Schumacher Gridin Çok Rekabetçi Olmasından Keyif Alıyor

yazar:

kategori:

Bu sezonun ilk yarışlarında görülenler, takımların aralarındaki farkların kapandığını ve her hafta sonunda bir sürpriz beklentisinin oluşabileceğini gösterdi.

Alman pilot, bunun spor için iyi olduğunu düşünüyor.

Orta gruptaki takımların rekabetçiliği konusunda Schumacher: “Çok heyecan verici olduğunu düşünüyorum. Her şeyi doğru yağmadığınızda insanların arkasında sıkışıp kalırsınız ve onları geçemezsiniz; bu da hayal kırıklığı yaratabilir.”

“Böylece işler heyecan verici hale geliyor. (Mercedes’in sorunlar yaşadığı) Malezya’daki değil de (zafer elde edilen) Çin’deki durumu görmesi de keyifli.”

“Tam isabet ettirememek, sizin 1. veya 10. olmanız anlamına gelebilir. Çin’de Sebastian’ı (Vettel) ele alalım; S2’de elendi. İşte bununla yaşamasını bilmeliyiz.”

Yedi dünya şampiyonluğu bulunan pilot, bu durumun takım üzerinde ilave baskı yarattığını kabul etti ama hiçbir takımın işinin kolay olmadığını ekledi.

Schumacher: “Her şey çok yakın. Her yarış hafta sonunda bin parçalık bir yap-boza başladığınızı ve bunu en iyi şekilde bir araya getirmeniz gerektiğini hayal edin”

“Yap-bozu bir araya getirmek mümkün; belki her zaman tam isabet bulamazsınız. Ama bir de her bir pistin farklı karakteri var. Aracınız bu karaktere uygun olacak mı? Bu da işleri doğru ya da yanlış yapmada başka bir konu”

“Görmemiz lazım. Bahreyn (Çin’e kıyasla) çok farklı bir pist; çok sıcak ki bu bekleniyor. Ama bu (sıcaklıklar), (Gün dengesi için) ne anlama geliyor?”


Yorumlar

  1. MSC Formula 1 seninle güzel,
    Artık seni uzun bi aradan sonra önlerde görmek istiyoruz,
    Bu yarışta, bir sorun olmaz ve lastikleri tam anlamıyla kullanırsan,
    Podyum geliyor demektir,
    Podyum da havaya sıçramanı özledik be schumi
    Hadi Hayırlısı.

  2. Umarım o yakın rekabetin en önünde olduğun yarışları çok yakında izletirsin.
    Senin yarışmanı izlemek bile çok büyük keyif benim için.

  3. bizde senin varlığından keyif alıyoruz gray baron.

  4. forza sebastian vettel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir