Force India 2. Testlere Katılmayabilir

yazar:

kategori:

Takımın 2 çalışanı, çarşamba akşamı gerçekleşen olayların ardından Bahreyn’den ayrılarak İngiltere’ye dönmüştü.

BBC’nin haberine göre takımın başka çalışanları da karanlık saatte otellerine dönmek istemiyorlar. Bu da takımın 2. antrenman seansına katılamayacağı anlamına geliyor.

BBC’nin bu haberini Force India sürücülerinin ilk antrenman seansında yumuşak lastiklerle tur atması destekliyor. 

Force India bu iddialara yorum yapmak istemediğini belirtti.

 


Yorumlar

  1. Evet o günlerin sonunda lastikçiler daha az dirayet gösterselerdi takımlar önemli sıkıntılar çekebilirdi. Kapalı kapılar ardında fırtınalı günlerin yaşandığı ay idi o.

  2. Onur Ömer Öztürk avatarı
    Onur Ömer Öztürk

    Aynen öyle, biz yarış seyredeceğiz diye adam hayatını riske atmaz. Tamam başkalarının canı can değil mi bu olay sonrası takımlar bir araya gelip karar vermediyse bağlayan bir şey yok ortada. Adam böyle bir olay yaşamış ve gitmesi çok normal, benimde ailem çocuğum olsa ben de bırakır yarışı giderdim, takım anlayış göstermiş zaten.

    Ayrıca antrenmanda böyle bir saldırı oluyorsa yarış öncesi, sıralama sonrası geçecek geceyi merak ediyorum. Belki pistin ve takımların kaldığı otellerin güvenliği had safhada ancak işin ulaşım kısmı her zaman tehlikeli, unutmamak lazım

  3. There will be no Force India at all in FP2. Bernie tried to convince the team to stay, offering to travel back with them unescorted later. Funnily enough, the team declined…
  4. niye sorun force india da oluyor ki demekki sevmiyorlar takımı

  5. indianapoliste alınan ortak karar bile yargılanmıştı, takımlar yarışa başlamadan çekildikleri için. Sözleşme ihlali miydi, neydi.

  6. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Katılmayacaklarmış.

  7. fernando alonso avatarı
    fernando alonso

    ecclstone senin allah belanı versin insan bu insan hayatı güvenliği senin için kaçıncı sırada? şrfsz!!!

  8. Eğer söz konusu olan şey can güvenliği ise her şey olabilir. Kimse ortak karar çıkmadı diye hayatını riske atmayı kabul etmez.

  9. Cal-Crutchlow avatarı
    Cal-Crutchlow

    Birşey çıkacağını sanmam.Bernie hayatta iptal ettirmez,herşey para onun için.

  10. Kardeşim takımlar birliği denen birşey var. Öyle kafasına esen çekip gidebilirmi ne biçim iş bu. 2005 indianapolis gibi ortak karar alınır. Oturulur konuşulur yani diğerlerinin canı daha az mı değerli.

    Çok saçma zaten burda yarış yapılması bir de üstüne bu tip saçmalıkları okuyoruz. F1 e hiç bir katkısı olmayan birkaç yerden birisi burası sonuçta.

  11. takım elemanlarının yaşadıkları basit şeyler değil. bakalım daha neler çıkacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir