiyor çünkü her yerde askeri kuvvetler ve ağır namlulu silahlar var.”

“Bahreyn yarışı ile ilgili hiç bir şey şansa bırakılmıyor.” dedi.

Red Bull garajından Jojn Ayers “Farklı bir şey görmedik. Pist etrafında çok fazla güvenlik var ve VIP misafirleri olan büyük otellerin güvenlik çabalarını arttırdığını görebiliyorsunuz.”

“Bunun dışında her şey sakin. Herhangi bir şey görmedik ve işitmedik ancak olayların geceleri köylerde devam ettiğini biliyoruz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. kardeşim yorumuna sonuna kadar katılıp eklemek istiyorum..oradaki protestocular da böle bir organizasyonu kullanarak tüm dünyaya canlı canlı seslerini duyurmak istiyorlar..haklılar da..

    ayrıca ülkeye gelen yabancıdan yabancıya da fark var!!

    son söz: bazen anlam veremediğin şeylere bakılmakla yetinilmeli..

  2. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Para nelere kâdir, hiçbir güvenlik sorunu olmayan İstanbul pistinde yarış yok, ama para veriyorlar diye savaşın ortasına sürüyorlar takımları…

  3. eger bir hükümet bir organizasyonu kullanıp ülkedeki herseyin normal oldugunu göstermeye calısıyorsa tüm dünyaya ben o cürük halkın yanında olurum kimse kusura bakmasın.. 3 5 tane arap seyhi bernienin cebini dolduracak diye insanların olmesine sessiz kalıyorlar.. kimbilir hangi takımlara ne kadar odeme yaptı bahreyn kralı…

  4. Arkadaşın ne demek istediğini anladığını düşünüyorum. Domates deyince domates olmadıkları gibi çürük deyince de çürük olunmaz.
    Ülkene gelen yabancıya saldırırsan o ülkenin vatandaşı olmayı haketmiyorsundur benim gözümde…

    Orada olacak herhangi bir olay yıllarca ülkenin kötü reklamı olacak hemen herkes Bahreyn'e gitmek istemeyecek iktidar değişse bile bunu yabancılara anlatamazsın. Kavga çıkarmak olay çıkarmak hiçbir zaman iyiye değil her zaman kötüye götürmüştür…

  5. çürük dediğin adamlar oranın halkı farkındasındır umarım… libyada mısırda ve suriye dekilerdemi curuk oluyor…

  6. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    ya kimsenin korkmasına gerek yok rambo'muz var bizim koskoca ;))))

  7. neden böyle bir yerde yarışı yapmak için kasıyorlar? yarış olmasını isterim ben de ama bunun tek nedeni bir sonraki yarış için 1 ay beklemek istememem. yoksa öyle bir yerde bence yarış kesinlikle yapılmamalı.

  8. Bir kasa domatesten bir iki çürük çıkacaktır elbet moral bozmaya çalışacaktır ama aldırmamak gerek Yeterli güvenlik önlemleri alındıysa sorun yok demek gelemezler Pist dışın da Tanıtım pankartlarını yakanlar indirenler toplasan 10-15 kişi akılları sıra göz dağı veriyorlar ama öyle yada böyle bu yarış yapılacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir