Hulkenberg: "Güvenlik Endişeleri Doğru Değil"

yazar:

kategori:

Bahryen’de yaşanan gerginlikler nedeniyle yarışın geleceği endişe altındaydı ancak geçtiğimiz günlerde FIA’dan yapılan açıklamada yarışın yapılacağı açıklandı. Bu kararın ardından takımlar Bahreyn’e geldiler ve hazırlıklarını yapıyorlar.

Ülkeden bazı iyi haberler gelse de, son olarak Force India çalışanlarının molotof bombaları arasında kaldıkları haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Yaşanan olayın ardından bir Force India çalışanı ülkeden ayrıldı. Bunun yanında teknik tedarikçi bir firmanın elemanı da ayrılmak istediğini belirtti.

Hulkenberg ise “Bu tür şeylerin olması doğru değil. Biz burada yarışmak için varız. F1 sektörü eğlence ile alakalıdır ve bu tür şeyler bize olmamalı.”

“Doğru ya a değil gerçekten bilmiyorum. Bunu söylemek zor. Ben politikacı değilim, Formula 1 pilotuyum. Ancakbu gerçekten bize olmamalı.”

“Bu konuda endişe etmemiz doğru değil: şu anda durum böyle ve bakalım neler olacak. Umarım haftanın geri kalanı iyi ve sakin geçer.” dedi.

Bahreyn’de kendisini güvende hissedip hissetmediğinin sorulması üzerine Hulkenberg “Kendimi iyi hissediyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hayıramı yormak 0_o gerekir bilmiyorum ama bugün rüyamda hulkenberg'i rüyamda gördüm araç içinde haraketsiz duruyordu bir sorun vardı, umarım bir yerlerim açıkta kalmıştır.

  2. 1958 sezonunun ilk yarışı koşulmuş, ikinci yarışa 4 ay gibi uzuuun bir ara varmış. Bu arada o dönem sürücülerinin bolca yaptığı gibi Moss ve Fangio da şampiyona dışı yarışlardan olan Küba'daki 500 km'lik 'GP Cuba' otomobil yarışına katılmışlar. Hükümetin kötü ekonomik şartlara rağmen yarış organize etmesini protesto eden Fidel Castro desteğindeki isyancı grup yarış öncesi Fangio'yu kaçırmış. Yarışın sonuçlanmasından kısa bir süre sonra hiçbir zarar vermeden serbest bırakmışlar. Moss şampiyona harici bu yarışı biraz da Castro'nun yardımıyla kazanmış.

    Şimdi ister misiniz bu adamlar bizim Ehtiyar'ı kaçırsınlar 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir