Force India Ekibi Bahreyn'de Çatışmanın Ortasında Kaldı

yazar:

kategori:

Force India mekanikerleri tarafından kiralanan bir otomobil, Manama’da otobanda polisle protestocular arasındaki çatışmanın ortasında kaldı. Durmak zorunda kalan ekip, otomobilin yakınlarına bir molotof kokteyl düşmesine rağmen yaralanmadan kurtuldu.

Ekip üyeleri otellerine geri dönedildi. Olay, Formula 1 ile ilgili oldukları için yaşanmasa da Force India’nın bir üyesi Bahreyn’den ayrılmayı tercih etti.

Bahreyn Uluslararası Pisti Başkanı Zayed R Alzayani, meseleyi önemsemedi ve daha fazla güvenlik önlemi alamayacağını ifade etti.

Alzayani: “Münferit bir olaydı ve benim eşimde içindeydi. Protestocular, otomobilleri hedef almıyordu. kimse de yaralanmadı”

“Polise talimat vermiyorum. Ne yapılması gerektiğini benden daha iyi biliyorlar. Benim idare etmem gereken bir yarış var.”

 


Yorumlar

  1. siyasetde olsa konuşulur nerede ve nasıl olursa olsun siyaset konuşulmaz diye bir KAVRAM yoktur.. kendinize kısıtlama getrimeyin herkez heryerde yazıyor ve konuşabiliyor BİZLERİN ONLARDAN bir farkımız yok yazmasını bilen her şeyi yazsın her şeyin yasak olduğu bu sporda artık yeter …..! evet o bölyede sıkıntılar mevcut yargısız infazlar yapıyorlar malesef insanlık dışı olan bu vahşiler tarafından normal olabilir fakat bizler kayıtsız kalmayalım LÜTFEN…

  2. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    Günün en iyi yorumu bu olmuş bence, aynen katılıyorum. Orada bin kişi ölse birşey olmazdı, ama Bay E'nin kulak memesini bir kurşun sıyırsa bir daha Bahreyn'de F1 yarışı yapılmazdı

  3. durum siyasi açıdan çok önemli bu nedenle yazmam gerek.ey gerizekalı herifler münferit bir olaymış peki o olayda force india ekibinden birine bir şey olsaydı ne olurdu.dahası ey ecclestone paragöz hibbi taa geçen seneden beri bahrenynde bu olaylar oluyor.bahreyn gp yi takvime niye aldın hayvan herif.

  4. Burası siyaset yeri değil ama yazmadan edemeyeceğim
    Arap Baharının bi şekilde ucu ABD'ye dayanıyor normal olarak. Esad ve Kaddafi gibi azılı abd düşmanlarını devirmek için medyanın tüm imkanları seferber edilirken iş abd uşağı emirlerin körfez ülkelerine gelince tersine döniyor hatta aklamaya bile çalışıyorlar.Bahreyndeki durum tam da budur,F1 despot rejimlerin gövde gösterisi hatta propaganda aracı olarak kullanılacaktır. evet belki bahreyn prensi esad kadar kan dökmüyor ama esada nasıl karşı durduysak bu prense de o kadar karşı durmalıyız,bu iş F1'i çoktan aştı bence…

  5. Pilotlar değilde Bay e 'i isabet alsalar aslında çok iyi olcak.Yoksa ölmeye niyeti yok bu adamın 😀

  6. tolga karanlık avatarı
    tolga karanlık

    F1'in patronları ceplerini düşünüyorlar sadece. Ya o molotof arabaya isabet etseydi? Düşünebiliyor musunuz bir Schumacher'in bir Hamilton'ın çatışmalarda vurulup öldüğünü? Nasıl verilecek bunun hesabı?

  7. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    puhahahaha işte ben buna gülerim her ne kadar çirkin bir olay olsada bahreyn güvenlik yetkililerinin önceki hafta "kuş bile uçurtmayız" açıklamasından sonra böyle komikçe duruma düşmelerine ben gülerim arkadaş! puahahaha zuahahaha:):) hani noldu? sırf para uğruna ecclestone güvenliği 2.plana itti! böyle bir şey skandaldır!

  8. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Bu saatten sonra yarış iptal olmaz.Ama Porsche super cup takımlarından MRS racing çekilmiş.F1in iptal olmasını beklemiyorum.Nico Hulkenberg ve Pedro De La Rosa güvenlik sorunumuz yok demişler zaten.Bahreynden bugün tam 3 tane açıklama geldi.Bu yüzden iptal edilme ihtimali %0 bile değil.Bu yüzden umuyoruzki bundan sonra bir sorun yaşanmasın.

  9. umarım kimse ölmez fakat tehlikeli, skandal yaratacak şeyler yaşanır da gözü paradan başka bir şey görmeden bay e gerekli dersi alır ya da bırakır bı işleri. insanların hayatlarına kastediliyor resmen.

  10. Bence bir şey olmaz yarış yapılmalı.

  11. Normalde kapitalist medya(trf1 üzerine almasın:) güllük gülistanlık bi portre çizerdi bahreyn için ama durum gizlenemeyecek kadar açık ve net,bu yarış iptal olmalı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir